icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

jankasvo
8. apr 2024

@dracik07 ja som tento mesiac nebrala vôbec nič len obyčajný kyselinu listovu, ale v stredu ideme do car konzultovať výsledky a podľa toho sa zariadim, ale chcem dať Inofolic lebo vidíš moje cykly dlhé nekonečné

dracik07
8. apr 2024

@jankasvo ja som to ešte nejako neštudoval a. Načo je dobrý?

zanzilady
8. apr 2024

Ja oen klasika - niečo podobne ako femibion ale z dm dobre zloženie 🙂 ale inak by som len kys listovú. Priateľ nič zatiaľ

jankasvo
8. apr 2024

@dracik07 mne vyšlo že hraničné PCO(u mojej obvodnej gyn) a vraj je dobry na ovulaciu pri pco a úpravu cyklu.

zanzilady
8. apr 2024

@katariiinkaa už netrpezlivo čakám a verím že len dobre správy nám povieš 🩷

dracik07
8. apr 2024

@zanzilady áno aj ja netrpezlivo čakám na spravicky od @katariiinkaa 🙏❤️

katariiinkaa
8. apr 2024

@zanzilady tak akurát mám po kontrole, v maternici stále nič nevidno, ale ani mimo maternice nič nevidno. Povedala že pri tejto hodnote v maternici málokedy niečo vidno. Bola milo prekvapená že hcg išlo z tých 104 na 409 (o odbere čo som bola ako samoplatca nevie), zajtra mám prísť na další odber a povedala že kým to rastie tak nemam mat priestor na obavy zatiaľ. Že budeme spolu hľadať podľa rastúceho hcg kde to je, či sa bublinka objaví v maternici. Prvýkrát ma konečne nevystrašila mimomaternicovym, ale povedala že kým hcg rastie je veľká šanca že to dopadne dobre aj keď sú hodnoty nižšie. Tak uvidíme.. majú jej potom sestričky v stredu ukázať výsledok hcg a dajú mi mailom vedieť další postup podľa toho aká hodnota to bude.

zanzilady
8. apr 2024

@katariiinkaa ochhhh tak nech už je zas po odbere 🥹🥹🥹🥹 nech to stúpa . Treba veriť že to bude všetko v poriadku a tam kde to ma byt ♥️

katariiinkaa
8. apr 2024

@zanzilady hrozne je toto naťahovanie.. ale fakt som z doktorky dnes mala prvýkrát pocit že verí tomu že by to mohlo dobre dopadnút. Vôbec sa jej nezdal nárast hcg nízky ani nič.. tak verim že zajtrajší odber dopadne zas o niečo lepšie ako ten posledný 🙏 ale uvidíme.. nechcem mat veľké očakávania nech potom nie som sklamaná.

katariiinkaa
8. apr 2024

@zanzilady najhoršie je že kým nepotvrdí nález v maternici tak mi nepredpise progestanelle.. čiže užívam len duphaston čo mám doma, čo je o dosť slabšie ako progestanelle.

nikol114
8. apr 2024

@jankasvo ahoj mne inofolic úplne rozhádzali cyklus ale úplne od novembra som ho brala a od novembra som nemala ovulaciu do teraz

jankasvo
8. apr 2024

@nikol114 ahoj ďakujem ja som ho brala 3mesiace minulý rok z toho jeden som mala ovulaciu. Tak uvidíme ako budem reagovat tento mesiac. Pred inofolicom si mala ake cykly?

andyka105
8. apr 2024

@jankasvo mne tiez inofolic uskodil. Natiahol mi cykly na 50 dni co pred tym som mala okolo 30. Mne pomohol gynex. Ale kazda sme ina. Teraz uz mam pravidelnu MS akurat od ovulacie do MS spinim tak tento cyklus idem vyskusat Vitex, je to vraj prirodny progesteron. Tak uvidime

jankasvo
8. apr 2024

@andyka105 ja ich mám veru teraz okolo 50 keď nerátam tie stimulovane tak za to chcem skúsiť. V minulosti som skúšala gynex ale nezabral u mňa

zanzilady
8. apr 2024

@katariiinkaa no veď toto hlavne nech to je v maternici 🤞ale bude treba veriť ale s veľkou pokorou ❤️

bambulka711
8. apr 2024

@katariiinkaa nerozumiem, prečo ti nevzala odber dnes. Veď naposledy brala v piatok, či si zle pamätám a to bolo ako samoplatca iba?

