icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

zanzilady
11. mar 2024

@matumo woooow 🥹🥹🥹🥹🥹krásne ♥️nech všetko dobre dopadne

matumo
11. mar 2024

@katariiinkaa@dracik07 ďakujem krásne 🤩 pred 2 mesiacmi sme si povedali že skúsime a nič z toho a dnes takéto prekvapenie 🥰

matumo
11. mar 2024

@zanzilady ďakujem 🥰 dúfam že bude všetko v poriadku 🥰 manžel má 29.3. meniny tak bude mať krásny darček a dúfam že to nezistí skôr 😂

zanzilady
11. mar 2024

@matumo hahaaaa treba to poctivo tajiť 🥹

matumo
11. mar 2024

@zanzilady no budem sa snažiť 😁

ersp
11. mar 2024

Ahojte, ja dnes 10dc a mali sme vysledky v car. Manzel vsetko ok az nad priemer, ze to tam dlho nemali, ze ten aj armadu moze mat 😀 u mna nic okrem zvyseneho amh a mierne pco vajecnikou nezistili, este sa naplanuje priechodnost vajcovodou a krcka, ale aktualne nechapu ze sa nam nedari...bavili sme sa ak budu vajecniky priechodne, skusime zas clostyl a iui 🙂 kazdopadne ja teplomer odkladam, uz ostavame v rukach car, mame fakt velmi milu a ochotnu dr tam a budem sledovat ako sa to tu spozitivnieva 🙂

zanzilady
11. mar 2024

@ersp ochhh tak to sú dobre správy ! 🥹

ersp
11. mar 2024

@zanzilady dakujem, dva dni som bola v takom strese ani som nejedla, nespala, ale sme radi ako to dopadlo 🙂 a verime ze o par mesiacov aj dve ciarky na teste budu 🙂

zanzilady
11. mar 2024

@ersp určite anooo 🥹

katariiinkaa
11. mar 2024

Žienky mňa tak začalo pichať na pravej strane dnes že až.. bodaj by to bolo uhniezdenie 🙏

katariiinkaa
12. mar 2024

Dobré ránko, jasné že som nedočkava a musela som spraviť test aj keď som len 8dpo 🤦‍♀️ neznášam tú moju nedočkavosť

jankasvo
12. mar 2024

@katariiinkaa poznám tu nedockavost 😁

katariiinkaa
12. mar 2024

@jankasvo katastrofa fakt 🤦‍♀️ ešte včera som si vravela že do 10dpo už predsa vydržím, že sú to už len 3 dni.. a dnes bum, vytrvalosť ma rýchlo prešla 😅

zanzilady
12. mar 2024

@katariiinkaa na tom Easy at home vidím čiarku 😳

jankasvo
12. mar 2024

@katariiinkaa áno áno presne aj u mňa tak isto 😁🙈

patulka2
12. mar 2024

Ahojte ja som dnes 10dpo, po poklese som sa opat vysvihla ale stale su tie teploty akesi divne a cik cak.

katariiinkaa
12. mar 2024

@zanzilady mne sa tam tiež čosi marí, ale ťažko povedať čo to je lebo fakt je mega skoro.. popravde ani nechápem prečo to robím keď aj tak viem že to nijako neurychlim tým že spravím test takto skoro 😂 uvidíme no.. aj by som ti napísala že skúsim o 2 dni a bude to trochu jasnejšie, ale sama neverím tomu že spravím až o 2 dni a nie zajtra 😅

zanzilady
12. mar 2024

@katariiinkaa
Jasne ja úplne chápem, ja som dnes 12dpo už a toez som testovala skôr, ale bohužiaľ nič :( ale tieto Easy at home mi prídu spoľahlivé aj v USA len tieto používajú 🙂 čo som videla .

katariiinkaa
12. mar 2024

@zanzilady to ma mrzí 😕 a graf ako? či ani nemeriaš teraz? Áno, na tie testy sú naozaj dobré ohlasy. Akurát čo mi neide moc do hlavy je to, že skoro každému ukážu druhú čiarku mega skoro, pričom priamo z easyhome mi odpísali že všetky ich tehu testy sú 25kové, že 10tkové ani nerobia. Takto vyzerajú vyschnuté, popravde nevidím tam nič. Dúfam že sa to do štrvtku/piatku konečne potvrdí alebo vyvráti.

zanzilady
12. mar 2024

@katariiinkaa no ja to tam vidím aj tak 🥹bodaj byyyyy🤞 meriam ale na tehu sú nízke, to by som mala mat aspoň 36.7 ako naposledy keď som bola. Takze nemyslím si, už som si nedala duphaston tak len nech príde ms a nezdržuje sa.

zanzilady
13. mar 2024

@katariiinkaa ahoooj ako ? Ja dnes asi dostanem ms, najneskôr zajtra. Ty si testovala ?

jankasvo
13. mar 2024

Ahojte baby, ja stále čakám na ovulaciu 🙈

zanzilady
13. mar 2024

@jankasvo tak už hádam príde keď máš takto pekne dole teploty

katariiinkaa
13. mar 2024

@zanzilady ahoj, skúsila som aj dnes ale nič nebolo vidno. Zajtra by som chcela vydržať a skúsiť zas až v piatok. To by som mala byt už 11dpo.

jankasvo
13. mar 2024

@zanzilady dúfam aj ja, predvčerom som mala ovulacny test už skoro pozitívny máličko mu chýbalo tak snáď už čoskoro, aj keď sa mi to zdá už neskoro keď na 11dc som mala 10mm vystelku

zanzilady
13. mar 2024

@katariiinkaa no tak to by už malo byt jasne potom. Ani ten Easy at home nič ? Ani ako včera ?

katariiinkaa
13. mar 2024

@zanzilady nie, nič na ňom nevidím. Aj teplota mi klesla skoro o 0.2 oproti včerajšku, tak ťažko povedať čo to vlastne bude 🤷‍♀️skúsim další v piatok a snáď bude všetko janejsie. Potom cez víkend je manžel doma tak neviem či sa mi podarí vôbec otestovať 😅 a čakať do pondelka kým odíde do prace je pre mna horror 😂 tak uvidíme no..

katariiinkaa
13. mar 2024

@jankasvo úplne ťa chápem.. ta neskorá ovulka je fakt hrozná.. hlavne to čakanie na ňu. Stále sa len utešujem tým že hlavne že chodí, aj keď síce neskoro..

kristinkaris
13. mar 2024

@jankasvo tiež stále čakám :/ 28dc

jankasvo
13. mar 2024

@katariiinkaa keby mal byť anovulacny tak by to už bolo vidieť hneď na grafe ?