Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@katariiinkaa ďakujem, aj som si myslela, toto čakanie je nekonečné 🙈 ešte asi horšie ako čakať na ms 😁
@kristinkaris a ako vyzera graf ?
Žienky našla som celkom dobrú stránku, kde si viete pozrieť podľa dpo ako vyzerali testy rôznych ľudí na konkrétny dpo - https://www.countdowntopregnancy.com/pregnancy-.... Prípadne tu napríklad si viete pozrieť podľa dpo koľko % žien má na daný dpo pozitívny/negatívny tehu test - https://www.countdowntopregnancy.com/pregnancy-.... Veľa ďalších super vecí tam je, možno niekomu pomôže 🙂 Ja si rada takéto veci pozerám.
@katariiinkaa to vyzerá super. Keď vidím testy 13dpo so slabuckou čiarkou mám ešte nádej 😂
@zanzilady ved praaave, presne preto som hľadala niečo podobne 😂 inak teraz som prišla domov a pozri.. už sa mi niečo zdá aj na tom dnešnom Easyhome 🤦♀️ vrchný včerajší, spodny dnešný. Akože nedávam tomu žiadnu váhu momentálne, ale je to zvláštne. Neviem či to je vôbec na fotke vidieť, naživo je to lepšie.
@katariiinkaa anooo vidím a viac ako na včerajšom. Ale ja neviem :D mne take kanáliky tento mesiac na každom jednom teste vyšli že koniec. Aj slniečko aj toptest aj intime všade proste a každý. Dúfam že to nebude tvoj prípad
@zanzilady kľudne môže byť že je 😀 Presne preto sa snažím vždy testy vyhodiť hneď keď sú po limite a nič na nich nevidno.. lebo potom skúmam z milimetrovej vzdialenosti a úplne zbytocne 😀 ale vravím, nedávam tomu žiadnu váhu momentálne. Skúsim v piatok a uvidím čo to bude.. Vlastne úplne by stačilo počkať dlhšie a vyhla by som sa tým "kanálikom", "duchom" a všetkému možnému.. ale ľahšie sa to hovorí ako robí, haha 😀 ty si koľko dpo dnes? Netestovala si odkedy si sem naposledy posielala test?
@katariiinkaa včera som ešte testovala ale nič len kanalik. Ozaj kanalik žiadna čiarka :D a dnes som už nerobila ráno klesla teplota tak som čakala ms. A dnes som 13dpo. Od pondelku večera som nemala duphaston. Divne no, už predvčerom som mala pocit že príde ms a stále nič. Tak rozmýšľam že či ešte je nejaká nádej 😂ale ta teplota ma presviedča že nie
@jankasvo dosť zle
@katariiinkaa no ja ti neviem podľa mňa sú to kanáliky tiež mi tie easy také dávali
@kristinkaris fuuha, riadne ti tie teploty skáču 😕. Anoo, kľudne môže byť že sú to kanáliky 🙂 Preto vravím že tomu nedávam žiadnu váhu zatiaľ, lebo fakt je skoro na to testovať.. Uvidí sa o pár dní.
@katariiinkaa hej no neviem či očakávať ms alebo čakať ovu ešte
@zanzilady tiež tam niečo vidím 😉
@katariiinkaa no mna už porazí ozaj. Ja ju tam stále vidím. Nepripadá ako kanalik. Ale neviem. Uvidím ráno.
@zanzilady daj vedieť ráno ako to dopadlo a ako teplota 🙏 silno držím palce!
@katariiinkaa no hlavne ta teplota. A neviem teraz čo duphaston. Nemám si dať ? Rozhodí mi jedna tabletka teraz vecer niee o ? Keď som od pondelka večera nebrala ? Nechcem o podceniť ak by ráno bola čiarka tak budem pokračovať ak nie nedala by som si
@zanzilady asi by som počkala do rána a keď bude čiarka, od zajtra nasadila naspäť.
@katariiinkaa dobre teda, dúfam dovtedy nedostanem ms 🥹
@katariiinkaa no tak už to prichádza. Začala som už špiniť takze ms sa rozbieha
@zanzilady to ma mrzí 🥺
@zanzilady skúsila som teraz večer ešte mamatest. Viem som hrozná, ale nedalo mi to. Takto vyzeral cca 5-10 minút po urobení. Teraz keď vyschol tak tam už skoro nič nevidno, takze asi zas len kanalik.
@katariiinkaa bizeee ale toto je silne na kanalik, to by ho až tak nebolo vidno nie ?
@zanzilady @katariiinkaa dievčatá a prečo stále kupujete tie mamatesty, keď viete, že robia kanáliky?
@bambulka711 ešte ich mám doma, tak škoda ich vyhodit 🤷♀️
@zanzilady myslim že pri týchto je to kľudne možné že robia takéto silne kanáliky, ale uvidíme
@jankasvo dobré ránko, tak si sa konečne dočkala 😍 ja dnes takto. Posledné 2 dni celkom klesla teplota, ale zatiaľ je to stále v norme. V pondelok mám termín ms.
@katariiinkaa aaaa dnes si nerobila ? Drzis sa zatiaľ ? 😂 @dracik07 ty ako ? Ms už prišla ?

@jankasvo myslím si že áno, skákali by ti riadne teploty zo dňa na deň. Tebe momentálne pekne klesli na predovulačné teploty.