Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@aga1997 teším sa s tebou 🥰😍
@katariiinkaa noooo na tých testoch niečo je 😚
@ersp ja som bola v Reprofite v Bratislave a za mňa super. Vyplníte dotazník o nejakých prekonaných chorobách, operáciách, potratoch... Bolo by dobré, aby si už mala spravený hormonálny profil a partner spermiogram, inak budete čakať ďalší mesiac. Hormonálny profil sa robí 3-5DC. Mne potom ešte brali krv na imuno, pohlavné choroby a nejaké ďalšie veci. Teraz čakám, či príde menzes a ak príde, tak 10DC na folikulometriu v CAR a ideme IUI.
@jankasvo fu, to máš dosť vysoké teploty. Ja takéto nemám ani po ovu s progesterónom, to sa mi drží na 36,8. Máš všetko ok?
Baby tak práve som zistila že v tom balení 50 ovu + 20 tehu testov z amazonu maju tehu testy citlivosť až 25 a nie 10 ako uvádza amazon.. Overovala som to u výrobcu. Už som im o tom napísala, vrátia mi peniaze. Takže musím počkať minimálne do 12-13dpo kým ich skúsim znovu.. Okrem toho mám ešte nejaké mamatesty a už len digi..
@marinecka95 veľmi dúfam že to tentokrát vyšlo 🙏 ale je ešte samozrejme skoro.. Zajtra verím že odolám a test nespravím, tým pádom skúsim najskôr zas pozajtra ten mamatest. To by som mala byť 11/12dpo.
@bambulka711 spermiogram vraveli ze spravia v den prvej konzultacie tak neviem 😀 HP mam spraveny zo septembra ak by trebalo..kazdopadne ja teraz cakam ms a dalsie bez pomoci tak za 2 mesiace, takze dovtedy uz aj spermiogram bude hotovy 😀😀😀
@katariiinkaa držím palce
@katariiinkaa a mozem sa spýtať ako si na to prišla, lebo ja som objednávala len tehotenské v balení 20, ale nikde nie je písane s akou sú citlivosťou
@adules hned v nadpise to bolo napísané, že majú citlivosť 10. Ale potom som si ich pozrela na iných stránkach a niekde bolo 10 a niekde 25.. tak som napísala priamo výrobcovi Premom že ako to teda je, lebo som z toho zmätená. Ale za prístup amazonu klobúk dole, naozaj sa to vyriešilo cele v priebehu 2 hodin. Takáto odpoved prišla od Premom.
@katariiinkaa čiže všetky sú s citlivosťou 25?? Lebo ja som tiež podľa amozonu objednávala 10 tkove
@adules áno, tak to vyzerá. Tiež som sa nevedela nikde dopátrať k jednoznačnej odpovedi.. Preto som radšej písala priamo na ich support.
@katariiinkaa no super lebo Amazon píše inak
@adules veď práve.. presne preto mi to nedávalo zmysel že tam píšu tak a inde zas inak.. ale ako vravím, hneď si chybu uznali. Na tom balení čo som si ja kupovala bolo tiež hneď v nadpise že ovu su 20tkove a tehu 10tkove.. Presne preto som to vlastne aj objednala.
@katariiinkaa tak ďakujem za info čo mám doma 😄
@bambulka711 ja to tak mám od začiatku merania, no dr mi HP nerobila
@katariiinkaa a test si skúšala? Lebo mne to nedalo po včerajšej info od teba a ja som skúsila aj keď som len 9dpo , len neviem čo si mám myslieť o tom
@adules dnes som zatiaľ ešte neskúšala
@katariiinkaa neviem či to nie je len kanálik
@adules niečo tam určite vidím 🙏 ale ťažko povedať čo keďže je takto skoro
@katariiinkaa ja viem, že je skoro ja som čakala belobu
@adules uvidis najbližšie dni či bude silnieť 🙏 držím palce! 😍
@katariiinkaa ďakujem
U mna dnes ocakavane 1DC, a som zvedava bez tabletiek aky dlhy cyklus budem mat, ale kedze posledneho polroka mi ms pride vzdy 30teho 😀 cakam ju az 30.3 😀

@jankasvo a po ovu potom máš aké?