Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
Žienky, u mňa sa dnes asi prvýkrát mimo začiatku ms objavilo niečo takéto.. Bola som akurát na wc a po utretí mi na papieri ostal akokeby úplne slabunko ružový svetlý výtok (ak sa to tak dá vôbec pomenovať). Bolo to úplne svetlunko ružovej farby. Neviete čo by to mohlo byť? Ešte som sa s niečim takým nestretla.. dnes som 19dc a stále čakám na ovu..ďakujem.
@katariiinkaa môže to byť práve ovulačné krvácanie
@katariiinkaa suhlasim - moze to byt ovulacne krvacanie. Teplota by ti stupla dnes alebo az zajtra 🙂
Dobré ránko žienky, tak ja som trochu zmätená.. včera ten ružovkastý výtok po utretí a dnes takýto test.. easyhome testy mi došli tak som použila iný ovu test, ale rovnaká citlivosť. Myslite že je možné, že som len nevystihla čas kedy bol pozitivny? Normálne som z toho dnešného výsledku nejaká nesvoja.. väčšinou som stihla spraviť aj 3 testy po cca 12 hodinách a bol stále pozitívny.. vôbec tomu nerozumiem
@katariiinkaa podla mna je vysoka moznost, ze si to presvihla 🙂
@majulka098 @zuza265 dakuejm vam, no dufam že to tak naozaj bude že to bola ovu.. dnes ovu test už úplne slabý oproti predošlým dnom.. tak hádam teplota zajtra stúpne konečne 🙏
@katariiinkaa drzim prsty🤗 to cakanie je naozaj niekedy nekonecne…
@katariiinkaa strašne nízke teploty podľa mňa ešte nebola 😞
@kristinkaris prave riešim či nemôže byť dnes vzhľadom k tým testom 🙂 ovu je predsa pri nízkych teplotách. Teplota stúpa až po nej. Sama som zvedavá čo to bude, lebo čakala som akýkoľvek výsledok ráno, ale to že bude test takýto slabunky tak to ani náhodou. Uvidíme najbližšie dni no..
@katariiinkaa a napr hlien bol alebo este je? 🙂
@katariiinkaa a máš nejaké grafy na porovnanie že ako ti klesá teplota na ovu ?
@kristinkaris stále mi pár dni pred ovu teplota klesne a potom veľmi pomaličky stúpa. Väčšinou počas toho maličkého a pomalého stúpania nastane práve ovu.
@zuza265 vodnaty hlien som mala posledné cca 3-4 dni. Dnes mi už hlien pripadá skôr taký “ťažký”, tuhý a už nie je priesvitny ale biely.
@katariiinkaa hm no uvidíš a merias v ústach či dolu ? Ja osobne si myslím že ovu ešte len bude tie teploty máš celkom v jednej línii
@katariiinkaa a robil ti Dr stery na mykoplazmy a ureu? Presne také hlieny mávam aj ja a potvrdil mi ureu pri plodnom hliene by sa mal dať natiahnuť medzi prsty až 10cm to som naň kukala ze taký som mala naposledy hádam v 18ttke :D
@kristinkaris vieš čo my sme tento cyklus skúsili používať fertility gel a on je celkovo mega vodnaty, tak si myslim že aj to mohlo mat vplyv a dokonca nie každý cyklus som mala naťahovací hlien a ovu aj tak prebehla 😅 ale uvidíme najbližšie dni.
Ahojte,
@katariiinkaa ty mavas ovu neskoro, ja si myslím že ovu ešte len bude.
Mne napríklad ovu testy zblednu a potom začnú tmavnut
@katariiinkaa tiez sa peiklanam ze ovu este ti len pride 🙂
Žienky, v období ovu býva najskôr vodnaty výtok a potom vaječný, alebo naopak?
@dracik07 mne dr tak vysvetľoval že cez plodne dni vodnaty a čím bližšie k ovu tým by mal byt ako vajecny a natahovaci
@dominka2611 daj tomu este zo 2 dni 🙂 a uvidis ci testy ovu ukazu 🙂
@kristinkaris
@ersp včera bol trocha ako vajecny bielok a dnes o dosť viac a mám pocit akoby ma vo vnútri niekto sprchovať, úplne mokro. No teraz neviem či to nemohol byť aj pozostatok zo včera po ...ale to by sa asi nenatahovalo 🙄😁
@dracik07 a testy si nemala pozit ? :D

@ersp vtedy este aj super praveze, clovek aj leto dobre prezije bez atd😂 a teraz ked by aj potreboval inak, tak je to uz dlho. V podstate za rok mas o polovicu menej sanci🙁