Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@kristinkaris no ja som zvedavá čo sa nám tam ukáže najbližšie dni 🙂 verím že pekne čiarky budú 🙂 a
@dracik07 zatiaľ nie je nič úplne stratené do ms máš ešte čas. Ešte majú kedy zosilnieť. Nepila si veľa vecer ?
@zanzilady veď to že sa mi zdá slabsi
@kristinkaris no ja som to tak nejako tušila. Skúsim ešte večer ale šancu už tomu nedávam. Ms by mala prísť zajtra alebo v utorok
@dracik07 škoda že si nebrala hneď progesteron :/
@kristinkaris
@zanzilady
@katariiinkaa tak žienky nič z toho nebude 😭😭😭😭😭 Plačem ako dážď 😭😭😭😭
@dracik07 na tom spodnom vidím čiarku
@dracik07 asi by som už netestovala zbytočne ta zo stresuje :/
@zuzanockamt ešte nie, ešte mu chýba 😊
Ahojte žienky , chcela by som sa opýtať či môže byt takáto druha čiarka aj pri anovulacnom cykle v 47 dmom dni ? Pýtam sa preto lebo ja som si robila ovulacne testy aj po skončení predošlej ovulácie a ešte som takto nemala viditeľne , väčšinou boli iba take slabulinké ledva som ich videla a teraz po týždni rovnaké
Vrchný je urobený teraz a zvyšné v nedeľu a v pondelok
@dracik07 velmi má to mrzí, posielam veľa síl 🙏❤️
@katariiinkaa anoooo to vyzerá už veľmi nádejne a chyba mu troooosicku 🙂
@majoralka no tak teda hneď ráno čakám od teba test že ako bude vyzerať 🙂
Dobré ránko,,
BT pomaly klesá. Keďže LF mám 17 dní a to je dnes tak snáď do zajtra dorazí a nenaruší mi to veľmi cyklus a hlavne ovu. Keďže veľa žien písali že ms po Bioch. tehotenstve mali dlhšiu a silnejšiu ako normalne
Včera som sa vyrevala a dnes už je lepšie. No vravím si a utesujem sa tým, že ak nemalo byť zdravé a malo sa trápiť tak radšej takto, aj keď to stále bolí že to nevyslo 😭
Všetkým vám silno držím ✊🍀🙏 nech sa objavia krásne // a dosiahnete to do úspešného konca 🙏🙏🍀

@dracik07 tak to má veľmi mrzí že zatiaľ nesilnie 😢 skús určite večer, možno sa ešte predsa len ukáže