icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

kristinkaris
27. feb 2024

@katariiinkaa takéto mávam 😅

zanzilady
27. feb 2024

Ahojte tak vidím že nemám len ja divný graf tento mesiac. Dokonca včera som mala aj plodný hlien mám pocit - a to ja mávam ovu až 16-17dc. Myslite že minuly cyklus čo som brala duphaston mi to takto môže ovplyvniť že by booa aj skôr ?

zanzilady
27. feb 2024
dracik07
27. feb 2024

@kristinkaris určite skús spraviť večer. A kedy si robila tieto? Ak dnes, tak ešte by som večer skúsila, už by mohol byť pozitivny. Aj keď aj mne prídu už teraz pozitívne vrchné dva
@zanzilady ale už sa ti aspoň ustálili
@katariiinkaa kľudne môže byť večer aj pozitívny. Ja som mala tento cyklus tak
A pozerám že k tým testom zo včera som dala dnešný dátum 🙄

kristinkaris
27. feb 2024

@dracik07 tieto som robila dnes okolo 10tej sú dosť syte ale ešte to nieje ono uvidím skúsim večer ☺️

dominka2611
27. feb 2024

@katariiinkaa Ahoj, no ja dnes takto ❤️

nikol114
27. feb 2024

Ahojte žienky tak ja som tiež divná tento cyklus 😀 veď pozrite 😀 ale viem že ovu prebehla lebo aj som mala plodný hlien 23dc😀 mohol by byt víťazný keďže je úplne najdivnejsi😂

nikol114
27. feb 2024
bambulka711
27. feb 2024

@nikol114 držím palce 🙂 ja len, že opatrne s tou istotou. Tak, ako pozitívny ovu test ešte neznamená, že ovulácia skutočne prebehla, ani plodný hlien to nepotvrdí 🙂

nikol114
27. feb 2024

@bambulka711 veď samozrejme tak ako píšeš ale skúšam sa pozitívne naládovať 😀

bambulka711
27. feb 2024

@nikol114 rozumiem 🙂 ale podľa grafu vyzerá, že bola. Vždy máš taký malý rozdiel teplôt?

nikol114
27. feb 2024

@bambulka711 práveže nie myslím že včera som dala rozdiel spred roka ale potom som pozerala že som pred rokom merala o hodinu neskôr , teraz čo je iného že používam inofolic a fertipronu

saxano2222
27. feb 2024

Ahojte baby, nevyuzijete niektora? 20ovulacných testov + pridam 3ks intime (2,5€ + posta), ja už nevyužijem 🤞🏻
Kombinovala som testy s meraním a teda po dlhých rokoch staženia nám to vyšlo. Občas sem nakuknem ako sa Vám darí a veľmi držím palce každej jedenj z vas 😍 drzte sa

jankasvo
27. feb 2024

@saxano2222 ja si prosím 😊

nikol114
28. feb 2024

Dobre ranko žienky ja dnes takto a vy ako ?

jankasvo
28. feb 2024

Ahojte, ja takto. Čakám na ovulaciu

bambulka711
28. feb 2024

@nikol114 ono na ten rozdiel by nemalo mať vplyv, či meriaš o piatej alebo o siedmej - má to vplyv na hodnoty, ale na rozdiel by nemalo... tak možno len nejaký čudný cyklus.

dracik07
28. feb 2024

Dobré ránko, ja už fakt nechápem takéto nízke teploty som ešte nemala. Takže myslím že tento cyklus je to passe.Jeden graf mi ukazuje že som 6dpo a druhá 4dpo 🤨 čo si myslíte vy?

zanzilady
28. feb 2024

@dracik07 tak na to že meriam dole ich máš nejaké nízke 🥹 ale ktovie podľa mna nič nieje stratené 🙂 niekedy toe najdivnejsie grafy sú víťazne…. Ja takýto graf, ovu mávam 16-17 tak som zvedavá či je tento cyklus skôr alebo mi teplota ešte klesne

dracik07
28. feb 2024

@zanzilady a nemohla už ovu byť?
Ešte ma napadlo či už baterka nemôže byť slabá, lebo ja som ju ešte nemenila a to ho už mám zo 6-7 rokov 😁
Ale na mňa sú fakt nízke. Väčšinou mám po ovu okolo 36,85 a viac

zanzilady
28. feb 2024

@dracik07 inaaak baterka u žeby by mohla byt :D to že sa stáva prejavuje takto že nemeria dobre. Aaaa teoreticky mohla byt, ale neviem prečo by zrazu booa o 4 dni skor. A ja väčšinou vždy mám taký nárast pred ovu a potom pokles a potom ovu

dracik07
28. feb 2024

@zanzilady no veď uvidíš a ovu testy nerobíš?

Aké máte teplomery? Ten môj je už celkom staručky 😁 a už dlhšie rozmýšľam že by som kúpila nový.
Teraz som merala 2 teplomerom na BT ktorý používam a tam 36.93 a 2 obyčajne digitálne a tam 37,3

zanzilady
28. feb 2024

@dracik07 ja mám tento, ale to mi posunula kamoska, inak by som si kúpila obyc z dm. Tento môj ma výhodu že ma históriu takze v noci dám do úst odmeriam, a až ráno pozriem :D

zanzilady
28. feb 2024

@dracik07 tento mesiac testy nejdem robiť 🙂 povedala som si že zbytočne vyhadzujeme peniaze za to, a viem že ovu mávam 🙂 Sexujeme toez :D tak už testy mi netreba

dracik07
28. feb 2024

@zanzilady obzerala som ho 😁, len tá cena 🙄
Skúsim asi najskôr vymeniť baterku a podľa toho uvidim

zanzilady
28. feb 2024

@dracik07 hej je dosť dráhy, ja by som si ho nekúpila :D kamoska to mala preto že si to sparovala s appkou a rovno jej teploty zapisovali do grafov :D ale mi to príde zbytočne - musela platiť za Appku a ak tak tam chodila aby sa pozrela ako ten graf vyzerá :D aaaaaa možno ti už nebude teplomer sni treba 🤞

dracik07
28. feb 2024

@zanzilady podľa tých mojich teplôt asi skôr bude ešte treba . A baterka je stále lacnejšia alternatíva ako nový teplomer 😁

zanzilady
28. feb 2024

@dracik07 určite skús tu baterku najskôr to je jasne :D ale nikdy nevieš 🥹

kristinkaris
28. feb 2024

Ahojte tak testy už dnes slabé a teplota takto … neviem no meriam v ústach tak môže byt nižšia ale teraz neviem či ovu prebehla 😅

dracik07
28. feb 2024

Žienky, taká možno blbá otázka
Skúšam ten teplomer. Jeden je bazalny a 2 digitálne len s jedným des. čislo. Všetko jedna značka. Môže mi bazalny ukazovať o 0.3'C menej ako tie 2 obyčajne?
Nemôže byť chybný?