icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

bambulka711
4. mar 2024

@ersp ale hej, ešte je to len 8.5 dňa, čo som si ho pichla, takže max. 8 dpo som

kristinkaris
4. mar 2024

Ja to mám zas ako mount Everest 😅

dracik07
4. mar 2024
majoralka
4. mar 2024

@dracik07 chcela a veľmi 🙈🙃 tebe ti duchovia nedaju pokoja 🙈 to máš Slunicko? Ja som kupila Livsane, aj palickove aj tycinkove (tie mam 1x, vzdy len palickove) tak asi stredu/štvrtok skúsim

dracik07
4. mar 2024

@majoralka mňa snáď budú strašiť stále 😔 keďže mám malého chorého tak sa nikam nedostanem kúpiť. A zase kým objednám z netu iny tak to uz bude zbytocne
Tebe siiiilno držím ✊🍀❤️✊🙏

majoralka
4. mar 2024

@dracik07 ďakujem, ale ja tu budem navždy 😁🙈

ersp
4. mar 2024

@dracik07 suhlasim, mne dva cykly kanalikovali mamatesty, a aj drmax testy...zbytocne robia nadej..

dominka2611
4. mar 2024

Ahojte. Tak ja dnes takto žienky. Dnes som mala slabučké špinenie ale neviem či sa mi to len nezdalo no aj na nohavičkach sú jemné stopy. Čo si myslite vy ? ❤️

zanzilady
4. mar 2024

@dominka2611 test si neskúšala ? Môže to byt ešte stále sj uhniezdivanie alebo začiatok ms 🙂

dominka2611
4. mar 2024

@zanzilady no mne povedal v pondelok gynekológ že ovulacia bola ale videl aj tekutinu tak neviem či nieje skoro ešte na test

zanzilady
4. mar 2024

@dominka2611 aha tak to áno počkaj ešte pár dni 🙂

dominka2611
4. mar 2024

@zanzilady no už som skúsila ale nič. Koľko si myslíš že mám počkať ešte ? ❤️

zanzilady
4. mar 2024

@dominka2611 tak este aspoň 2 🙂 uvidis si dnes 10dpo ? Či myslíš že menej ?

dominka2611
4. mar 2024

@zanzilady ja si osobne myslím, že ovu prebehla v nedeľu alebo pondelok keď mi povedal, že tam vidí tekutinu ešte 🤷🏻‍♀️

bambulka711
4. mar 2024

@dominka2611 inak, mne v pondelok lekár povedal, že tekutinu už mám vstrebanú a teda ovulácia bola v piatok poobede/v noci a pritom pozitívny test som mala až v sobotu večer. Tak neviem, že ako rýchlo sa to vstrebáva...

dominka2611
4. mar 2024

@bambulka711 vieš čo on mi povedal, že tam ešte tekutinu vidí. Preto som natom že nedeľa/pondelok. A ovu testy absolútne nič u mňa 😄 vôbec sa somnou nekamarátia 😃 pozitívne boli 15DC a reálne mi ovu potvrdil 21DC a odvtedy ani jeden pozitívny test 😃 takže ja som s ovu testami skončila navždy už asi.

bambulka711
4. mar 2024

@dominka2611 no mne práve pekne ukazujú 12-24 hodín vopred, preto si myslím, že tá tekutina je veľmi individuálna. Ale tento mesiac som nemerala, tak môžem iba hádať, že kedy bola. Isté je, že niekedy medzi štvrtkom a pondelkom 😂

dominka2611
4. mar 2024

@bambulka711 tak uvidíme v priebehu pár dní 😊 dnes som robila test ale až okolo 14h čo si myslím že boli jednák skoro a druha vec, že až poobede.

bambulka711
4. mar 2024

@dominka2611 ja asi ani nebudem robiť. Nevedela by som, či to je gonasi alebo reálne. A dnes ráno mi zomrela starká, neodpustila som si pohár vína...

dominka2611
4. mar 2024

@bambulka711 tak to mi je veľmi ľúto. Držím ti vo všetkom veľmi palčeky ❤️

dracik07
4. mar 2024

@bambulka711 to mi je ľúto 😭, úprimnú sústrasť ti prajem 🖤

zanzilady
5. mar 2024

Úprimnú sústrasť
@bambulka711

zanzilady
5. mar 2024

Dievčatá mám dilemu 😅 zobudila som sa hodinu pred budíkom a mala som 37,47 potom som zaspala , budík nezvonil a zobudila som sa o 6 a mala som 36.83. Štandardne si meriam o 5. Mám sinz toho urobiť priemer ? Mne to príde najlogickejšie

katariiinkaa
5. mar 2024

Dobré ránko, konečne začínam stúpať 🙏 vyzerá to tým pádom tak že ovu včera naozaj prebehla.
@zanzilady No buď priemer ako vravíš alebo by som zapísala tu hodnotu ktorá sa viac približuje k tvojim bežným hodnotám. Ale celkom riadny skok na to že to bolo merané v podstate len 2 hodiny od seba 🤔 to ženské telo je fakt nevyspytateľné 😂

bambulka711
5. mar 2024

@zanzilady no to je zaujímavé... Ja by som buď preskočila hodnotu alebo zapísala tu, ktorá sa viac približuje.

dracik07
5. mar 2024

Dobré ránko,
@zanzilady ja by som zapísala tú druhú. A upravila o desatinu na 36,73 a dala poznámku. Tá druhá pokiaľ nie si chora je nejaká somarina, keďže je príliš vysoká. A nebolo to 36,47?😁

Ja dnes takto a dokonca mi upravilo ovu na 12dc (takto mi vyhodnotila Premom už od začiatku) a nechcela som no teplota mi nedala a testla som. A mám pocit že tie testy si zo mňa robia srandu 😡. Či chcem či nechcem musím ísť na otočku do mesta

zanzilady
5. mar 2024

@dracik07 bože jasne že to bolo 36.47 😂 aaaa ukaz test 🥹 urobila som si prídeme r to je 36,65 u mna teplota nad 36.7 už bola tehotenstvo 😂

dracik07
5. mar 2024

@zanzilady 🤣🤣🤣

zanzilady
5. mar 2024

@katariiinkaa presne toez veľký skok sa mi a medzitým som spala. Normálne tvrdo. Keby to bol menší rozdiel tak neriešim ale toto je veľký tak preto sa zamýšľam.
@bambulka711 tak ten priemer okolo 36,6 je taká moja teplota 🙂 takze tak som dala

dracik07
5. mar 2024

@zanzilady pozri ako si so mňa robia srandu. Ak by to bolo tak a ovu bola až 12dc tak dnes by to bolo 10dpo