icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

dracik07
12. jan 2024

@kristinkaris aspoň bude zamestnaná iným 😉
@majoralka tak potom odfoť, čakame 😉

kristinkaris
12. jan 2024

@dracik07 presne a ty neskúsiš ešte večer ? ☺️

dracik07
12. jan 2024

@kristinkaris možno ešte skúsim. Testov mám dosť a ešte jeden tycinkovy, ktorý šetríme už dlhšie 😁

kristinkaris
12. jan 2024

@dracik07 ako dlho sa snažíte ? 🙂

engiii
12. jan 2024

@zanzilady to vôbec nevadí ja som otehotnela teraz styk som mala 7 dní pred ovu a 4 dní pred pozitívnym ovu testom podľa MS mi to aj vychádza a podla sona ešte o par dní skorej takže ovu som musela mať podľa mňa hneď v deň pozitívneho testu a spermie čakali..

zanzilady
12. jan 2024

@engiii heeej ? Mám nádej ? :D no som zvedavá aj tak ten test 6-7dpo je veľmi skoro na to aby ukázal aspoň ja si myslím 🙂

engiii
12. jan 2024

@dracik07 graf vyzerá super a podoba sa môjmu keď som otehotnela 😆

engiii
12. jan 2024

@zanzilady to je skoro j a som na 11 deň nemala ešte nič beloba až na 13 deň jemnú čiarku

zanzilady
12. jan 2024

@engiii no ja som mala minule tehu na 11dpo čiarku 🙂 ale vravím to som dnes testovala len zo zvedavosti :D bez nádeji

dracik07
12. jan 2024

@kristinkaris od aprila

majoralka
12. jan 2024

Zaschnutý plus negatív 🙃

dracik07
12. jan 2024

Tak žienky robila som aj vecer

majoralka
12. jan 2024
dracik07
12. jan 2024

@majoralka bože, zabudla som pridať fotku 🤦
Žienky v grafe ako rýchlo klesnú teploty ak ide o biochemické? Mne sa to nejako nezdá 🙄🤐😔

zanzilady
12. jan 2024

@dracik07 stále je to vecer, ja som prvý krát vecer / poobede nemala úplne nič na teste 🙂 takze tento večerný nemusí mat žiadnu výpovednú hodnotu, aj keď na slunicku vidno

zanzilady
12. jan 2024

@majoralka ja som odfotila teraz zaschnutý ten z rana a musím sa veeeeeelmi zadávať a priblížiť sby tam niečo bolo vidno 🙂 ale bohužiaľ ns tom tvojom to nejak nevidím :( naživo niečo vidno.?

dracik07
12. jan 2024

@zanzilady keď ja mám taký zvláštny pocit a aj brucho má už boli ako keby už čo chvíľa mala doraziť ms

dracik07
12. jan 2024

@zanzilady z ďalej sa odfotiť nedalo 😆. Ale keď priblížim tak na ňom čosi vidím 😉

majoralka
12. jan 2024

@dracik07 vidno aj ma tomto, ale uvidis zajtra z ranného
@zanzilady na tvojom vidno 🤞 na to mojom, no tazko povedať 🤷‍♀️ mozno sa mi tam naživo daco črta, ale mozno si to len nahovaram 🙃

zanzilady
12. jan 2024

@dracik07 haha ja som chcela aj zbližšia ale takto to lepšie zaostrí 😂
@majoralka no uvidis zajtra ak budeš testovať že čo to tam je 🙂

dracik07
12. jan 2024

@zanzilady 🤣

bejka90
12. jan 2024

@zanzilady treba si nastavit makro fotenie a vtedy dobre odfoti zblizka 🙂 ja som len tak fotila :D

ersp
12. jan 2024

@dracik07 skus rano zajtra alebo v nedelu, ja pri synovi som v pondelok rano mala ducha na mamateste, v utorok rano trosiscku vacsieho ducha a ked som skusila v utorok vecer bol duch ako v pondelok rano 🙂 takze isla by som na zaciatku len z ranneho mocu 🙂

ersp
12. jan 2024

Pozeram ze sa to tu stehotnieva 🙂 vsetkym s pozit testom gratulujem a drzim palce aby vsetko prislo az do uspesneho konca 🙂 verim ze o dva tyzdne sa pridam k Vam s 2 ciarkami, 3ti cyklus s clostylbegitom bol konecne tak ako treba, narastol pekne folikul, dnes sono 14dc folikul 19,9 mm, sliznica 8mm, pichnuty gonasi a dva dni snazenia pred nami 🙂 teplomer odkladam, kedze po gonasi a potom pri progestorone nema asi vyznam merat 😀

kristinkaris
12. jan 2024

Tiež som skúsila ešte jeden 😅

dracik07
12. jan 2024

@kristinkaris ja ju tam vidiiiiiiim 😍🙏🍀

zanzilady
12. jan 2024

@kristinkaris aj ja slabuckoooo, ideš aj zajtra testovať ráno ?

kristinkaris
12. jan 2024

@zanzilady viesco som sa rozhodla že až pondelok :D ale či vydržím :D

zanzilady
12. jan 2024

@kristinkaris ja som si toez povedala že bude najlepšie vydržať :D ale ako sa poznám…tak nevydržím :D

katariiinkaa
12. jan 2024

Ach žienky krásne sa pozerá na tie dnešné testiky ❤️😍 len nech vam pekne silnejú 🙏