icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

katariiinkaa
13. jan 2024

@dracik07 bt sa drzi stále dole

ersp
13. jan 2024

@bambulka711 tak to super, ked aj bez liekov ti takto narastie, ja treti cyklus na clostylbegite, az teraz tento cyklus bol fakt ze fajn davka a aj pekne narastol, ale mam pichnite aj gonasi pre istotu 🙂 takze u nas uz len cakat na vysledok 😀 uvidime co dalej, v kutiku duse verim ze teraz to vyde a ak nie uvidim co navrhne gyn, ci dalsi cyklus alebo dame pauzu a car..

dracik07
13. jan 2024

@zanzilady hej , nie je to také ako pri LH
Práveže okrem citlivejsich prsníkov od ovu aj to už nie je nijako hrozne, naladovosť, bolesti brucha a krížov, akoby už mala prísť ms, je mi stále zima, potom teplo, akoby som už išla do prechodu 🤦 čo nechapem. Ale neviem či to môžem brať ako nejaký príznak. Skôr u mňa klasické Pms, okrem tej zimy
A neviem ale necítim sa byť tehotná skôr pred ms.

bambulka711
13. jan 2024

@ersp v tomto mám šťastie. Posledné dva mesiace som mala veľký stres v súkromí, ale našťastie už je to ok a ovulka vyzerá bez problémov tento mesiac zase 🙂 a CAR za mňa super, hneď spravili hormonálny profil, pohlavné choroby, imunológiu... Môj gynekológ sa k tomu nemal. Aspoň človek vie, na čom je 🙂 držím palce, aby to vyšlo a boli čiarky 😊

marinecka95
13. jan 2024

@bambulka711 Mám 😄🫣 aj imunitný aj hematologický.

zanzilady
13. jan 2024

@dracik07 tak som sa aj pri prvom cítila :D a bolelo ma brucho a prsia presne. Inak teraz prsia necítim ani trooooosku. Len to pichanie v bruchu ale to môže byt hocičo.

bambulka711
13. jan 2024

@marinecka95 tak to je mi ľúto, že teda nenašli príčinu - teda nie, že by som priala príčinu, ale tak vieš, ako to myslím...

marinecka95
13. jan 2024

@bambulka711 veď práveže príčinu vieme - pravdepodobne za to môžu zvýšené NK bunky - už som absolvovala dva druhy liečby no aj tak to nedopadlo tak ako sme si priali 🤷‍♀️ k tomu mám kombináciu hemat. porúch - syndróm lepivých doštičiek v kombinácii s deficitom FVII, takže verím, že tentokrát mi už liečba zapisuje a dotiahneme to ďalej ako sú //

ersp
13. jan 2024

@bambulka711 tak to super, u mna ovu no tazko povedat podla BT prebieha aj v dlhsom cykle ale po sone cez ms sme zistili ze asi ani neprebieha lebo z folikulu bola cysta...ja som menila gyn a vzala si ma pod kridla nasa znama, teda je to diametralny rozdiel v pristupe 🙂 uvidime jak dlho mozme riesit clostylbegit...

jankasvo
13. jan 2024

@bambulka711 aj ja zostávam a tebou
Ostatným zenam blahoželám a držím palce len zíram čo sa tu udialo kým som tu nebola 💪🍀

zanzilady
14. jan 2024

@dracik07 dobre ráno ako dneees ? Robis test ?

zanzilady
14. jan 2024

Ja dnes takto. Cca 8-9 Dpo. Niečo vidno ale slabučko ale je to do ružova 🙂 dnes ma bolelo brucho ako pred ms. A inak mám zapchatY nos, to som mala aj keď som booa prvý krát 🙂ale možno si len namyslam

kristinkaris
14. jan 2024

@zanzilady skúšala si aj iný typ testov ?

zanzilady
14. jan 2024

@kristinkaris skúsila som pepino, ale zatiaľ nič dnes. Ten mi naposledy ukázal až pri cca 10-11dpo. Mám ešte intime ale keďže je ozaj skoro tak chcem počkať aspoň do 10dpo aby som tie skúsila

zanzilady
14. jan 2024

Takto mám porovnanie. Piatok - dnes. Malilinka zmena si myslím. Ale stále je to veeeeeelmi veeeeelmi skoro

kristinkaris
14. jan 2024

@zanzilady no uvidíš 🍀

kristinkaris
14. jan 2024

@zanzilady ja som tiež dnes skúsila pepino a nič tak uvidím ale niesom si istá tou ovu buď som dnes 10dpo alebo 7 dpo 🫣

ersp
14. jan 2024

Tak ja sa dnes zaradujem medzi cakacky na vysledok, celkom lutujem ze som vcera nemerala, myslela som ze po gonasi to nebude mat vyznam...gonasi som mala pichnute v piatok o 14stej, v sobotu mierne bolesti a dnes rano cca 2 hodinky take krcovite, takze predpokladam zeby ovu prebehla v noci alebo rano, vecer mam nasadit progesteron na 10 dni a uz len cakat

engiii
14. jan 2024

@zanzilady jeeej ,ale sú na oboch 🤗len nech silnie ,ktorý je dnes ten vrchný?

zanzilady
14. jan 2024

@engiii tak kde porovnávam dva vedľa seba je spodný dnešný 🙂 sama som zvedavá. Viem že duchuju testy často, ale zas mi príde divne že na toľkých testoch by vždy bol falošný výsledok

engiii
14. jan 2024

@zanzilady ved toto na každom si mala a slniečko a mamatest majú najviac farbiva ja som snimi tiež testovala

zanzilady
14. jan 2024

@majoralka ahoooj a ty ako ? Dnes si neskúšala šťastie s testom ?

zanzilady
14. jan 2024

@kristinkaris no ja som na tom s ovu úplne podobne :D žiadny náznak na tom pepino? Ja keď sa na môj veľmi zadivam je tam nejaký tieň ale ešte to neberiem ani ako ducha. Skôr je to úplne nič. A na fotke to ťažko vidno :D

dracik07
14. jan 2024

Ahojte,
@zanzilady vyzerá to nádejne 🙏🍀

zanzilady
14. jan 2024

@dracik07 a ty akoooo 🙂

dracik07
14. jan 2024

No teplota sa zatiaľ drží ale v najbližších dňoch čakám pokles. Buď zajtra alebo v utorok. Testy vôbec nesilneju takže asi z toho nič nebude 😭

zanzilady
14. jan 2024

@dracik07 pridaj test 🙂 a ty mávaš dlhšiu LF že ? Ešte je čas si myslím 🙂

dracik07
14. jan 2024

@zanzilady skúsim ešte večer ale možno aj bolo ale neudržali sa 😭😭😭. V zázrak už neverim

zanzilady
14. jan 2024

@dracik07 no to slniečko je ozaj asi aj trosku slabšie ako bolo včera, aspoň mne sa zdá :/

kristinkaris
14. jan 2024

@zanzilady tiež taký tieň keď sto krát otocim :D
@dracik07 ojoj to ma mrzí :/ vyzeralo to tak nádejne 😢