Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@bambulka711 @dracik07 @zanzilady @kristinkaris nedalo mi to tak som spravila ešte jeden a pozrite.. vypila som doobedu 1 kávu, odvtedy nič lebo som si myslela že mi to nedá a budem chcieť skúsiť.. myslite že by to mohlo tým pádom znamenať že “pozitívny” bol 18dc a ovu prebehla včera? Prikladám aj graf.
@zanzilady plánuješ skúsiť ďalší hneď zajtra ráno? 🙂
@katariiinkaa ja si myslím že kľudne to tak mohlo byt . Aaaaa áno ešte zajtra a keď nebude nič tak končím a netestujem (chcela by som to odprisahať, ale asi nemôžem) 🤣
@zanzilady ach úplne ťa chápem 😅 ja som si nemohla pomôcť a to sú len ovu testy a neodolala som proste.. som zvedavá čo to potom bude pri tehu 😂 daj určite vedieť ako to ráno dopadlo, držíme palce 😉
@katariiinkaa vidíš to tam ???? Pozrela som naň zas a je tam niečo slabé naživo trosku lepšie vidno
@zanzilady niečo tam určite je, pozri 😍 naživo je to ružové?
@zanzilady fuu no ja neviem mne to príde dosť slabé na to ako dlho ti už tie testy duchuju 🫣 dúfam že sa mýlim držím každopádne palce 🍀
@kristinkaris ja vieeem, ale toto aspoň ina značka :D to mi dáva ešte nádej 🙂 uvidím ráno keďže toto bolo poobede
@katariiinkaa áno určite ružové 🙂 kuknem ešte za chvíľku či sa nezvyraznila
@zanzilady progesteron berieš ?
@katariiinkaa kľudne to tak môže byť z týchto všetkých mi príde najsilnejší na 18dc. Určite ešte skús testnut prípadne večer alebo zajtra doobeda a uvidíš ak bude svetlejsi tak to tak bolo.
No mne vždy testy pred ovu zosvetleju a potom zrazu vybehnu
Testuje niekto ovulacnymi testami aj počas ovu, či len ja som taká sibnuta? 🤦 Opäť som začala, viem že ale čo ak ...a celkom tmavý sa mi zdá nato že som len 2dc
@dracik07 skúsila som spraviť ešte posledný dnes. Viac už robiť nebudem, jedine že by teplota zajtra naspäť klesla.
@katariiinkaa uvidíš ešte zajtra ale podľa mňa už slabne
Idem objednávať ovu testy a rozmýšľa či ísť opäť do women Secret (používam najčastejšie a cenovo sa oplatia najlepsie) alebo Livsane. Prípadne dr.max, len tam si nepamätám či majú aj tieto menej farbiva
@dracik07 ja som bola spokojná aj s ovu aj s tehu testami od dr.max ... Tehu mi na 11dpo ukázal peknú mini čiarku ... Od livsane som bola tiež spokojná, ale potom som schytala nejakú horšiu šaržu a slabo ukazovali, menej ako som bola zvyknutá s predošlými ... Woman secret tehu boli o ničom, ovu som nemala
@zanzilady tak to ma mrzí 🙁

@zanzilady zajtra mala prist 🙃 taaaak, ideme ďalej a idem aj merať tentokrát