Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
Ahojte tak vidím že nemám len ja divný graf tento mesiac. Dokonca včera som mala aj plodný hlien mám pocit - a to ja mávam ovu až 16-17dc. Myslite že minuly cyklus čo som brala duphaston mi to takto môže ovplyvniť že by booa aj skôr ?
@kristinkaris určite skús spraviť večer. A kedy si robila tieto? Ak dnes, tak ešte by som večer skúsila, už by mohol byť pozitivny. Aj keď aj mne prídu už teraz pozitívne vrchné dva
@zanzilady ale už sa ti aspoň ustálili
@katariiinkaa kľudne môže byť večer aj pozitívny. Ja som mala tento cyklus tak
A pozerám že k tým testom zo včera som dala dnešný dátum 🙄
@dracik07 tieto som robila dnes okolo 10tej sú dosť syte ale ešte to nieje ono uvidím skúsim večer ☺️
@katariiinkaa Ahoj, no ja dnes takto ❤️
Ahojte žienky tak ja som tiež divná tento cyklus 😀 veď pozrite 😀 ale viem že ovu prebehla lebo aj som mala plodný hlien 23dc😀 mohol by byt víťazný keďže je úplne najdivnejsi😂
@nikol114 držím palce 🙂 ja len, že opatrne s tou istotou. Tak, ako pozitívny ovu test ešte neznamená, že ovulácia skutočne prebehla, ani plodný hlien to nepotvrdí 🙂
@bambulka711 veď samozrejme tak ako píšeš ale skúšam sa pozitívne naládovať 😀
@nikol114 rozumiem 🙂 ale podľa grafu vyzerá, že bola. Vždy máš taký malý rozdiel teplôt?
@bambulka711 práveže nie myslím že včera som dala rozdiel spred roka ale potom som pozerala že som pred rokom merala o hodinu neskôr , teraz čo je iného že používam inofolic a fertipronu
@saxano2222 ja si prosím 😊
@nikol114 ono na ten rozdiel by nemalo mať vplyv, či meriaš o piatej alebo o siedmej - má to vplyv na hodnoty, ale na rozdiel by nemalo... tak možno len nejaký čudný cyklus.
@dracik07 hej je dosť dráhy, ja by som si ho nekúpila :D kamoska to mala preto že si to sparovala s appkou a rovno jej teploty zapisovali do grafov :D ale mi to príde zbytočne - musela platiť za Appku a ak tak tam chodila aby sa pozrela ako ten graf vyzerá :D aaaaaa možno ti už nebude teplomer sni treba 🤞
Žienky, taká možno blbá otázka
Skúšam ten teplomer. Jeden je bazalny a 2 digitálne len s jedným des. čislo. Všetko jedna značka. Môže mi bazalny ukazovať o 0.3'C menej ako tie 2 obyčajne?
Nemôže byť chybný?

@katariiinkaa takéto mávam 😅