Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@zanzilady ja som naposledy vydržala netestovať do 12-13dpo(termín ms) a test som ešte po namočení schovala do skrinky, váhajúc či sa ozaj pozriem. Po otvorení skrinky na mňa vyskočili krásne // 🙂
Predtým som testovala aj od 7dpo a to nielen raz denne. Mala som slabé čiarky ktoré nesilneli a nakoniec biochemické. Toto ma presvedčilo aby som s testovaním počkala do termínu ms a cítila som sa oveľa lepšie. Držím palce
Dobré ránko
@zanzilady 😭😭😭 Ja tiež nikdy nevydržím a to si vravím že najskôr na ten 11-12dpo skúsim, ale nedočkavost je silnejšia. Na druhej strane kebyže som predtým netestovala tak ani neviem že som mala Bioch.tehu
@jankasvo ale BT pekne stúpa 🙂
Žienky ja som taká šťastná, konečne som sa dočkala a je presná ako hodinky 🙂 Len sa čudujem že má ani brucho neboli 🤨. No a rozmýšľam či dať alebo nedať Alchemilku, lebo aspoň som nemala takú silnú, ale zase mi asi posunula ovu
@jankasvo
@dracik07
@tmavovlaska93 no ja to asi skúsim toez najbližšie 😅aj keď neviem či sa mi to podarí, ale sa asi zas vytratim odtiaľto nech ma to neláka skôr 😅
@zanzilady skus prestat pocitat dni dpo, ak to ide 🙂Viem ze je to veeelmi narocne, no napr. ked som sa vobec 1.krat takto “zabudla”, tak to bolo presne v cykle ked som otehotnela, mali sme tolko vsemoznych aktivit ze som sa zrazu uvedomila az na 15dpo a ked som urobila test (vecer po praci), tak to bolo dost jednoznacne 😊
Ahojte žienky , chcela by som sa vás opýtať či by ste mi nevedeli pomôcť pri výbere inofolicu je viac druhov ale akosi nevidím rozdiel https://www.drmax.sk/inofolicr-60
https://www.drmax.sk/inofolicr-premium-3x20-vre...
Ďakujem krásne
@jankasvo krásny graf 😍 držím palce 🍀
@katariiinkaa nedávam tomu žiadne nádeje, včera som skúsila test a ciarka bola slabšia ako v pondelok takže to je ešte z injekcie. 🥺
Dievčatá, tak nás čaká večer rozhovor... Srdce mám niekde v gatiach a necítim nič dobré.
@bambulka711 držím prsty, nech to dopadne, ako si želáš ... Hlavne ak to bude tak, či onak, bude to to najlepšie pre teba v každom prípade 🙂
@majulka098 "ideme sa porozprávať o možnostiach pre mňa, pre neho a celkovo"... No nervy v keli, čo ti poviem :(
@bambulka711 myslim na teba 😇 bude tak ako má byť a aspoň budeš vedieť na čom si a čo ďalej 🤞
@bambulka711 viem, tak stále tu "zablúdim", keďže minulého roku, teda od februára som začala s meraním a teraz tu kŕmim malú 11 týždňovú čerticu 😅 a raz sa tu ešte asi aktívne zapojím s grafmi ... Hlavne pokoj, s chlapmi to býva zlo niekedy
@bambulka711 budem na teba myslieť, hlavne si to v kľude vyrozpravajte.
@dracik07 tak, nie každý dostane kopačky na Valentína 🙈
@ersp abstinencia by mala byt ale 2 až 4 dni niektoré kliniky majú 5 dni :D inak bude spermií malinko
@kristinkaris nam kazali 3 dni, ale zajtra ich poprosime nech muza preobjednaju na spermiogram 🙂 ako bolo by mi luto ked sa snazime nevyuzit plodne dni
@ersp no jasne my sme tiež minulý cyklus prehadzovali termín 🙂
@kristinkaris tak aspon nebudem sama 😀 nech nam spravia vsetko okrem spermiogramu, ten sa da kedy kolvek 🙂
@ersp hej no aj tak zbytočne lebo teraz mame pauzu na 3 mes kvôli pozit urei :/
@kristinkaris to sim aj ja mala, mali sme atb obidvaja doxyhwxal sa mi zdá že sa volala asi 10 dni som ich brala ale hrozne zle mi z nich bývali, tak hodinu po tom ako sim si dala uplna tazoba na žalúdku. Tak hádam to budeš dobre znášať 🙂 a hlavne nech je potom už negatívna lebo som čítala že sa jej ťažko zbavuje. Nám sa hneď podarilo po prvých atb 🙂 držím palce. A odvtedy sa nechodím kúpať nikde lebo asi to bolo z bazénov
@zanzilady ešteže sa na to prišlo a da sa to liečiť dúfam že po dobrati ATB už bude dobre a podarí sa aj bejby 🙂
@zanzilady no my sme boli vo wellness ešte k tomu dva týždne dozadu tak sme k tomu asi moc nepomohli :D

@ersp no presne asi tak. Chcem sa nejak zaprishat že skôr ako 11dpo test neurobím. Ale neviem ako na to :D poraďte ak tu je niekto kto vydržať dokáže 😂