icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

katariiinkaa
7. máj 2024

@dominka2611 určite je silnejšia ako včera, už len nech pekne tmavne ďalej 🙏 držím palce!

majoralka
7. máj 2024

@dominka2611 je silnejšia 👍🏻🥰 gratulujem 👏

dominka2611
7. máj 2024

@majoralka @katariiinkaa ďakujem žienky ❤️

nikol114
7. máj 2024

Dievčatá vidíte tam niečo ? 🤷‍♀️

katariiinkaa
7. máj 2024

@nikol114 vidno ale skôr mi to príde ako kanalik zatiaľ 😕 tieto majú veľa farbiva, malo by to byt pekne modré a čiarka rovnako široká ako ta vodorovná. Koľko dpo si?

nikol114
7. máj 2024

@katariiinkaa veď práve ja už nerobím žiaden test 15dpo vraj už len čakám ms len kedy 🤷‍♀️Teplota vysoko

kristinkaris
7. máj 2024

@nikol114 ak by ms nechodila asi by som zvážila návštevu Dr či sa nejedna o cystu

dracik07
7. máj 2024

@dominka2611 supeeeer, tak už len nech pekne silnie 🙏🍀❤️✊
@nikol114 toto sú hádam najhoršie testy 🙄 tieto testy bežne robia takéto kanáliky 😔
@jankasvo ty si neskúšala test?

jankasvo
7. máj 2024

@dracik07 nie veru už nemám a najbližšie až štvrtok budem mať tak dovtedy musím vydržať 😁

dracik07
7. máj 2024

@jankasvo nemala si včera namáčať do vody 🙈😁

dracik07
7. máj 2024

Tak ja zatiaľ takto 😊
Aj keď túto noc som toho veľa nenastala keďže mladý pánko ma od včera poobedia takmer 40'C horúčky 😭

dracik07
7. máj 2024

Tak vyzerá že testy zatiaľ tmavnu. Dnes som robila Digi 😊
Ešte dominam zásoby a už končím. A o 2 týždne sa chcem objednať ku gyn. Teraz mi to vychadza na 4+3tt podľa ovu.
Trošku vás tu zaspamujem 🙈😁
Všetkým vám prajem nech si čo najskôr nájdete svoje vytúžené // čiarky ❤️

kristinkaris
7. máj 2024

Ahojte u mňa zatiaľ takto aj keď 4.5 som mala fakt že echt pravý plodný hlien odvtedy nič tak neviem čo to bolo 😁 každopádne od 16dc nasadzujeme duphaston 🙂 dúfam že dovtedy ovu prebehne

jankasvo
7. máj 2024

@dracik07 presne patrične som si to dnes aj vyčítala 😁😁 nevadí aspoň graf pripojím, inak testy máš krásne, mužovi si už vravela ?

@dominka2611 anoooo vidím, držím palceky 🥰💪

dominka2611
7. máj 2024

Ahojte žienky, volala som s gynekológom a predpísal mi pre istotu progesteron. Máte niektorá s ním skúsenosť ? ❤️ Nemôže mi to uškodiť ?

jankasvo
7. máj 2024

@dominka2611 ja som ich užívala a v pohode, vkladala som zo spodu

katariiinkaa
7. máj 2024

@dracik07 ja sa tak teším že ti to vyšlo a že to vyzerá takto dobre 😍❤️ z každeho pozitivneho testiku sa veľmi teším.. Dosť ste sa rozbehli žienky s tými pozit testikmi 😍 snáď sa k vám čoskoro pridáme aj my ostatné. Hlavne nech vam to všetkým dobre dopadne 🙏

ar3m1s
7. máj 2024

@dominka2611 ja som mala jeden rano do ust a jeden vecer zo spodu... Ked som ale brala ten ranny tak do dvoch hodin sa mi strasne tocila hlava, mala som zavraty a nevedela som fungovat. Potom ma to vyplo na dve hodiny a ked som sa zobudila bola som uz OK.

dracik07
7. máj 2024

@katariiinkaa ďakujem🥰, no stále ešte nemáme vyhráte, stále sme len na začiatku.
Ja verím že sa ku tehulkam rýchlo pridáte aj vy🙏

dominka2611
Autor odpoveď zmazal
dominka2611
8. máj 2024

Dobré ránko žienky ❤️
@ar3m1s @jankasvo dievčatá ďakujem vám za informácie 🫶🏼 včera som si dala prvú tabletu a ihneď som zaspala 🫶🏼😄.

