Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@dracik07 testovala, ale zatiaľ stále nič. Posledný je teraz z večera.
@sandra299 ja mám skôr pocit, že mimo si ty. Nerozumiem, prečo si vôbec v tejto diskusii, ak nevieš napísať niečo pekné. Všetky sme mimo, všetky to prežívame, všetky tliachame kraviny a potrebujeme uistovať, na všetky je to "too much". No a čo?! Všetky sa tu dlho snažíme a niekedy tá frustrácia na náš doľahne a "vyplačeme“ sa tu. A keď má niektorá konečne dve čiarky, tak tomu sama nemôže uveriť a je prirodzené, že sa bojí a chce podporu.
@bambulka711 neboj, ja s tebou zostanem 😂
@marinecka95 aj jaaaaa 🤣😘
@marinecka95 @bambulka711 pridavam sa k Vam baby 😂 snáď zas bude Giveaway čiarok čoskoro
Baby a Vám držím palce nech tie čiaročky pekne tmavnú 🥰💋❤️
@bambulka711 prosím ta ty uzkocitna teta, to že som tebe napísala že je to asi na teba too much a máš si oddýchnuť a ty máš dodnes z toho traumu hovori samo za seba.
A @dracik07, prepáč, napísala som to nevhodne je to pravda. Každopádne nestresuj a buď v klude, neprivolavaj si zle veci a všetko bude ok 🤞🏼
@bambulka711 a teda fakt netuším kde si prišla na to že “všetky”…ty nie si pupok sveta a netočí sa všetko len okolo teba
@marinecka95 @katariiinkaa @majoralka tak snáď ďalšie kolo rozdávania čiarok už nezmeškáme 🙂 Ja zatiaľ 8DC a na 6DC mal folikul už 16 mm. Doktorka v CAR optimisticky odhadla ovulku na pondelok, max. utorok, ja tomu dávam až v stredu/štvrtok.
@bambulka711 to ti riadne rychlo narastol folikul 🙂 ako neviem ako rychlo ti rastu vajicka ale priklonila by som sa tiez ovu v pondelok 🙂 ja som mala 12dc 15,5mm a 14dc 19,9mm 🙂 nehaju ho prasknut prirodzene alebo dopomozu?
@bambulka711 tfuj tfuj, nech len pekne praskne a čoskoro budú // ☺️
My máme po poslednom KET veget 😄🤞 neriešili sme ani CAR ani nič. Ale čoskoro opäť vhupneme do kolotočaaaaaa a snáď s pozitívnym koncom.
@dracik07 ahaaaaa to som si ani nevšímala, ale teraz som skúšala a tam ti to nedá tie čísla len musíš označiť či je pozitívny alebo negatívny 🙂 takze ten LH je lepšie 🥹a inak máš aj nejaký pocity? Že boli ta brucho alebo tak ? Mna už 3 deň pobolieva brucho ale tak divne take popichavanie 🙂
@ersp minulý mesiac som mala pri Letrozole 8DC 17 mm, potom 12DC 22mm a praskol až medzi 14-15DC pri cca 26-27mm. Tento mesiac beriem iba B-komplex s kyselinou listovou, preto som skôr priklonená k tej strede. Ale chlapa mám doma len do stredy, tak ak praskne v utorok/stredu, je to len dobre. Tento mesiac ešte budem chodiť k svojmu lekárovi a ideme prirodzene, ak sa nepodarí, na budúci cyklus máme v CAR naplánované IUI a tam to bude už riadené 😊
@marinecka95 joj, kiež by, ale uvidíme. Dali sme si tak, že teraz v pondelok a stredu a necháme tak, aj keby ovulka neprebehla do partnerovho odchodu. A idete znova do CAR, či prirodzene skúsite?
@katariiinkaa no zatiaľ mi prídu najsilnejšie 4 a 5 od vrchu a Bt ako?
@bambulka711 držím palce 🤞
Áno ideme do nového cyklu IVF, ja síce otehotniem aj prirodzene (5x za 5 rokov snaženia) no bábätko sa nikdy dlhšie ako 8tt v priemere neudrží. Preto je lepšie keď ma lekári riadne sledujú a všetko je podchytené.
@marinecka95 a nemáš nejaký imunitný problém? Resp. Vedia príčinu?

@kristinkaris ja neviem stále si myslím že je do šedá 🤐
Baby, prepáčte asi moc stresujem, však?