Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
Ahojte žienky, prajem vám krásne Veľkonočné sviatky 🤍.
No a ja dnes takto, graf mi vyznačil ovulaciu na 21DC ale ovu musela byť neskôr alebo ešte len prebieha. V stredu som bola aj u gynekológa a ten povedal, že ovu prebehne každú chvíľu. Osobne si myslím že ovu bola 22-23DC. 🤍 tak a teraz už len odpočítavať dni 🤍
@linda5678 ahoj, ja som mala tiež na mamatestoch najprv slabe čiarky cca na 11dpo a baby top test (taký fialový z dm) bol úplne biely ešte asi 2-3 dni 🙂 čiarku som videla až na 13-14dpo na ňom. Takze naozaj držím palce! 😍❤️
@katariiinkaa oooch kiezby, dakujem velmi pekne ❤️Budem skusat dalej testovat, ked uz som sa na to dala este kym ms nemeska 😅 Dam vediet rano co tie tycinkove baby top, snad sa nieco ukaze 🙏
@katariiinkaa a ty sa ako citis? Spinenie ti uz dufam definitivne ustalo 🙏
@linda5678 špinenie už úplne prestalo (klop klop) 🙏 skúšala som zas aj digi, už je tam 2-3 😊 tak myslim že je to na dobrej ceste všetko. Bolesti nemám žiadne, skôr len cítim take naťahovanie alebo neviem ako to ani nazvať v podbrušku. V stredu další odber (snáď už posledný), tak verim ze hcg zas pekne stúplo.
Žienky myslíte že môže ovplyvniť BT ak som si večer o 21:45 dala tabletku od bolesti (príšerné ma bolela hlava) to už poznám že ak by som si ju nedala vtedy tak určite by som sa zobudila okolo 1:00 a bolesť by bola ešte horšia. Merala som o 5:20
@dracik07 podľa toho, aká. Ak s obsahom paracetamolu, tak tá môže znížiť teplotu. Paralen mi znížil, Ibalgin nie. Ale mohla to byť aj náhoda, lebo to bolo tesne pred ovu.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.