katariiinkaa
8. apr 2024

@bambulka711 ona chcela nech mi vezmú sestričky dnes, ale bolo už veľa hodín a ich spojka ktorá chodí po odbery a berie ich do labáku už odišla, teda musela by som si to odniesť do labáku sama na druhú stranu mesta. Tým že odtiaľ nie som a absolútne to tam nepoznám, nechcelo sa mi hľadať kde to vlastne presne je. Navyše bolo dosť teplo a bolo potrebné tam vzorku odniesť čo najrýchlejšie aby sa neznehodnotila. Tak som usúdila že radšej prídem znovu zajtra nech mi urobia odber a rovno to tam pošlú oni 🙂 Mám gynekologičku v Prešove, teraz sa v Prešove opravujú niektoré križovatky a musí sa ísť kadejakými obchádzkami keďže sú úplne uzatvorené, tak som nechcela riskovať že to potrvá dlhšie ako by malo a zo vzorky by nakoniec aj tak nič nebolo.. A áno v piatok som bola ako samoplatca. Oni mi brali naposledy v stredu 3.4.

kristinkaris
8. apr 2024

Baby ani neviete akú mám radosť dnes 54DC

nikol114
9. apr 2024

@jankasvo mala som tak 29-36 dňové ale pridám fotky čo som mala keď som ho brala len tam nemení pozapisovany lebo som ani nevedela že sa to dá zapisovať až potom som si to všimla 😃a ešte jedna vec presne tieto dva nekonečne cykly som bola na vyvolávačku

zanzilady
9. apr 2024

Ahojte 🙂 tak budem čakať ms aj keď sa mi na nich niečo slabucke zdá. Teplota ale klesla . Takze už len nech ms dorazí čím skôr

jankasvo
9. apr 2024

@nikol114 ďakujem, ja som teraz bez všetkého mala 49dni predtým 45dni tak skúsim, ale mám doma aj lejdyvitu ta ma menej inozitolu tak sa rozhodujem.

dracik07
9. apr 2024

Ahojte,
@zanzilady niečo na tom mamateste slabucke vidím, len neviem či to nie je len kanalik. Ale kiežby to boli //.

Ja dnes konečne pokles, tak dúfam že dnes/ zajtra konečne príde ms. No podľa mojich ovu testov si myslím že ovu býva 2 dní po pozitívnom teste. Aj keď graf mi to vždy vyznačí inak. Pri tomto meraní a robení ovu testov aspoň človek zistí ako funguje telo

zanzilady
9. apr 2024

@dracik07 to bolo fotené asi do 5 minút po urobeni ale vieme aké sú toe testy kvalitne 😅 včera ešte vecer som pozrela na mamatest z rana - a tam čiarka ružová … to je ten prvý - ten druhý je toptest robený vecer a foteni po cca hodine…

majoralka
9. apr 2024

Ahojte, tak hádam dostanem dnes max. zajtra MS

majoralka
9. apr 2024

@zanzilady ten posledny je co za test?

dracik07
9. apr 2024

@majoralka myslím že baby top test
a ten prvý je aký test @zanzilady

zanzilady
9. apr 2024

Ten plastový rozobratý je mamatest a ten nerozobraty ja toptest a toe vyššie testy posledné dva je intime a pepino 🙂

zanzilady
9. apr 2024

@majoralka tak to už naozaj vyzerá že prichádza

kristinkaris
9. apr 2024

Dnešné sú až do čierna sfarbené :D

zanzilady
9. apr 2024

@kristinkaris toe sú teda riadne silne wow 😳