icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

zuza265
6. mar 2024

@dominka2611 hned som si myslela, ze to mas takto a veru aj ja zaokruhlujem a je to ovela prehladnejsie🙏🏼

dominka2611
6. mar 2024

@zuza265 je to super naozaj, keď si to tak zaokrúhliš 😊. Treba samozrejme používať bazálny teplomer aby som sk vedela zaokrúhliť BT podľa fotky, ktorú som prišla 😊

katariiinkaa
6. mar 2024

@dominka2611 ďakujem za info 🙂 prvýkrát vidím niečo o tom že by sa mali teploty zaokrúhľovať. Prečítala som si komentáre pod tým príspevkom kde vysvetľuje prečo je to dôležité. Keďže ja nemám problém s vyhodnotením grafu tak pre mna to teda nebude potrebné 😅 ale zas som o niečo múdrejšia že niečo take vôbec existuje, takže dakujeeem! Celkovo ten profil vyzerá super 😉

zuza265
6. mar 2024

@dominka2611 ano, ja som sa vlastne cele STM naucila podla tejto baby co si pridala, lebo potom je clovek zmateny a info su rozne. Drzim sa jej pravidiel a vsetko klape. Aj to vyhodnocovanie ovulacie/grafu sama je pre mna lepsie ako ked to robi aplikacia

zanzilady
7. mar 2024

@dracik07 @bambulka711 ahojte vy ako ? Robili ste test ?

jankasvo
7. mar 2024

Dobre ránko, ja takto stále čakám na ovu. Testy negatívne takže ani nečakám že bude v blízkej budúcnosti.

katariiinkaa
7. mar 2024

Dobre ránko, tak ja mozem konečne odpočítavať. Ste tu na tom niekto podobne?

bambulka711
7. mar 2024

Dobre ránko dievčatá, tak ja zrejme dnes potvrdím poobede 1DC. Ešte sa MS úplne nespustila, ale mám kŕče (čo ja teda nikdy ani neviem, že by som mala dostať) a už je dosť krvi po WC. Tak asi aspoň aspirín zabral a nešpiním 4 dni.

dracik07
7. mar 2024

Dobré ránko, tak tento cyklus si zo mňa snáď robí dobrý deň 🙄, takéto teploty som nemala ani nepamätám. Teda ak nerátam cyklus keď bolo bioch. tehu

katariiinkaa
7. mar 2024

@dracik07 tak ten graf je fakt ako ukážkový 🤔 test si dnes už neskusala?

majoralka
7. mar 2024

@dracik07 mas pekny graf, test si neskusala?
@bambulka711 to mi je ľúto 😟

majoralka
7. mar 2024

Bre ranko ❤️ Tak ja idem hore, ani neviem kam 🙈 ale test biely 🥺

dracik07
7. mar 2024

@katariiinkaa
@majoralka a čo z toho keď test negatívny. Ale už som si to včera poriadne odrevala 😭 tak som s tým dnes ratala. Neviem či všetky chybné testy vykupujem len ja, ale už má tie kanáliky neskutočne štvú 😡

bambulka711
7. mar 2024

@majoralka v pohodičke, ja som s tým tento mesiac vôbec nepočítala 🤷

cukrik93
7. mar 2024

@dracik07 ja tam nieco vidim aj z dialky,i ked tieto testy su dost na prd..skusila by som baby top test alebo livsane

zanzilady
7. mar 2024

@bambulka711 ten spodný je dnes ? Je tmavší ako ten vrchný :O

zanzilady
7. mar 2024

@dracik07 áno toez súhlasím s
@cukrik93

nikol114
Autor odpoveď zmazal
dracik07
7. mar 2024

@cukrik93 strašne sa pokazili a to niekedy patrili k najspoľahlivejším
@zanzilady už nejdem testovať. Počkám na ms do budúceho týždňa.

nikol114
7. mar 2024

Ahojte dievčatá , predosli som vymazala mala som tam chybu ale no povedzte mi už je prvý apríl že si robí zo mna teplota srandu ? 😄

kristinkaris
7. mar 2024

@dracik07 a nenamacas ich moc dlho ? 🤔mne vtedy tiež robia kanaliky

dracik07
7. mar 2024

@kristinkaris práveže nie, skôr kratšie ako je v navode

bambulka711
7. mar 2024

@zanzilady áno, ten spodný je dnešný a tmavší bude len preto, že som večer menej pila. Bol aj moč tmavší.

bambulka711
7. mar 2024

@zanzilady @majoralka @dracik07 tak potvrdzujem 1DC. Zázrak sa nekoná...

zanzilady
7. mar 2024

@bambulka711 ochhhh tak škoda 🥹to ma mrzí

dracik07
7. mar 2024
majoralka
7. mar 2024

@bambulka711 🥺 mrzi ma to

nikol114
7. mar 2024
zanzilady
7. mar 2024

Ste tu niekto 7dpo ?

kristinkaris
7. mar 2024

Ahojte tie čo meriate BT v ústach aj vám pekne vyskočia teploty po ovu ? Ja mám stále teploty nízke tak neviem teraz či ešte ovu nebola alebo to meriam zle ..: v noci mávam aj ústa otvorené 😅