Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@katariiinkaa krásne krásne ! Nech to pekne silnie 😍😍😍😍
@katariiinkaa toto mi už na kanáliky nepríde 😉✊🍀🙏❤️
@katariiinkaa ja myslím že je to tam. Už len nech pekne silneju 🙏🍀❤️
Veľmi ti to prajem tak ako každej jednej z vás 🥰
A po uschnutí vyzerajú ako?
@dracik07 po uschnutí takto, naživo to vidno ešte lepšie. Ďakujem 🥹💛 verim že tento cyklus sa tiež dočkáš vytúžených dvoch čiarok 🙏 inak, ak to naozaj vyšlo, tak si asi fakt začnem myslieť že ten conceive gel pomáha 😂 Aj keď bohvie samozrejme či to bolo tým..
@katariiinkaa bude to určite všetko v poriadku 🥹🥹🥹prvý krát si ten gél použila ?
@zanzilady áno, prvýkrat sme skúsili
@katariiinkaa to je akože nejaký lubrikscny ale na plodnosť ? 🙂 z lekárne ?
@zanzilady ano, my sme mali tento. Neviem či sa dá zohnať v lekárni alebo len online, ale ide vlastne o to že má upravovať ph na také, v ktorom spermie najlepšie prežijú. Je taký dosť vodnatý, takže im pomáha aj rýchlejšie sa hýbať. My sme ho nemali ani celý, pridala mi ho jedna kočka tu na mk ku ostatným veciam čo som od nej kupovala 🙂 im tiež vraj zabral. Ale opakujem, ťažko povedať či to je náhoda alebo je to fakt tým.. Viem že ešte existuje aj také balenie kde je gél rovno nadávkovaný v aplikátoroch 🙂 Keby mám ísť doňho ešte raz, tak asi by som išla do tých aplikátorov.. tým že je tekutejší tak sa s ním trochu obtiažnejšie manipuluje.
@katariiinkaa pridávam sa, nám tiež asi "zabral" tento gél, spoločne s inými doplnkami 😅 teraz tu mám 3,5m čerticu
@zanzilady @katariiinkaa @majulka098 ja ho mám tiež a mne nepomohol :( ale ak je všetko ostatné ok, tak určite neublíži a môže podporiť 🙂
@katariiinkaa tiež ho mame a zatiaľ nič :/
@katariiinkaa my sme ho tiez pouzivali ale ci pomohol netusim, podarilo sa nam az po 20 mesiacoch. ale pre moj lepsi pocit sme ho pouzivali 😀 chlapovi to bolo jedno
@katariiinkaa inaaaak nam sa tak tiez podarilo ze som kupila taky gel ale ina znacka ze na podporu pocatia ci ako sa to presne vola a ten cyklus to vyslo :D
@nikol114 mala som ho 3 mesiace, viac bez pauzy by sa nemal uzivat, najprv 1 tableta rano, prvy mesiac narastol folikul, druhy nie, tak sa zvysilo na 2x1 tab a treti zas narastol..prvy bez clostylu este fungovali vajecniky, ale tento uz som asi na povodnom 60 dnovom cykle...v car sme sa bavili ze ak sa nezisti nepriechodnost vajecnikou mozme skusit znova clostyl kedze fungoval ale ma svoje negativa, teda mozno skusime na stimulaciu nieco ine 🙂
@katariiinkaa gratulijem 🙂 u teba to je uz jasne, ziadne kanaliky, ale drobec 🙂
@katariiinkaa gratulujeeeeem ❤
@katariiinkaa gratulujem 🥰😍❤️, nech čiarka krásne silnie 🙏✊🍀❤️
@katariiinkaa gratulujem 🍀☺️
@katariiinkaa bozeeee krásne 🥹🥹🥹🥹♥️♥️♥️
@dracik07 @kristinkaris @zanzilady ďakujem žienky 🥹❤️ už len veriť že všetko dopadne dobre 🙏 myslite že v pondelok už ukáže aj digi? Chcela by som to v pondelok oznámiť manželovi.
@katariiinkaa ahoj gratulujem❤️ ....mal by ja som mala v sobotu tiez slabunku a pondelok bol digi 1-2 posielam foto zo soboty a z pondelku
@aga1997 super, tak to by teoreticky mohlo ukázať 🙏 veľmi dufam že áno, lebo už som na pokraji síl s tým udržať to v sebe 😂 dnes som s manželom v práci a nechcem to naňho len tak vybafnúť.. ďakujem ❤️

@dominka2611 Ďakujem ❤️