icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

dominka2611
28. jan 2024

@dracik07 nerobím pretože mám PCOS a veľmi to skresľuje

dominka2611
Autor odpoveď zmazal
bambulka711
28. jan 2024

@dracik07 tak, mne to príde úplne zbytočné testovať tak skoro. Akože, jasné, že by som chcela vedieť čo najskôr, ale aj tak to človek neurýchli. Naozaj sa snažím to čo najviac vytesniť a celkom sa mi darí 🙂 môžeme testovať spolu toho 6.-7.2 🙂

dracik07
28. jan 2024

@bambulka711 super 👍, ešte mať tvoju trpezlivosť 🙄
Môžeme ale ako sa poznám ja nevydržím 🤐😔😁

bambulka711
28. jan 2024

@dracik07 neviem, či by som to nazvala trpezlivosťou... Skôr som pochopila, že testovať už 8dpo nemá zmysel a je to iba sklamanie zbytočné.

aga1997
29. jan 2024

Dobré ránko žienky tak teplota už sa unormálnila a s dúšika sú čiarky 🥰❤️

katariiinkaa
29. jan 2024

@aga1997 veľmi sa s tebou teším 🙏 😍

majoralka
29. jan 2024

@aga1997 supeeeer 😇 gratulujem 🎉❤️

majoralka
29. jan 2024

Bre ranko, tak ja po OVUlke 🤞🙃😊 len neviem či som 1 alebo 2dpo 😊 podľa bolesti čo som mala včera navecer, tak 1dpo 🙏🏻 Ale asi z toho nič nebude, pretože ma bolelo vľavo, tam mám cystu, aj keď môžem otehotnieť aj z toho, ale je to ťažšie 🤷‍♀️ Tak uvidime

dracik07
29. jan 2024

Dobré ránko

@aga1997 krásne testiky a čiarky krásne silneju 🙏🍀♥️
Dnes mi vyznáčilo ovu tak už len vydržať 🙄

katariiinkaa
29. jan 2024

Dobré ránko, dnes 9/10dpo.

linda5678
29. jan 2024

@aga1997 parada, to su krasne spravy 😍

dracik07
29. jan 2024

@katariiinkaa niečo sa mi tam zdá, ale skús odfotiť bez blesku

kristinkaris
29. jan 2024

Dobre ranko dievčatá ☺️ vidím že všetky už máte viac menej po ovu a už odratávate držím palce 🍀 ja ešte čakám na ovu tak snáď čoskoro dorazí ☺️

katariiinkaa
29. jan 2024

@dracik07 testy som už vyhodila 🙁 zbytočne potom chodím okolo nich a špekulujem. Robila som ráno ešte aj easyhome, tak toto je fotka bez blesku. Ale ťažko povedať či to nei je len kanalik. Tieto testy skúšam prvýkrát, takze možné je všetko.

nikol114
29. jan 2024

Dobre ranecko žienky , konečne hlásim 1DC 🙏

veri12345
29. jan 2024

Ahojte, meriam si BT prvý mesiac, cyklus mávam viac menej 28dňový a už vyše 2 rokov sa snažíme. Tento víkend sme boli vo wellnesse a BT mi dosť klesla, už som myslela, že príde mrcha skôr, no dnes to vystúpilo. Môže byť, že sa nám to konečne podarilo, alebo ten pokles mohol spôsobiť wellness? Dostať mám až v stredu a včera, keď som testovala, tak bol test úplne biely, žiaden duch. Tak sa chystám najskôr až v stredu testovať.

aga1997
29. jan 2024

@majoralka @dracik07 ďakujem 🥰už len to dobojovať do štastného konca aj vám velmi držím palce aby sme sa stretli v termínovkách ;)
@katariiinkaa nieaký tieň sa mi tam marí tak dúfam že posilnie ;) . .... ja som volala do centra tak že nemáme chodiť a volala som svoju doktorovi tak nasadil progesterón a mám príst budúci týžďeň ;) už som oznámila aj mužovi ten vôbec nechápal ked dostal takéto prekvapko hned ako oči otvoril ;) hned ho prebralo 🤣🤣

katariiinkaa
29. jan 2024

@aga1997 to je kráásne 😍

aga1997
29. jan 2024

@katariiinkaa najradšej by som mu to dala takto na valentína ale to by som nevydržala 🤣už tie tri dni som mala čo robit ;)

dracik07
29. jan 2024

@aga1997 krásne 😍🥰

troble
Autor odpoveď zmazal
troble
29. jan 2024

Už som lovila duchov ale nič a mrcha tiež nič

dracik07
29. jan 2024

@veri12345 ak by išlo o uhniezdenie tak treba skúsiť test cca 3dni po poklese. Aby sa stihlo hcg produkovať, chvíľu to trvá. Ale samozrejme ten pokles môže a nemusí nič naznacovat

veri12345
29. jan 2024

@dracik07 ďakujem, dúfam, že to bude dobré 😊 skúsim v stredu test. Ako tento cyklus je celkovo nejaký iný už od ovulácie, oproti všetkým za tie vyše 2 roky, aj keď som si niekedy myslela, že sa podarilo a mala príznaky. Tak uvidím či len niečo nové si telo pre mňa pripravilo, alebo sa konečne podarilo 😊 50 na 50, len ktorá 50 bude tá víťazná 😃

dominka2611
29. jan 2024

Ahojte žienky 😊. Ja dnes takto BT. Hádam, že sa už zadarilo ❤️

jankasvo
29. jan 2024

Baby ja takto, dnes 12DC folikulometria folikul 13mm, čakám na ovulaciu.

ersp
29. jan 2024

Ahojte, ja uz som v nedelu vysadila progesteron a cakam na ms, po dohode z gyn ideme s muzom do car v polke februara a uvidime co nam povedia, lebo ani neviem co nas tam caka 😀

dracik07
29. jan 2024

@jankasvo prídu mi tie teploty dosť vysoké. To mavas stále takéto predovulacne?

jankasvo
29. jan 2024

@dracik07 áno minulý cyklus s Clostilom som tiež mala okolo tých 36,7-36,9 Aj predtým som mala také vyššie okolo tých 36,7