icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

katariiinkaa
14. jan 2024

@dracik07 tak to má veľmi mrzí že zatiaľ nesilnie 😢 skús určite večer, možno sa ešte predsa len ukáže

zanzilady
14. jan 2024

@kristinkaris no ja som zvedavá čo sa nám tam ukáže najbližšie dni 🙂 verím že pekne čiarky budú 🙂 a
@dracik07 zatiaľ nie je nič úplne stratené do ms máš ešte čas. Ešte majú kedy zosilnieť. Nepila si veľa vecer ?

dracik07
14. jan 2024

@zanzilady veď to že sa mi zdá slabsi
@kristinkaris no ja som to tak nejako tušila. Skúsim ešte večer ale šancu už tomu nedávam. Ms by mala prísť zajtra alebo v utorok

dracik07
14. jan 2024

Ten intimed vyzerá teraz takto

zanzilady
14. jan 2024

@dracik07 no intimed vidno asi rovnako ako včera. Jaaaj ja že až okolo stredy štvrtku čakáš . Kolky si dpo ?

kristinkaris
14. jan 2024

@dracik07 škoda že si nebrala hneď progesteron :/

dracik07
14. jan 2024

@kristinkaris
@zanzilady
@katariiinkaa tak žienky nič z toho nebude 😭😭😭😭😭 Plačem ako dážď 😭😭😭😭

ersp
14. jan 2024

@dracik07 to mi je luto, verim ze dalsi cyklus sa Ti podari mat pekne 2 ciarky silnejuce 🙂

zanzilady
14. jan 2024

@dracik07 už sa ti spúšťa ms ? Bože mna to veľmi mrziiiii , už hádam dalsi mesiac to bude ono 😍

dracik07
14. jan 2024

@ersp ďakujem
@zanzilady nie, ale test je biely 😭😭😭

zanzilady
14. jan 2024

@dracik07 bože to je škoda, ako sa to mohlo tak rýchlo stať ? 🥹veľmi nádejne to vyzeralo

dracik07
14. jan 2024

Robila som 2 testy. Rozmýšľam že si dám asi pauzu. Ale to uvidím po ms

bambulka711
14. jan 2024

@dracik07 na tom spodnom vidím čiarku

kristinkaris
14. jan 2024

@dracik07 asi by som už netestovala zbytočne ta zo stresuje :/

linda5678
14. jan 2024

@dracik07 tiez vidim na tom spodnom kazetkovom ciarku, ak bola v limite tak sanca stale je-kym ms nepride 🤞 Ale suhlasim s tebou, daj si pauzu od testovania, hoci to bude asi tazke. Drzim prsty 🍀

zuzanockamt
Autor odpoveď zmazal
bambulka711
14. jan 2024

@zuzanockamt ešte nie, ešte mu chýba 😊

nikol114
14. jan 2024

Ahojte žienky , chcela by som sa opýtať či môže byt takáto druha čiarka aj pri anovulacnom cykle v 47 dmom dni ? Pýtam sa preto lebo ja som si robila ovulacne testy aj po skončení predošlej ovulácie a ešte som takto nemala viditeľne , väčšinou boli iba take slabulinké ledva som ich videla a teraz po týždni rovnaké
Vrchný je urobený teraz a zvyšné v nedeľu a v pondelok

zuzanockamt
Autor odpoveď zmazal
zanzilady
14. jan 2024

@dracik07 na spodnom je to viditeľne, ale ktovie. A asi skús netestovat, ja by som síce nevydržala ale je to asi najlepšie 🥹

katariiinkaa
14. jan 2024

@dracik07 velmi má to mrzí, posielam veľa síl 🙏❤️

majoralka
14. jan 2024

@dracik07 mrzi ma to 🥺 tie testy vyzerali super a graf takisto 🤷‍♀️🥺

majoralka
14. jan 2024

@zanzilady nie, dnes nie. Vydrzala som 😜👏🤣
Rano spravim moje posledné Slunicko co mam doma a uvidime 😊 ale ty mas pekných dusikov, tak nech silnejú 🤞👻

zanzilady
14. jan 2024

@majoralka tak to si dobrá že si vydržala 😂 no mám áno, ale nejak tým testom neverím, neviem prečo 🥹mám pocit že ma klamu

majoralka
14. jan 2024

@zanzilady vies co, ale mala som tiky, ze spravim rano 🤣 ale povedala som si, ze az pondelok, tak som ostala v posteli este 🤣
Je to skoro, ale niekomu ukazujú testy skor //, uvidis ako budú silnieť

katariiinkaa
14. jan 2024

Žienky tak dnešný ovu testik takto. Vyzerá že ovu sa blíži konečne.

zanzilady
14. jan 2024

@katariiinkaa anoooo to vyzerá už veľmi nádejne a chyba mu troooosicku 🙂
@majoralka no tak teda hneď ráno čakám od teba test že ako bude vyzerať 🙂

dracik07
15. jan 2024

Dobré ránko,,
BT pomaly klesá. Keďže LF mám 17 dní a to je dnes tak snáď do zajtra dorazí a nenaruší mi to veľmi cyklus a hlavne ovu. Keďže veľa žien písali že ms po Bioch. tehotenstve mali dlhšiu a silnejšiu ako normalne
Včera som sa vyrevala a dnes už je lepšie. No vravím si a utesujem sa tým, že ak nemalo byť zdravé a malo sa trápiť tak radšej takto, aj keď to stále bolí že to nevyslo 😭
Všetkým vám silno držím ✊🍀🙏 nech sa objavia krásne // a dosiahnete to do úspešného konca 🙏🙏🍀

majoralka
15. jan 2024

Dobre ranko, darček s // sa nekoná

zanzilady
15. jan 2024

@dracik07 áno taaak treba sa vyplakať. A presne si povedať že radšej teraz ako neskôr keď bude bit srdiečko alebo nedajbože by zistili že nebude zdrave. Je to tak ako ma byt.
@majoralka ochhhh škoda kolky dpo si ty ? Ja to furt zabudnem