icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

zuza265
21. feb 2024

@ersp vtedy este aj super praveze, clovek aj leto dobre prezije bez atd😂 a teraz ked by aj potreboval inak, tak je to uz dlho. V podstate za rok mas o polovicu menej sanci🙁

katariiinkaa
21. feb 2024

Žienky, u mňa sa dnes asi prvýkrát mimo začiatku ms objavilo niečo takéto.. Bola som akurát na wc a po utretí mi na papieri ostal akokeby úplne slabunko ružový svetlý výtok (ak sa to tak dá vôbec pomenovať). Bolo to úplne svetlunko ružovej farby. Neviete čo by to mohlo byť? Ešte som sa s niečim takým nestretla.. dnes som 19dc a stále čakám na ovu..ďakujem.

majulka098
22. feb 2024

@katariiinkaa môže to byť práve ovulačné krvácanie

ersp
22. feb 2024

@zuza265 presne tak a pri dlhych cykloch je aj vyssia pravdepodobnom anovulacnych cyklov...ja som mala mozno do roka 5 moznosti na otehotnenie co je sakra malo

zuza265
22. feb 2024

@katariiinkaa suhlasim - moze to byt ovulacne krvacanie. Teplota by ti stupla dnes alebo az zajtra 🙂

katariiinkaa
22. feb 2024

Dobré ránko žienky, tak ja som trochu zmätená.. včera ten ružovkastý výtok po utretí a dnes takýto test.. easyhome testy mi došli tak som použila iný ovu test, ale rovnaká citlivosť. Myslite že je možné, že som len nevystihla čas kedy bol pozitivny? Normálne som z toho dnešného výsledku nejaká nesvoja.. väčšinou som stihla spraviť aj 3 testy po cca 12 hodinách a bol stále pozitívny.. vôbec tomu nerozumiem

zuza265
22. feb 2024

@ersp toto by ma na tom celom stvalo veru. Cakat a menej sanci. A mas potom aj menstruaciu taku silnejsiu? Ked vlastne stielka ma moznost rast dlho? Mozno sa pytam blbost, mozno rastie vzdy len do urcitej hrubky

zuza265
22. feb 2024

@katariiinkaa podla mna je vysoka moznost, ze si to presvihla 🙂

katariiinkaa
22. feb 2024

@majulka098 @zuza265 dakuejm vam, no dufam že to tak naozaj bude že to bola ovu.. dnes ovu test už úplne slabý oproti predošlým dnom.. tak hádam teplota zajtra stúpne konečne 🙏

zuza265
22. feb 2024

@katariiinkaa drzim prsty🤗 to cakanie je naozaj niekedy nekonecne…

kristinkaris
22. feb 2024

@katariiinkaa strašne nízke teploty podľa mňa ešte nebola 😞

katariiinkaa
22. feb 2024

@kristinkaris prave riešim či nemôže byť dnes vzhľadom k tým testom 🙂 ovu je predsa pri nízkych teplotách. Teplota stúpa až po nej. Sama som zvedavá čo to bude, lebo čakala som akýkoľvek výsledok ráno, ale to že bude test takýto slabunky tak to ani náhodou. Uvidíme najbližšie dni no..

zuza265
22. feb 2024

@katariiinkaa a napr hlien bol alebo este je? 🙂

kristinkaris
22. feb 2024

@katariiinkaa a máš nejaké grafy na porovnanie že ako ti klesá teplota na ovu ?

katariiinkaa
22. feb 2024

@kristinkaris stále mi pár dni pred ovu teplota klesne a potom veľmi pomaličky stúpa. Väčšinou počas toho maličkého a pomalého stúpania nastane práve ovu.

katariiinkaa
22. feb 2024

@zuza265 vodnaty hlien som mala posledné cca 3-4 dni. Dnes mi už hlien pripadá skôr taký “ťažký”, tuhý a už nie je priesvitny ale biely.

kristinkaris
22. feb 2024

@katariiinkaa hm no uvidíš a merias v ústach či dolu ? Ja osobne si myslím že ovu ešte len bude tie teploty máš celkom v jednej línii

kristinkaris
22. feb 2024

@katariiinkaa a robil ti Dr stery na mykoplazmy a ureu? Presne také hlieny mávam aj ja a potvrdil mi ureu pri plodnom hliene by sa mal dať natiahnuť medzi prsty až 10cm to som naň kukala ze taký som mala naposledy hádam v 18ttke :D

katariiinkaa
22. feb 2024

@kristinkaris vieš čo my sme tento cyklus skúsili používať fertility gel a on je celkovo mega vodnaty, tak si myslim že aj to mohlo mat vplyv a dokonca nie každý cyklus som mala naťahovací hlien a ovu aj tak prebehla 😅 ale uvidíme najbližšie dni.

dracik07
22. feb 2024

Ahojte,
@katariiinkaa ty mavas ovu neskoro, ja si myslím že ovu ešte len bude.
Mne napríklad ovu testy zblednu a potom začnú tmavnut

ersp
22. feb 2024

@zuza265 ani nie cca tak 2-3 dni silnejsia a 2-3 slabsia 🙂

ersp
22. feb 2024

@katariiinkaa tiez sa peiklanam ze ovu este ti len pride 🙂

ersp
22. feb 2024

Ja dnes 7dpo, tyzden od ovitrelle, hcg stale na teste 😀 myslim ze na mna nieco zacina liest tak uvidim co z toho bude 😀

dominka2611
22. feb 2024

Ahojte žienky, ja dnes takto 🤷🏻‍♀️. Tie testy sú stále také divne 🤷🏻‍♀️.

dracik07
22. feb 2024

Žienky, v období ovu býva najskôr vodnaty výtok a potom vaječný, alebo naopak?

kristinkaris
22. feb 2024

@dracik07 mne dr tak vysvetľoval že cez plodne dni vodnaty a čím bližšie k ovu tým by mal byt ako vajecny a natahovaci

ersp
22. feb 2024

@dracik07 ja som tiez najskor vodnoty a skor taky zakaleny a v obdobi ovu taky fakt natahovaci, ako fakt vajecny bielok 😀

ersp
22. feb 2024

@dominka2611 daj tomu este zo 2 dni 🙂 a uvidis ci testy ovu ukazu 🙂

dracik07
22. feb 2024

@kristinkaris
@ersp včera bol trocha ako vajecny bielok a dnes o dosť viac a mám pocit akoby ma vo vnútri niekto sprchovať, úplne mokro. No teraz neviem či to nemohol byť aj pozostatok zo včera po ...ale to by sa asi nenatahovalo 🙄😁

kristinkaris
22. feb 2024

@dracik07 a testy si nemala pozit ? :D