icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

aga1997
27. jan 2024

@dracik07 aj mna to vždy poteší ;) ale ja uz sa po tých piatich rokoch aj bojím tešiť takže zatial si to radšej ešte nepripúšťam 🙂

katariiinkaa
28. jan 2024

Dobré ránko žienky, dnes 8-9dpo, teplota sa stále drzi hore 🙏 samozrejme že som skúsila zas spraviť aj test 🤦‍♀️ na tom dnešnom sa mi dokonca aj niečo zdá, ale už môžem mať kľudne tie čiarky asi aj v očiach vytetované haha 😂 ani mi to nejde moc odfotiť

marinecka95
28. jan 2024

@katariiinkaa No na tom v negative niečo vidno ale je naozaj skoro na testovanie, počkaj aspoň 2 dni a bude to istejšie 🙂

@aga1997 Držím palce ☺️🤞

marinecka95
28. jan 2024

Ja som dnes 30DC, testovať som mala v pláne až zajtra, no skúsila som aj dnes 😁
Negatívne 🙋‍♀️

katariiinkaa
28. jan 2024

@marinecka95 uecite je skoro, to len tá moja nedočkavost je hrozná 🤦‍♀️ držím palce aj tebe 🙏

marinecka95
28. jan 2024

@katariiinkaa ja viem, ale tá nedočkavosť nič neurýchlili 😊 Ako dlho sa snažíte?

Ďakujem, ovuláciu mávam neskôr, uvidíme 🙂

katariiinkaa
28. jan 2024

@marinecka95 to je samozrejmé že nič neurýchli, ale mne osobne dosť pomáha si ten test spraviť hoci viem že je to skoro, potom to dokážem na cely deň vypustiť z hlavy a mám pokoj 😄 takze radšej miniem pár testov navyše ale nerozmyslam nad tým potom vôbec pocas dňa. Čoskoro to bude rok, takze ešte to nie je nejaká extrémna doba 🙂 boli by sme každopádne velmi radi keby to konečne vyšlo ❤️

aga1997
28. jan 2024

@katariiinkaa nieco sa mo tam marí keď poriadne zaostrím ;) snád posilnie ;) ja takto dnes teplota ide konecne trochu dole a vyzerá to tak že dúšik silnie ;) :*

aga1997
28. jan 2024
dracik07
28. jan 2024

Dobré ránko,
@aga1997 čakáme foto
@katariiinkaa podľa mňa je to len kanalik, ale nič nie je stratené keďže sama vieš že je to skoro. Ale ako sa poznám tiež budem o týždeň hľadať duchov 🙄
@bambulka711 a ty ako?

Ja dnes takto. Tento mesiac tomu nejako neverím že by sa podarilo

katariiinkaa
28. jan 2024

@aga1997 waaau tak tíško gratulujem ❤️🙏

dracik07
28. jan 2024

@aga1997 super 😍, gratulujem a prajem nech krásne silnie 🙏🍀

aga1997
28. jan 2024

@katariiinkaa @dracik07 snažila som sa to tu od rána nahrať vôbec to nešlo ...ďakujem ženušky aj ked stále si to nechcem pripúšťať ale trošičku sa začínam tesiť nejde my to do hlavy po vsetkych tych pokusoch vkladoch ze by to teraz vyslo takto jednoducho 🤣🤣

majoralka
28. jan 2024

@aga1997 krásne testiky, potichúčky gratulujem 🤞🥰

majoralka
28. jan 2024

Ahojte, tak ja som konečne stúpla 🙈🤞 ale ovu to asi ešte nebola, to by som mala zas nízke teploty po ovu 🤷‍♀️

marinecka95
28. jan 2024

@aga1997 Jasne, že to ide aj takto jednoducho ☺️👍
Ja som mimo KET otehotnela aj prirodzene 5x - to, že to už dobre nedopadlo je iná vec.
Nič nie je nemožné.
Držím palce 🤞

aga1997
28. jan 2024

@marinecka95 no nám sa tiež dva krat podarilo prirodzen jedno odislo hned 4-5tyzden a druhe 14tt ale uz mám nasadenú liečbu na lepivé doštičky tak dúfam že tentokrát to bude dobré ;) zajtra pojdem do toho centra nech teda aspon odporuci lieky ake nasadit a volam hematologičke ;)

aga1997
28. jan 2024

Verím že sa ku mne tento mesiac viaceré pridáte ;)

linda5678
28. jan 2024

@aga1997 aj ja ti po tisku gratulujem ❤️ Nech sa pekne drzi s test silnie 🍀

linda5678
28. jan 2024

Moj graf dnes takto, stale si ale myslim ze ovu bola o den-dva neskor

bambulka711
28. jan 2024

@dracik07 ahojte, ja zatiaľ nejako neriešim, netestujem skôr ako 12 DPO a rozmýšľam, či sa nevykašlem aj na meranie teploty 🤷 testovať budem 5.-6.2. až. Dnes som si dala progesterón ráno, tak uvidíme 🙂

dracik07
28. jan 2024

@bambulka711 ty máš výdrž ale chápem, človek sa na jednej strane boji sklamania a na druhej už budeš vedieť na čom si. Ale verím že tento mesiac bude váš 🙏
Ja môžem skúsiť najskôr 4.2. 9dpo (pre mňa najhorší dátum v zivote) ale ak vydržím tak by som chcela testovať 7.2. - 12dpo, vtedy mám narodky tak ... Ale ako som písala tento cyklus nejako tomu nedávam šancu a neverím že by to mohlo vyjsť 2 mesiace po sebe.

zuzanockamt
Autor odpoveď zmazal
dracik07
28. jan 2024

@zuzanockamt za mňa bol pozitívny s tými bodkami. Ovu prebehne do 12-48 hodín od posledného pozitívneho testu.
Ten posledný pozitívny podľa mňa nie je.
Ja mávam takéto tmavé ovu testy aj pred ms

zuzanockamt
28. jan 2024

@dracik07 Ten s bodkami bol pozitívny na 14.DC. Vtedy mi aj graf vyznačil ovu, keďže na 15.DC už teplota stúpla.

ersp
28. jan 2024

@zuzanockamt ak sa nemylim ovulacne mozu byt silnejsie aj pred ms 🙂

sandra299
28. jan 2024

@aga1997 to budú dvojky 😁

aga1997
28. jan 2024

@sandra299 to hádam nie jedno stačí ja som vždy mala skoro pozitívne a vzdy bolo jedno ;)

dominka2611
28. jan 2024

Ahojte, žienky myslite si, že prebehla ovulacia podľa BT? Ďakujem ❤️

dracik07
28. jan 2024

@dominka2611 17 alebo 18dc. Ovu testy náhodou nerobíš?