icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

nikol114
6. máj 2024

@zanzilady len to je takto vážne som zase 14ti ? 😁😁😁 už 26aprila som si myslela že som 12dpo 😀😀😀 no uvidím zajtra podľa teploty mám posledný test v sufliku 😀😀😀

jankasvo
6. máj 2024

@nikol114 presne súhlasím so @zanzilady

dominka2611
6. máj 2024

@nikol114 @zanzilady @jankasvo žienky no ja som bola úplne mimo z toho keď tam bola aj druha čiarka. Myslite si že je slabá na 12DPO ? Takúto čiarku som mala naposledy keď som mala biochemické 🫣. Fotila som rýchlo lebo som v práci ako učiteľka v MŠ. Na živo ju lepšie vidno a je naozaj ružová. ❤️

dracik07
6. máj 2024

Ahojte,
@zanzilady a kedy má (ne)prísť ms?
@nikol114 skús test a uvidíš, držím siiiilno ✊🍀, ja som ti vravela že ovu bola 21-22, na 14dpo ti už ukáže aj z druhého cikania 😉, tak šup šup testik
@dominka2611 ja tam niečo slabé vidím, ale tieto testy dlho načítavaju farbivo. Na 12dpo môže byť slabá čiarka, skús zohnať Mamatest/ slniečko. Ak na tomto niečo slabé vyšlo tak tam by ti už na 100% test ukazal

zanzilady
6. máj 2024

@dracik07 v stredu, to budem 13dpo 🙂 tak hlavne nech už príde a nech je ďalšia samca. Asi zas odtiaľto nachvilku odídem, aby som nerozmyslala veľa o testoch 🙂 a ja sa zas vrátim 🥰

andyka105
6. máj 2024

@katariiinkaa jasne to treba, aj mne to chvilu trvalo po potrate nez sa to upravilo.
@zanzilady och kedy by mala dojst MS?
@dominka2611 mne sa tam nieco zda, podla mna je to na dobrej ceste, uvidis za par dni
@nikol114 och sup sup testovat.

zanzilady
6. máj 2024

@andyka105 o 2 dni ma prísť 🙂 tak hádam to bude načas

nikol114
6. máj 2024

Tak dievčatá test som si spravila ale nevidím tam nič prikladám aj foto

michaela2712
6. máj 2024

Ahojte… vie niekto poradiť či ovu bola alebo ešte len príde ?

nikol114
6. máj 2024

No dievčatá nakoniec niečo úplne slabulinké tam je ale na 14dpo by už to bolo viac vidieť :(

dracik07
6. máj 2024

@nikol114 ja na tej foto niečo slabucke vidím. A teraz vyzerá ako?

nikol114
6. máj 2024

@dracik07 no keď dom nastelovala na svetlo tak slabulinka čiarka uvidím zajtra skúsim spraviť ešte raz ja som aj kávu vypila a tak som test spravila 😀😀😀😀

jankasvo
6. máj 2024

Ženy? Slunicko neviem ako su spoľahlivé

nikol114
6. máj 2024

@jankasvo krása 🥰❤️

andyka105
6. máj 2024

@jankasvo vidiet krasne ciarku, ale baby sa vela stazuju na tie slunicko testy, tak tazko povedat.
@nikol114 ja tam teda moc toho nevidim 🤷‍♀️ ale pravdepodobne si mala podla mna zriedeny moc a preto je to este take diskutabilne. Skus rano z prveho mocu. Drzim palce

dracik07
6. máj 2024

@jankasvo krásna čiarka 😍 ak je to tam tak zajtra bude krásna čiarka ✊🍀❤️
@nikol114 tak zajtra čakáme krásny testik s // 🍀❤️🙏

jankasvo
6. máj 2024

@dracik07
@nikol114
@andyka105 Ďakujem zienky, druhý som namocila do vody aby som si bola istá a ten zostal úplne biely, tak snáď je to na dobrej ceste, akurát ma tak hnusne boli hrdlo že sa asi atb nevyhnem toto mám vždy tak raz za rok 🥺

kristinkaris
6. máj 2024

@dracik07 a ty ako ? ☺️

kristinkaris
6. máj 2024

@jankasvo takže druhy je negat ? :o :/

dracik07
6. máj 2024

@kristinkaris druhý test namočila do vody aby si bola istá že test neduchuje, aspon ja som to takto pochopila @jankasvo

Ja takto, samozrejme robím testy ale nechcem vás tu zaplavovať fotkami. Zatiaľ to vyzerá nádejne. Zajtra chcem spraviť znovu Digi, tak snáď už bude ukazovat 2-3

engiii
6. máj 2024

@dracik07 gratulujem držím silno 🤞😊 ja som tiez testovala este veeelmi dlho po otrhotneni mala som testy 😅mne na 17dpo ukazal digi 2-3 ..tak to by už malo ukázať

jankasvo
6. máj 2024

@dracik07 áno presne správne si to pochopila 😁 krásny graf máš 💪
@kristinkaris Áno tak ako napísala @dracik07

katariiinkaa
6. máj 2024

@jankasvo presne tak vyzerali moje čiarky na začiatku 😍 držím palčeky!

dominka2611
6. máj 2024

Jooooj žienky moje ja som nevydržala a urobila som ešte teraz jeden test. Ja tam čiarku vidím ale povedzte vy čo si myslite ❤️.

kristinkaris
6. máj 2024

@jankasvo tak super ☺️
@dracik07 paráda ☺️☺️

andyka105
6. máj 2024

@jankasvo tak to je super, to teda drzim palce zajtra rano by uz mohla byt pekna ciarka
@dominka2611 vidim skus zajtra rano

Ja zajtra zacinam s meranim 😉 MS uz skoncila tak uz sa neviem dockat snazenia 😂

dracik07
6. máj 2024

@dominka2611 niečo slabucke tam vidím, určite skús z ranného a zajtra tiež čakám krásny testik od
@jankasvo @nikol114 🙏 ✊🍀❤️🙏

Zo zvedavosti môj ovu test dnes večer o 18:00 🙈😁

katariiinkaa
6. máj 2024

Večerny ovu test, nie a nie byt pozitívny 🙃😒

nikol114
7. máj 2024

Dobre ráno žienky tak tento cyklus zaraďujem medzi tie zvlásne 🤷‍♀️ Teplota vysoko testy negatívne robila som iba clearblue test iný som už nemala :(

dominka2611
7. máj 2024

Dobre ranko žienky ❤️ 13DPO testik je silnejší ako včera 🥰 čo myslite vy ?