icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

dracik07
4. máj 2024

@linda5678 krásne testiky😍. Prajem pohodové tehu a hlavne veľa zdravíčka
@bejka90 @linda5678 @andyka105 ďakujem 🥰

zanzilady
5. máj 2024

No tak dnes mi to trosku kleslo. Aj keď nemusí to nič znamenať. Ale mám zlý pocit. Minuly mesiac mi to presne takto kleslo potom ešte viac a prišla ms. Tak verím v iný záver ale uvidíme

jankasvo
5. máj 2024

@zanzilady test si dnes neskúšala?

zanzilady
5. máj 2024

@jankasvo zatiaľ nie. Mám moc ale budem testovať keď budem doma sama 😂

jankasvo
5. máj 2024

@zanzilady dobreee3

zanzilady
5. máj 2024

No test je rovnaký ako včera tak asi skôr kanalik alebo neviem co :D

jankasvo
5. máj 2024

@zanzilady iný test nemáš?

bejka90
5. máj 2024

@zanzilady mne to pride ako duch 🙂 celkom pekne ho vidno 🙂 neviem ci dr max robo kanaliky ja som nezvykla mat.. tak drzim palce ench je z toho ozajstna ciarka ;)

zanzilady
5. máj 2024

@jankasvo mám clearblue s + a slunicko. Ale asi zbehne skúsiť zohnať livsane tie mi prídu tiež spoľahlivé 🙂

zanzilady
5. máj 2024

@bejka90 ďakujem 🙂 a hlavne že by dva dni po sebe urobili ducha je toez divne

bejka90
5. máj 2024

@zanzilady ale tak si malo dni este len 🙂 skus este iny ak mas moznost 🙂

zanzilady
5. máj 2024

@bejka90 slunicko som. Totálne biely. Biely sa už nedá. Myslela som že Dr max sa dá veriť …

bejka90
5. máj 2024

@zanzilady joj skoda :( lebo slunicko najskor ukazuje zenam co som sa tu docitala :( ale este stale je sanca 🙂

zanzilady
5. máj 2024

@bejka90 akože je. Som 10/11dpo. Ale aj tak to slunicko myslím že by ukázalo

jankasvo
5. máj 2024

@zanzilady skús zase zajtra to bude istota. Ja týmto slunicko a mamatest neverím 😁

zanzilady
5. máj 2024

@jankasvo jasne že ešte skúsim :D ale neverím že by niečo niekde bolo. Asi som ozaj oen natrafila na zlý Dr max

jankasvo
5. máj 2024

Ženy ja dnes takto, neviem či ten výstup teploty nesúvisí s tým že ma boli hrdlo

katariiinkaa
5. máj 2024

Ahojte žienky, tak ja stále čakám na pozitívny ovu test 🙂 vyzerá že začal trochu tmavnut konečne, ale moze to byt len bežne kolísanie. Dufam že do konca budúceho týždňa sa konečne dočkám.

andyka105
5. máj 2024

@katariiinkaa ja uz cakam kedy skonci MS. Predpokladam ze niekedy buduci tyzden bude ovu. Kolky dc si teraz?

jankasvo
5. máj 2024

Baby, myslela som si že je to dobre znamenie že ma začali bolieť prsia lebo mňa nikdy pred ms nebolia ale úplne to prešlo, som sklamaná lebo som dala tomu nadej.

katariiinkaa
5. máj 2024

@andyka105 dala som si 1dc ako 1. deň krvácania, podľa tohto som 16dc. Ale ja mávam bežne neskoršiu ovulku, len teraz testujem skôr nech si to viem po potrate odsledovať lebo predsa len mohlo sa veľa veci zmeniť. Som rada že BT neskace a drzi sa pekne v predovulacnych teplotách 🙏 to je prvé dobre znamenie.

zanzilady
6. máj 2024

Ahojte 🙂
@jankasvo pekne to stúplo 🙂 ak si sa zle cítila môže byt že preto .
@katariiinkaa Tebe to pekne stmavla 🙂 ešte mech to tak pokračuje.

Ja budem čakať na ms. Ale som sklamana keďže Dr max sim brala ako kvalitne testy.

dominka2611
6. máj 2024

Ahojte žienky ja dnes takto 12DPO ❤️ Vidíte niečo ? 🫣❤️

jankasvo
6. máj 2024

Ahojte,
@zanzilady no len hrdlo ma bolí, tak uvidíme. Áno človek už ani nevie ktoré testy ma kúpiť.

@dominka2611 mne sa tam veru niečo mariii

zanzilady
6. máj 2024

@dominka2611 aj ja vidiiiim 🥰🥰🥰🥰

nikol114
6. máj 2024

Dobre ráno žienky tak dlho som tu nebola , predstavte si zase sa mi opravila ovulacia 😀 prikladám graf lf mávam 13dni a na 13ty alebo14ty uz mám mrchu ale podľa teploty 🤷‍♀️ Asi dnes ju ešte necakam nejaká som asi posunutá 😃

nikol114
6. máj 2024

@dominka2611 aj ja tam vidím 🥰

jankasvo
6. máj 2024

@nikol114 šup šup testovať 😁

nikol114
6. máj 2024

@jankasvo nemyslím si že niečo bude napríklad podľa grafu na 7dpo som testovala tým ultra včasným clearblue testom a tam nič nebolo a môj ranný moc je už dávno fuč 😁

zanzilady
6. máj 2024

@nikol114 na 14dpo by ti ukázalo myslím že už aj z druhého :D