A ja dnes takto, testovala som znovu no kúpila som aj iné testy prikladám foto ❤️.

jankasvo
8. máj 2024

@dominka2611 kraaasne, držím palce 💪

kristinkaris
8. máj 2024

Ženy mavate to aj vy že 1 deň je plodný hlien ďalší sucho a potom znovu plodný O.o ja už sa v tom strácam

marinecka95
8. máj 2024

Baby gratulujem Vám k // na testíkoch, nech len všetko pokračuje ako má 🥰
Ja Vás tu všetky z času na čas potichúčky sledujem ale tentokrát prispievam i ja 🙂
My sme už v snahe o bábätko čo to podstúpili (IUI, IVF, stimulované cykly, folikulometrie, vyšetrenia atď) no bábätko stále nemáme. Potratila som 7x, no nevzdávame sa.
Otehotnela som aj prirodzene ….
Mali sme pól roka pauzu od posledného KET - no tento cyklus je však akýsi divný 😁
Dnes môžem byť cca 7-8 DPO? Neviem 🤷‍♀️ BT už nemeriam, myslím len na základe pocitov, príznakov.
Včera (potencionálne 6-7DPO špinenie - dnes už nič 👍
Kedy myslíte, že je rozumné testovať? Ak sa jednalo o implantačné špinenie?
Testovacia mania ma dávno prešla 😁 testovať skôr sko príde MS budem len preto, že je nutnosť nasadiť liečbu ihneď.
Držím palce všetkým snažilkám 🙂

nikol114
8. máj 2024

Ahojte dievčatá tak ja konečne končím s testami a hlásim 1CD 🙏 konečne som nemusela ísť na žiadnu injekciu a mrcha sama prišla 🙏 nový cyklus nová šanca 😁

dominka2611
8. máj 2024

@marinecka95 Ahoj. V prvom rade ti chcem napísať, že si naozaj silná žienka 🫶🏼 klobúk dole. Čo sa týka toho testovania môžeš testovať 8DPO ale nemusí testik nič zachytiť. Ja som testovala 8DPO - 11DPO (pepino) dve čiarky neboli 12DPO som netestovala lebo som nemala testy. Potom som si skúsila kúpiť iné testiky a tie mi ukázali slabučku čiarku (BENU LEKÁREŇ). Takže si myslím, že to ke individuálne, možno keby som od začiatku mala tie iné testy tak by mi čiarku ukázalo skôr ale nechcem nič zakríknuť. Takže ja by som testovala už až najskôr 10DPO. Ale v tvojom prípade kľudne aj 8DPO. Držím ti silno palčeky ❤️❤️❤️.

andyka105
8. máj 2024

@marinecka95 ahoj, ja som testovala tusim 3-4 dni po spineni a bola slabulinka ciarka. Ani nepoviem ze drzim palce v 2 ciarky lebo tych si uz par mala, skor dufam v uspesne tehotenstvo so stastnym koncom 🤞🙏😉 cez vikend by si uz mohla skusit test
@nikol114 och aspon konecne skoncilo to obdobie nevedomosti. 😉 hor sa do noveho cyklu.

marinecka95
8. máj 2024

@dominka2611
@andyka105
Ďakujem dievčatá za milé slová ale ako píše andyka u mňa dve čiarky žiaľ ešte nie sú výhra. Tam sa to celé len začína. Lieky, injekcie, infuzie …
Verím ale, že raz to do úspešného konca dáme, ja sa proste nevzdám 🙋‍♀️

marinecka95
8. máj 2024

@andyka105 ešte sa môžem opýtať - ako dlho trvalo to špinenie?

andyka105
8. máj 2024

@marinecka95 no ja som mala so spinenim vzdy problem, prvykrat to trvalo nejake dva dni druhy krat den. Ten druhykrat mi to potom zacalo znova neskor a skoncilo potratom. Co viem tak implementacne spinenie by mali trvat den dva a malo by byt naozaj do hneda a iba take pri utreti. Ono ja uz to nevnimam lebo ja mam spinenie uz 5 dni pred ms, stale s nim bojujem…. Ked sa ti nieco nezda uvidis za par dni a v tvojom pripade kludne aj hned k doktorovi na kontrolu.