Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@majoralka 12 dpo, no neviem... Ja už som zmierená s CAR a IUI.
@dominka2611 mimistar ma gsko len jeden druh (ale zmenili obal, pred tym bol zeleny s tetou a teraz je len cerveny obal), ma to v sebe zakladne vitaminy (vratane kys. listovej a inositolu) aby sa telo pripravilo na tehotenstvo 🙂 na stranke maju vsetko napisane aj zlozenie 🙂
@ersp ahoj, používaš pri mimistar forte to odporúčané dávkovanie čo píšu - 3 kapsule? Má mi to prísť tento týždeň, tak to chcem tiež skúsiť 🙂 pomohlo ti to nejako?
@kristinkaris skús aj poobede/ večer môže byť pozitivny už aj dnes, najneskôr zajtra by mohol byť 😉
@katariiinkaa ano davam ako je v odporucani, rano si dam 2 a vecer 1 🙂 ako mne sa zlozenie pozdava, ale samozrejme popri tom mam este macu, E, inofolic a vceliu kasicku 🙂 uz sa citim ako dochodca 😀
@ersp mne má prísť k tomu ešte Lejdyvita 1, Maca + mám doma alchemilku a vitex. Kupovala som to ako balíček rôznych produktov tu na koníku od niekoho. Ale keď som pozerala na zloženie mimistar, tak vôbec neviem či k tomu vlastne ešte piť lejdyvitu (príde mi to zložením podobné ako inofolic), či to už nebude príliš veľa inositolu naraz. Tu je zloženie: https://www.lejdyeshop.sk/lejdyvita-chcem-byt-mama. Myslíš že to môžem k tomu ešte brať? Aby toho nebolo zbytočne veľa.
@dracik07 skúsim ale dnes už pozit asi nebude mne väčšinou už rano ukáže keby bol tak hádam zajtra sa už dočkám ☺️
@kristinkaris waaau tak tento sa už pomaličky ale isto blíži k tomu aby bol pozitívny 😉 tiež myslím že maximálne zajtra už bude.
@katariiinkaa jooj dúfam že to tak bude 🤞🏻
@katariiinkaa ja to kombinujem aj s inofolicom teda si myslim ze kludne viac ako menej 🙂
@ersp oki, ďakujem 🙂 skúsim teda a uvidíme
@katariiinkaa ako treba aspo 2-3mesiace uzivat a uvidis 🙂
@ersp ty si spozorovala nejaké zmeny, že by to v niečom pomohlo? 🙂
@katariiinkaa myslim ze moc to clovek neuvidi, ale verim ze to pomoze, ako nas caka o tyzdwn navsteva car, nech nas vysetria a poradia co dalej, mame syce 4r syna prirodzene, ale teraz sa nedari
Dievčatá, mne práve partner oznámil, že zrejme už nechce pokračovať v snažení, že pochybuje... Úplne sa mi prestal točiť svet...
@bambulka711 fuha tak to je nepríjemne. Možno len je to naňho veľa tiež. Že sa nedarí. A čo IUI ? To toez chce úplne vzdať? Neboj podľa mna oen potrebuje to všetko trochu vstrebať a bude zas dobre.
@bambulka711 aj ked je to tazke nehaj mu cas a mozno prave vtedy sa Vam zadari a ani to nebudete cakat, ak ste obaja ok, nesilila by som to...chlapi su v tomto inu jak my, moj chlap sa odhodlaval 3 mesiace sa objednat na spermiogram a to ma "len" 32 rokov, lebo sa boji vysledku (a asi aj jeho ego kusok padne v peipade zleho vysledku)...
@zanzilady vôbec so mnou o tom nechcel hovoriť, iba mi to pri aute oznámil a že ho mám nechať teraz samého a že tento mesiac nič... takže IUI nič tento mesiac.
@ersp tak, keď spolu nebudeme nič riešiť, nezadarí sa určite. Chce byť sám ☹
@bambulka711 daj mu čas oddýchni si aj ty tento mesiac 🙂 uvidíš ten ďalší už príde sám od seba za tebou
@bambulka711 nehaj ho predychat vsetko a sa to utrasie...
@kristinkaris
@ersp veď nechávam, len ma to úplne dostalo ..
@bambulka711 to ma mrzí, verím tomu že to musí byt pre teba šok. Najlepšie urobíš keď to aj ty skúsiš na chvíľu naozaj vypustiť a necháš ak jeho to spracovať. Hlavne buď pozitivna, vesmír vidí a prihra ti babo keď to budeš čakať najmenej 😉🤞🏼
@sandra299 ja mám pocit, že on to chce skončiť úplne, tak už na tom moc nezáleží... otcovia sa nenachádzajú na každom rohu.
@kristinkaris toez by som tak povedala. To chlapi inak rozmýšľajú. Aj ja keď som raz povedala že ideálne tento mesiac sa snažiť tak to úplne tak zobral že nemal chuť na to, že to by potom len myslel na oplodnenie a tak. Že to by bol tlak proste aj na jeho psychiku. Muži v tomto niesu takí odolní a podľa mna ťažko nesú to že sa nedarí, lebo si môžu myslieť že je to len ich chyba. Podľa mna chce len čas sby si uvedomil všetko 🙂 bude do re neboj

@dracik07 ako test? Isto si robila 😇
@patulka2 pekna ciarka 😊 dufam, ze zoženies test cim skor 🤣
@bambulka711 mozno je este skoro 😘