Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
Dobré ránko,
@zanzilady na tom tycinkovom vidím slabúčku 😍🙏✊🍀❤️
@jankasvo len nech ide hore 🙂
Zo mňa si ta teplota robí dobrý deň (17dpo)😡. Vysoké Tatry sú proti mojim kopcom nič, ale keďže dnes pokles tak najneskôr zajtra by mala ms konečne prísť. Aj keď pri takejto BT mi už v ten deň prišla. Toto je nekonečne 😡🙄😭
@katariiinkaa jaaaj ja som myslela, ze ozaj sa to zdaju teploty zvlastne rovnake😂😂😂 pred ovulaciou veru ani ja nemam taketo ze “rovna ciara”
Ahojte tak som sa radila s Dr a keďže som dufik začala od 20dc tak ho mám brat iba 5 dni čiže dnes rano posledná tbl som zvedava kedy od vysadenia príde ms 🙄 Bt momentálne nemeriam keďže je ovplyvňovaná dufikom a anovulakom
@zanzilady čiarku vidím 🍀 avšak mi trošku príde moc blízko ku kontrolnej 🤔
@dracik07 riadne tatry a inak ten graf vyzerá trošku ako na dvojičky 😁🍀
@jankasvo ono zase cyklus mávam 28-30dc takže v podstate normálny a pravidelný, len tým že tá ovu je skôr tak.... Fakt nič iné mi neostáva 🙄🙂
@kristinkaris 😁
Ale priznám sa aj ja som spravila test, že či ešte je vo mne injekcia tak ešte je, skúsim zas o 2 dni že či zmizne alebo zosilnie.
Mne už je druhý deň tak divne od zaludka 🙄😟. Ja len dúfam že to malý neschyta ak je to nejaká viróza lebo ma picne. To je asi horšie mať takúto pliagu ako sople
@jankasvo v sobotu 14-15dpo a vyzeral takto ale kanálik potom po 10 minutach zmizol a test bol úplne biely a teploty tiež klesajú, takže.... Odvtedy som už test nerobila, zbyto ne
Nemyslím že by to bolo tehotenstvom, to už beriem ako páse
Žienky, je tu nejaká žienka čo si sleduje aj krcok?
Žienky ja som dnes 10dc a od rana mám pravdepodobne plodný hlien (mávam ho väčšinou 3-4 dni pred ovu). Konzistencia úplne ako vaječný bielok 🤔 pričom ovu som posledné cykly mala až niekedy okolo 23-24dc. Je síce pravda ze beriem tretí mesiac vitamíny, ale myslite ze by to až takto vedelo posunúť? Ovu ukážkovo na 14dc som nemala hádam nikdy.
@katariiinkaa ja mam tiez asi 2hy den plodny hlien a testy ani tuk a nepredpokladam ze v blizkych dnoch bude ovu 🙂 myslim ze sa s nami len telo zahrava 😀
@ersp aj na graf keď pozerám tak dnes mierny vzostup teploty, presne ako 3-4 dni pred každou ovu 😅 predpokladám že teraz 2-3 dni bude zas len klesať. Teda aspoň dufam 😂 bože ženské telo je fakt cela veda.. človek v ňom žije cely život a aj tak sa sám v sebe nedokáže vyznať 😂🤦♀️
@katariiinkaa ja som mala taký plodný hlien ako bielko na 7dc a ovulaciu som mala až na 16dc
@katariiinkaa ja mam teplotu tri dni nizku, na taku ani niesom zvyknuta 😀 a prvy cyklus bes clostylu takze som veelmi zvedava ci ovu prode a kedy 😀😀😀
Už len nech mi čím skôr príde ms. 🥲
@zanzilady mrzi ma to ze Ti to nevyslo 😏 ako tie testy by som ja poslala kade lahsie s falosnymi ciarkami..minuly cyklus som mala jeden den ruzovu ciarku na top teste, dalsi den na toptrste nic a slaba ciarka na mamateste...dalsi den na mamteste nic ale slaba na drmax...a dalsi den uz total nic a nervy v prdely...

@zanzilady myslim že už je šanca aby to digi zachytil zajtra/pozajtra 🙏 držím palce ❤️