icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

dracik07
11. feb 2024

Dobré ránko, žienky krásne grafy , len nech pekne stupaju @jankasvo @zanzilady
Ja dnes na 16dpo pokles, to čakanie na ms je snáď ešte horšie ako na ovu či testovanie 🙄😔.
Priznám sa, včera som robila test a bola tam na začiatku slabá čiarka ale potom zmizla, takže kanalik. To by už museli byť pekne viditeľné čiarky na 15dpo
Ale ja dúfam že zajtra už konečne klesne, to by mal byť 17dpo a ms pride

zanzilady
11. feb 2024

@dracik07 no na 15dpo asi áno , ale zas vecer ktovie. Už hádam o deň dva sa tvoja hádanka vyriešiť 🙂 ja mám doma posledný test slunicko, potom mam už len Dr max a 1 top test. Tak možno ešte predsa skusim test ale z 2rsnnehi mocu, čo myslite ktorý by som mala ?

jankasvo
11. feb 2024

@dracik07 Podľa mňa je to také zanedbateľné klesanie, ale na 15dpo by už malo byť veru aj keď sú ženy ktorým ukáže neskôr, ale nechcem dávať nádeje zbytočne.

@zanzilady Ja by som asi slunicko, ale ja mám dobre skusenosti aj s dr max a ukazali aj skoro ale úplne slabucko

zanzilady
11. feb 2024

@jankasvo no dobre uvidím teda, už na 10dpo by tam niečí malo byt ak to vyšlo. Ak urobím test pošlem foto

jankasvo
11. feb 2024

@zanzilady jasné netrpezlivo čakáme 😍

dracik07
11. feb 2024

@zanzilady čakáme 🙂
@jankasvo určite si nedávam falošné nádeje. Len nech príde konečne ms

zanzilady
11. feb 2024

Ako pozerám, tak pozerám…. Nič. Dnes som buď 9alebo 10dpo. Nič to, dúfam teraz že mi príde ms skoro 🥲vecer si už duphaston asi ani nedám

jankasvo
11. feb 2024

@zanzilady ja by som si duphaston dala, mne moja gyn vravela že mám dávať progesteron do 14dpo a vtedy urobiť test ak az vtedy bude negativny tak vtedy vysadiť.

zanzilady
11. feb 2024

@jankasvo aha, mne zas na 10 dni len kázala. To znamená že dnes už som nemala dať, potom že mám počkať 2 dni a urobiť test a ak by bol pozitívny tak pokračovať.

jankasvo
11. feb 2024

@zanzilady asi záleží od lekára ale kamoska mi tiež vravela že minimálne na 14 dni treba mať, ale podľa mňa sa s tým nič nepokazi maximálne príde trošku neskôr menzes a dokonca niekomu príde aj napriek progesteronu

dominka2611
11. feb 2024

Ahojte žienky, tak ja som už dnes 6DC. Zajtra ráno začínam merať BT 🥰.. Držím nám všetkým palce ✊🏼. Nech sa nám to všetkým podarí tento mesiac/cyklus ❤️.

bambulka711
11. feb 2024

@zanzilady ja som dostala menzes na 16dpo, aj keď som brala utrogestan, takže mne iba predlžuje o 4 dni LF. Mávala som 11, teraz mám 15-16. Takže za mňa ak má menzes prísť, príde. Ak nemá, iba poskytne vajku viac času...

kristinkaris
11. feb 2024

@zanzilady ahoj a môže sa ten duphaston ukončiť aj skôr ako 10 dni?

bambulka711
11. feb 2024

@kristinkaris a prečo by si to robila? Veď práve preto sa berie, aby upravil cyklus a LF.

zanzilady
11. feb 2024

@bambulka711 presne ja takisto beriem preto aby mi to predĺžilo o pár dni 🙂

bambulka711
11. feb 2024

@zanzilady ja aj kvôli špineniu, lebo už od 8dpo som špinila a na 12dpo už dostávala MS.

zanzilady
11. feb 2024

@kristinkaris vôbec netuším, ale myslím že to potom nemá žiadny účinok.

kristinkaris
11. feb 2024

@zanzilady
@bambulka711 ja mám zas v pohode lf len ma napadlo že čo sa stane keď sa skôr vysadí

majoralka
11. feb 2024

Ahojte 😊 tak ja hlásim “úžasne krásny” 1dc 😔

dracik07
11. feb 2024

@majoralka 😔to mi je ľúto.
@zanzilady ani ja nič nevidím 😔, ale stále nie je nič stratené 😉. Ja by som si ho dala aspoň do 12dpo-14dpo a potom ak by bol negatívny vysadila, nič tým nepokazíš. A je lepšie ak je dlhšia LF ako 11dni, aby sa malo kedy uhniezdit

Ja stále nič, dokonca ani spinenie, ktoré mám deň pred ms. Teraz som umývala kúpeľňu a ak by som sa nezachytila tak odkvecnem do sprchovacie kúta. Už ma to fakt nebaví 😡 moje telo je čistá záhada 😔

ersp
11. feb 2024

Ja dnes 13dc, teplota nizsie jak som zvyknuta (inokedy ovu okolo 36,5 byvala) tak uvidim, hlien by aj bol, ale testy zatial slabe...dnes/zajtra hadam poistime a potom mame "post" pred spermiogramom 😀

katariiinkaa
11. feb 2024

Dievčatá mne sa asi zasekol teplomer alebo čo 😂

zanzilady
11. feb 2024

@katariiinkaa bože ozaj ako keby sa zasekol 😅

zuza265
11. feb 2024

@katariiinkaa baterka vymenena? Alebo novy?🙂

katariiinkaa
11. feb 2024

@zuza265 ten čo stále pouzivam 🤷‍♀️😂 ešte sa mi to nikdy nestalo že by boli teploty takto identické 😅 ale meria dobre, porovnávala som aj s druhým čo mám. Len mi to prišlo vtipne, že fakt akokeby sa zasekol 😅

zanzilady
12. feb 2024

Dobre ráno dievčatá, ako ste na tom ? Ja takto a normálnu teplotu som mala 36.8. Včera vecer som ešte skúsila top test a aha. Ružová čiarka. Dnes alebo zajtra by som mala dostať ms tak dúfam že nepríde na dlllllho

zanzilady
Autor odpoveď zmazal
zanzilady
12. feb 2024
jankasvo
12. feb 2024

@zanzilady oooo vidím držím silno palce 🍀💪
Ja dnes takto

zanzilady
12. feb 2024

Podľa mna si zo mna tie testy robia dobrý deň 😅 alebo mám vyššie Hcg vecer :D myslite že digi by už zajtra mohol ukázať ak som ?
@jankasvo Len nech to pekne stúpa 😍