Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@dracik07 ahoj, ja dnes takto, testovať budem až v pondelok 12 DPO.
Dievčatá ja dnes folikulometria, folikul 19mm dnes picham Gonasi a čakám na ovulaciu.
@matumo vitaj, sme skoro na rovnako, ja som 7DPO 🙂
@bambulka711 u mňa nedávam tomu šancu že sa nám na prvý šup podarí... keďže o malého sme sa snažili 4 roky 😔tak sme si po roku povedali ideme skúsiť kým sa zase zadari
@katariiinkaa tak predsa si neodolala 😁 aj ja tam niečo vidím ale ťažko povedať čo. Kiez by to boli začínajúce // 🙏🙏🙏
Kedy plánuješ skúsiť znovu?
@dracik07 keď teplota zajtra neklesne tak zajtra 🙏 väčšinou mi 12dpo už začína riadne klesať, tak uvidíme..
@patulka2 patulka, teba som tu zachytila myslím že niekedy v roku 2021 ako si tu radila dievčatám a zdielala svoje grafy. Neskutočne ťa obdivujem za to, aj všetky žienky, čo takéto náročné cesty k bábätku majú, ale mnoho žien sa tu vystriedalo, dopracovali sa k svojmu víťaznému grafu. Občas si na teba spomeniem, pozriem túto skupinku, a naozaj veľmi veľmi ti prajem aby si po takom dlhom čase konečne dostala tu najkrajšiu odmenu, maličké klbôčko. ❤️ veľmi držím palce
9/11dpo 🙂🙏
@patkajj super, kedy si ho mala ? 🙂 ja som hlavne rada, za ako tak ustaleny cyklus s ovulkou.
@zuzi_747 joooj to mi je aka krasna sprava, potesila si ma, si zlata, dakujem 🩷 my uz doma jedno dietatko mame a ked vidime ako to nejde tak uz sme s tym taky zmiereny. Skor uz mi je viac luto, ze je zatial sam a chcel by surodenca. Ja uz meriam skor pre to, aby som vedela aky mam cyklus, kedy cca dostanem ms, kedze mam nepravidelny cyklus. Ostatne uz nechavam ako sa povie v rukach Božích.. Ked si uvedomim, co vsetko preziva moja kamaratka a fo musi podstupit aby vobec dietatko mala, a akou cestou sa dopracovala k prvemu dietatku, som vlastne vitaz sam pre seba, ze sa mi prvorodene podarilo na 1x bez akychkolvek polien pod nohami a verime, ze ked pride ta spravna chcila, pride k nam aj to druhe, chce to len cas 🙂
@katariiinkaa ahoj, to ma mrzi 😞 Aj ja tak isto, dnes mierny pokles a zajtra pride ms ako na koni 😏 Nevadi, ideme dalej 🙏🍀
@katariiinkaa to ma mrzi 😔 @linda5678 aj tvoj pokles 😔
Dobré ránko, @katariiinkaa @linda5678 ten pokles má ma mrzí 😔
@bambulka711 ty ako s teplotou?
Ja dnes takto
@dracik07 ja som na lyžovačke, tak asi kreslím kopce alebo čo 😂 ale zobudil ma budík uprostred zlého sna, tak možno aj preto...
@katariiinkaa a @linda5678, škoda, že prišiel pokles, šlo to pekne
Ja som včera večer začala špiniť, tak som si myslela, že ešte nič nie je stratené, ale keď som sa zobudila na kŕče, tak už som vedela, že je zle a teda dnes už 1.DC 😔
@katariiinkaa to ma velmi mrzi a dost ti rozumiem, aj na mna to dnes dolahlo, aj som si poplakala. Ale ideme dalej, nic sa neda robit nesmieme sa vzdavat 💪❤️

@katariiinkaa ďakujem 😊 aj tebe nech sa drží hore a ukáže //🙏 u niektorých je 11DPO skoro a kým neprídu, stále je nádej. Aj keď je pravda, že už ju pomaly strácam celkovo 🙈