Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@zanzilady ja už nemám silu na nič, celý deň s horúčkou v práci, do toho táto správa a mám pocit, že sa mi zrútil svet, aj keď viem, že sú oveľa horšie veci na svete... Ale áno, zachoval sa veľmi zle a ja musím len ticho čakať... Aspoň, že mám svoj vlastný byt.
@bambulka711 zober si to tak že máš čas pre seba. Zacvič si chod do kina, ku kamoškam 🙂 alebo len oddychuj v posteli. Bude dobreee. A všetko je tak ako ma byt 😍
@zanzilady asi mi to nie je súdené.
@bambulka711 to si zas nemyslím, len možno ti to nieje súdené teraz s týmto mužom. A možno už si tehotná 😇
@zanzilady uvidíme, už som v posteli, pokúšam sa upokojiť a zaspať. Ráno spravím ďalší test a už sa hádam rozhodne... 12-13dpo.
@zanzilady ale pichá ma dosť ľavý vaječník, tak myslím, že skôr MS sa hlási...
@bambulka711 A vlastne ti to splechol z nicoho nič?
na druhej strane radšej teraz ako kebyže máte deti. Určite keď sa vyzdravis a budeš mať silu, tak sa venuje sebe a všetko ostatné bude ako má.
Teraz hlavne oddychuj
@dracik07 áno, podal mi papiere od auta a toto na mňa vybalil...
@bambulka711 😲
@dracik07 hneď mi bolo čudné, že zaparkoval, vypol motor a vystúpil... Ale toto ma dostalo, naozaj. Idem skúsiť nejako zaspať a zmieriť sa s tým, že je koniec.
@bambulka711 no už by to asi bolo tmavšie :/ skodaaaa mrzí ma to :(
@zanzilady čo už, mamina nebudem. V každom prípade vám držím palce a ak sa niečo u nás zmení, dám vedieť. Zatiaľ mám len 💔💔💔
Dobré ránko
@bambulka711 to mi je veeeelmi ľúto 😭
@patulka2 fúha, to je riadny pokles 😲😭
@zanzilady nikdy nevieš, ale fakt sú skoro podobne
Ja dnes tiež pokles ale nechápem, ms mám dostať až v pondelok/ utorok. A testy si zase so mňa robia srandu 🤦
@dracik07 no ja tam tiež niečo vidím 🩷. No skúsila by som testovať až o dva dni a uvidíš, či čiarka zosilnie 🩷. Držím palce 😊
@dracik07 to vyzerá na ružovú farbu čiarky 🙂, ale dať proti svetlu a uvidíš sama .. ja testovala na 11dpo prvýkrát a tiež mi práve vtedy klesla a ono dušik na dr.max a poobede čiarka na slniečku
@bambulka711 je mi to ľúto 🥺😢
@dracik07 aj ja vidím ružovú 👍🏻😊
@dracik07 veľmi držím palce, vyzerá to naozaj dobre ❤️
@zanzilady @dominka2611 @majulka098 @majoralka ja sa už bojím a tešiť sa po minulom cykle, takže úverim až uvidím krásne silné ružové čiarky. Zatiaľ to beriem skôr ako kanalik. Ale dnes má strašne pichá pri pravom vajecniku

nie je to silne na kanalik ? A mne sa nikdy nestalo že by som mala taký kanalik, buď tam nič nebolo alebo čiarka. Sim zvedavá ranooooo
@dracik07