icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

veri12345
31. jan 2024

@katariiinkaa ďakujem 😊 aj tebe nech sa drží hore a ukáže //🙏 u niektorých je 11DPO skoro a kým neprídu, stále je nádej. Aj keď je pravda, že už ju pomaly strácam celkovo 🙈

patulka2
31. jan 2024

Pripajam sa.. 8/10dpo 😊🍀

bambulka711
31. jan 2024

@dracik07 ahoj, ja dnes takto, testovať budem až v pondelok 12 DPO.

jankasvo
31. jan 2024

Dievčatá ja dnes folikulometria, folikul 19mm dnes picham Gonasi a čakám na ovulaciu.

patkajj
31. jan 2024

@patulka2 ja som mala náš víťazný graf veľmi podobný tvojmu 🥰

dominka2611
31. jan 2024

Ahojte žienky ❤️ myslite si, že to môže byť na tehotenstvo ?

matumo
31. jan 2024

Ahojte po roku sa sem opäť vraciam medzi vás

bambulka711
31. jan 2024

@matumo vitaj, sme skoro na rovnako, ja som 7DPO 🙂

matumo
31. jan 2024

@bambulka711 u mňa nedávam tomu šancu že sa nám na prvý šup podarí... keďže o malého sme sa snažili 4 roky 😔tak sme si po roku povedali ideme skúsiť kým sa zase zadari

dracik07
31. jan 2024

@matumo vitaj opäť medzi nami 🙂 nikdy nevieš kedy sa zadarí. Držím ✊ aby to bolo čo najskôr 🍀🙏

matumo
31. jan 2024

@dracik07 ďakujem aj ja držím palce

katariiinkaa
31. jan 2024

Žienky test robený teraz večer.. Niečo na ňom vidno, ale predpokladám že to bude len kanálik.

dracik07
31. jan 2024

@katariiinkaa tak predsa si neodolala 😁 aj ja tam niečo vidím ale ťažko povedať čo. Kiez by to boli začínajúce // 🙏🙏🙏
Kedy plánuješ skúsiť znovu?

katariiinkaa
31. jan 2024

@dracik07 keď teplota zajtra neklesne tak zajtra 🙏 väčšinou mi 12dpo už začína riadne klesať, tak uvidíme..

zuzi_747
31. jan 2024

@patulka2 patulka, teba som tu zachytila myslím že niekedy v roku 2021 ako si tu radila dievčatám a zdielala svoje grafy. Neskutočne ťa obdivujem za to, aj všetky žienky, čo takéto náročné cesty k bábätku majú, ale mnoho žien sa tu vystriedalo, dopracovali sa k svojmu víťaznému grafu. Občas si na teba spomeniem, pozriem túto skupinku, a naozaj veľmi veľmi ti prajem aby si po takom dlhom čase konečne dostala tu najkrajšiu odmenu, maličké klbôčko. ❤️ veľmi držím palce

patulka2
1. feb 2024

9/11dpo 🙂🙏
@patkajj super, kedy si ho mala ? 🙂 ja som hlavne rada, za ako tak ustaleny cyklus s ovulkou.
@zuzi_747 joooj to mi je aka krasna sprava, potesila si ma, si zlata, dakujem 🩷 my uz doma jedno dietatko mame a ked vidime ako to nejde tak uz sme s tym taky zmiereny. Skor uz mi je viac luto, ze je zatial sam a chcel by surodenca. Ja uz meriam skor pre to, aby som vedela aky mam cyklus, kedy cca dostanem ms, kedze mam nepravidelny cyklus. Ostatne uz nechavam ako sa povie v rukach Božích.. Ked si uvedomim, co vsetko preziva moja kamaratka a fo musi podstupit aby vobec dietatko mala, a akou cestou sa dopracovala k prvemu dietatku, som vlastne vitaz sam pre seba, ze sa mi prvorodene podarilo na 1x bez akychkolvek polien pod nohami a verime, ze ked pride ta spravna chcila, pride k nam aj to druhe, chce to len cas 🙂

dominka2611
1. feb 2024

Dobré ránko žienky 🩷. Ja dnes takto.

katariiinkaa
1. feb 2024

Dobré ránko, dnes teda mierny pokles.. väčšinou mám 2 dni pred ms teplotu okolo 36.4-36.5c takze v porovnani s tým je to celkom ok teplota, ale predpokladám ze zajtra klesne znovu a v sobotu mozem čakať ms 🙁

linda5678
1. feb 2024

@katariiinkaa ahoj, to ma mrzi 😞 Aj ja tak isto, dnes mierny pokles a zajtra pride ms ako na koni 😏 Nevadi, ideme dalej 🙏🍀

majoralka
1. feb 2024

@katariiinkaa to ma mrzi 😔 @linda5678 aj tvoj pokles 😔

majoralka
1. feb 2024

Breranko, tak mne označilo ovu konecne 🎉🙏🏻🙃😊

matumo
1. feb 2024

Dobre ráno ja dnes takto

dracik07
1. feb 2024

Dobré ránko, @katariiinkaa @linda5678 ten pokles má ma mrzí 😔
@bambulka711 ty ako s teplotou?

Ja dnes takto

linda5678
1. feb 2024

@majoralka drzim ti prsty 🤞Ja som uz nejak zmierena, este zrejme nenadisiel cas 🙄 Odkladam asi teplomer na nejaky cas, nechame to na nahodu

bambulka711
1. feb 2024

@dracik07 ja som na lyžovačke, tak asi kreslím kopce alebo čo 😂 ale zobudil ma budík uprostred zlého sna, tak možno aj preto...

veri12345
1. feb 2024

@katariiinkaa a @linda5678, škoda, že prišiel pokles, šlo to pekne
Ja som včera večer začala špiniť, tak som si myslela, že ešte nič nie je stratené, ale keď som sa zobudila na kŕče, tak už som vedela, že je zle a teda dnes už 1.DC 😔

linda5678
1. feb 2024

@veri12345 ach tak budem drzat prsty v tomto cykle, ako sa hovori je to aj nova nadej 🙏🍀Ja som uz zbalila teplomer, ovulacne ani tehotenske testy doma nastastie nemam 😂 A mozno sa aj odtialto z mk vzdialim na chvilku, nech vypnem hlavu 😅

kristinkaris
1. feb 2024

Ahojte tak ja ešte stále čakám na ovu 🫣 minulý mesiac som mala pozit testy na 15Dc pevne verím že zajtra už bude pozit 🤞🏻

katariiinkaa
1. feb 2024

@linda5678 @majoralka @dracik07 @veri12345 ďakujem dievčatá, mňa to dnes dostalo nejako viac než som čakala 😢 aj keď predpokladala som že ten pokles dnes príde.. neviem čo ma to tak zobralo.. Držím palce aspoň vám ostatným, nech je to váš mesiac ❤️🙏

linda5678
1. feb 2024

@katariiinkaa to ma velmi mrzi a dost ti rozumiem, aj na mna to dnes dolahlo, aj som si poplakala. Ale ideme dalej, nic sa neda robit nesmieme sa vzdavat 💪❤️