Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@katariiinkaa už netrpezlivo čakám a verím že len dobre správy nám povieš 🩷
@zanzilady áno aj ja netrpezlivo čakám na spravicky od @katariiinkaa 🙏❤️
@zanzilady tak akurát mám po kontrole, v maternici stále nič nevidno, ale ani mimo maternice nič nevidno. Povedala že pri tejto hodnote v maternici málokedy niečo vidno. Bola milo prekvapená že hcg išlo z tých 104 na 409 (o odbere čo som bola ako samoplatca nevie), zajtra mám prísť na další odber a povedala že kým to rastie tak nemam mat priestor na obavy zatiaľ. Že budeme spolu hľadať podľa rastúceho hcg kde to je, či sa bublinka objaví v maternici. Prvýkrát ma konečne nevystrašila mimomaternicovym, ale povedala že kým hcg rastie je veľká šanca že to dopadne dobre aj keď sú hodnoty nižšie. Tak uvidíme.. majú jej potom sestričky v stredu ukázať výsledok hcg a dajú mi mailom vedieť další postup podľa toho aká hodnota to bude.
@katariiinkaa ochhhh tak nech už je zas po odbere 🥹🥹🥹🥹 nech to stúpa . Treba veriť že to bude všetko v poriadku a tam kde to ma byt ♥️
@zanzilady hrozne je toto naťahovanie.. ale fakt som z doktorky dnes mala prvýkrát pocit že verí tomu že by to mohlo dobre dopadnút. Vôbec sa jej nezdal nárast hcg nízky ani nič.. tak verim že zajtrajší odber dopadne zas o niečo lepšie ako ten posledný 🙏 ale uvidíme.. nechcem mat veľké očakávania nech potom nie som sklamaná.
@zanzilady najhoršie je že kým nepotvrdí nález v maternici tak mi nepredpise progestanelle.. čiže užívam len duphaston čo mám doma, čo je o dosť slabšie ako progestanelle.
@katariiinkaa no veď toto hlavne nech to je v maternici 🤞ale bude treba veriť ale s veľkou pokorou ❤️
@katariiinkaa nerozumiem, prečo ti nevzala odber dnes. Veď naposledy brala v piatok, či si zle pamätám a to bolo ako samoplatca iba?
@bambulka711 ona chcela nech mi vezmú sestričky dnes, ale bolo už veľa hodín a ich spojka ktorá chodí po odbery a berie ich do labáku už odišla, teda musela by som si to odniesť do labáku sama na druhú stranu mesta. Tým že odtiaľ nie som a absolútne to tam nepoznám, nechcelo sa mi hľadať kde to vlastne presne je. Navyše bolo dosť teplo a bolo potrebné tam vzorku odniesť čo najrýchlejšie aby sa neznehodnotila. Tak som usúdila že radšej prídem znovu zajtra nech mi urobia odber a rovno to tam pošlú oni 🙂 Mám gynekologičku v Prešove, teraz sa v Prešove opravujú niektoré križovatky a musí sa ísť kadejakými obchádzkami keďže sú úplne uzatvorené, tak som nechcela riskovať že to potrvá dlhšie ako by malo a zo vzorky by nakoniec aj tak nič nebolo.. A áno v piatok som bola ako samoplatca. Oni mi brali naposledy v stredu 3.4.
Ahojte,
@zanzilady niečo na tom mamateste slabucke vidím, len neviem či to nie je len kanalik. Ale kiežby to boli //.
Ja dnes konečne pokles, tak dúfam že dnes/ zajtra konečne príde ms. No podľa mojich ovu testov si myslím že ovu býva 2 dní po pozitívnom teste. Aj keď graf mi to vždy vyznačí inak. Pri tomto meraní a robení ovu testov aspoň človek zistí ako funguje telo
Ten plastový rozobratý je mamatest a ten nerozobraty ja toptest a toe vyššie testy posledné dva je intime a pepino 🙂
@kristinkaris toe sú teda riadne silne wow 😳

@dracik07 ja som tento mesiac nebrala vôbec nič len obyčajný kyselinu listovu, ale v stredu ideme do car konzultovať výsledky a podľa toho sa zariadim, ale chcem dať Inofolic lebo vidíš moje cykly dlhé nekonečné