icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

majoralka
5. feb 2024

@dracik07 ako test? Isto si robila 😇
@patulka2 pekna ciarka 😊 dufam, ze zoženies test cim skor 🤣
@bambulka711 mozno je este skoro 😘

bambulka711
5. feb 2024

@majoralka 12 dpo, no neviem... Ja už som zmierená s CAR a IUI.

ersp
5. feb 2024

@dominka2611 mimistar ma gsko len jeden druh (ale zmenili obal, pred tym bol zeleny s tetou a teraz je len cerveny obal), ma to v sebe zakladne vitaminy (vratane kys. listovej a inositolu) aby sa telo pripravilo na tehotenstvo 🙂 na stranke maju vsetko napisane aj zlozenie 🙂

kristinkaris
5. feb 2024

Myslite že zajtra by už mohol byť? 🥹 Teplota dnes 36,25

katariiinkaa
5. feb 2024

@ersp ahoj, používaš pri mimistar forte to odporúčané dávkovanie čo píšu - 3 kapsule? Má mi to prísť tento týždeň, tak to chcem tiež skúsiť 🙂 pomohlo ti to nejako?

dracik07
5. feb 2024

@majoralka @zanzilady čo z toho že graf je krásny keď test je negatívny😔. Dnes som už vstala s tým či ho vôbec idem robiť, proste bol tusak že bude biely a aj bol. Ale nečakala som že dnes ma to tak zoberie, porevala som si a už mám chuť to proste vzdat 😭😭😭

dracik07
5. feb 2024

@kristinkaris skús aj poobede/ večer môže byť pozitivny už aj dnes, najneskôr zajtra by mohol byť 😉

majoralka
5. feb 2024

@dracik07 😢😢😢 je mi to ľúto 😕 ja som na tom podobne, keby sa to tak dalo z hlavy vymazať 😔

ersp
5. feb 2024

@katariiinkaa ano davam ako je v odporucani, rano si dam 2 a vecer 1 🙂 ako mne sa zlozenie pozdava, ale samozrejme popri tom mam este macu, E, inofolic a vceliu kasicku 🙂 uz sa citim ako dochodca 😀

katariiinkaa
5. feb 2024

@ersp mne má prísť k tomu ešte Lejdyvita 1, Maca + mám doma alchemilku a vitex. Kupovala som to ako balíček rôznych produktov tu na koníku od niekoho. Ale keď som pozerala na zloženie mimistar, tak vôbec neviem či k tomu vlastne ešte piť lejdyvitu (príde mi to zložením podobné ako inofolic), či to už nebude príliš veľa inositolu naraz. Tu je zloženie: https://www.lejdyeshop.sk/lejdyvita-chcem-byt-mama. Myslíš že to môžem k tomu ešte brať? Aby toho nebolo zbytočne veľa.

kristinkaris
5. feb 2024

@dracik07 skúsim ale dnes už pozit asi nebude mne väčšinou už rano ukáže keby bol tak hádam zajtra sa už dočkám ☺️

katariiinkaa
5. feb 2024

@kristinkaris waaau tak tento sa už pomaličky ale isto blíži k tomu aby bol pozitívny 😉 tiež myslím že maximálne zajtra už bude.

kristinkaris
5. feb 2024

@katariiinkaa jooj dúfam že to tak bude 🤞🏻

zanzilady
5. feb 2024

@dracik07 noooo ale stále si len 9-10dpo . Treba sa vyplakať uvoľniť stres. A tiež veľa rozmýšľam najradšej by som bola keby som mohla zaspať na 10 dni a zobudiť sa urobiť test 😅

ersp
5. feb 2024

@katariiinkaa ja to kombinujem aj s inofolicom teda si myslim ze kludne viac ako menej 🙂

katariiinkaa
5. feb 2024

@ersp oki, ďakujem 🙂 skúsim teda a uvidíme

ersp
5. feb 2024

@katariiinkaa ako treba aspo 2-3mesiace uzivat a uvidis 🙂

katariiinkaa
5. feb 2024

@ersp ty si spozorovala nejaké zmeny, že by to v niečom pomohlo? 🙂

ersp
5. feb 2024

@katariiinkaa myslim ze moc to clovek neuvidi, ale verim ze to pomoze, ako nas caka o tyzdwn navsteva car, nech nas vysetria a poradia co dalej, mame syce 4r syna prirodzene, ale teraz sa nedari

bambulka711
5. feb 2024

Dievčatá, mne práve partner oznámil, že zrejme už nechce pokračovať v snažení, že pochybuje... Úplne sa mi prestal točiť svet...

zanzilady
5. feb 2024

@bambulka711 fuha tak to je nepríjemne. Možno len je to naňho veľa tiež. Že sa nedarí. A čo IUI ? To toez chce úplne vzdať? Neboj podľa mna oen potrebuje to všetko trochu vstrebať a bude zas dobre.

ersp
5. feb 2024

@bambulka711 aj ked je to tazke nehaj mu cas a mozno prave vtedy sa Vam zadari a ani to nebudete cakat, ak ste obaja ok, nesilila by som to...chlapi su v tomto inu jak my, moj chlap sa odhodlaval 3 mesiace sa objednat na spermiogram a to ma "len" 32 rokov, lebo sa boji vysledku (a asi aj jeho ego kusok padne v peipade zleho vysledku)...

bambulka711
5. feb 2024

@zanzilady vôbec so mnou o tom nechcel hovoriť, iba mi to pri aute oznámil a že ho mám nechať teraz samého a že tento mesiac nič... takže IUI nič tento mesiac.

bambulka711
5. feb 2024

@ersp tak, keď spolu nebudeme nič riešiť, nezadarí sa určite. Chce byť sám ☹

kristinkaris
5. feb 2024

@bambulka711 daj mu čas oddýchni si aj ty tento mesiac 🙂 uvidíš ten ďalší už príde sám od seba za tebou

ersp
5. feb 2024

@bambulka711 nehaj ho predychat vsetko a sa to utrasie...

bambulka711
5. feb 2024

@kristinkaris
@ersp veď nechávam, len ma to úplne dostalo ..

sandra299
5. feb 2024

@bambulka711 to ma mrzí, verím tomu že to musí byt pre teba šok. Najlepšie urobíš keď to aj ty skúsiš na chvíľu naozaj vypustiť a necháš ak jeho to spracovať. Hlavne buď pozitivna, vesmír vidí a prihra ti babo keď to budeš čakať najmenej 😉🤞🏼

bambulka711
5. feb 2024

@sandra299 ja mám pocit, že on to chce skončiť úplne, tak už na tom moc nezáleží... otcovia sa nenachádzajú na každom rohu.

zanzilady
5. feb 2024

@kristinkaris toez by som tak povedala. To chlapi inak rozmýšľajú. Aj ja keď som raz povedala že ideálne tento mesiac sa snažiť tak to úplne tak zobral že nemal chuť na to, že to by potom len myslel na oplodnenie a tak. Že to by bol tlak proste aj na jeho psychiku. Muži v tomto niesu takí odolní a podľa mna ťažko nesú to že sa nedarí, lebo si môžu myslieť že je to len ich chyba. Podľa mna chce len čas sby si uvedomil všetko 🙂 bude do re neboj