icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

marinecka95
8. máj 2024

@andyka105 špinením u mňa vždy začínali potraty, po každom KET som špinila, takže skúsenosti s ním mám bohaté. Toto však bolo včera podvečer a úplne iné- jednorázovo po utretí na WC, dnes ráno už nič. Je ale pravda, že som pre istotu nasadila progesterón. Uvidíme ako sa situácia vyvinie nasledujúce dni 🙂

engiii
8. máj 2024

@dominka2611 ja som ho vkladala teraz od 18 tt do 36tt kvôli krvácaniu v 18tt a kvôli krčku na udržanie.. mne pomohol žiadne problémy som nemala ..
Ak by mal niekto záujem ostalo mi 33 ks

dominka2611
8. máj 2024

@engiii ďakujem veľmi pekne 🫶🏼 ja mám celkom stres kvôli minulému bio. Písala som si s gynekológom a ten mi hneď predpísal progesteron, tak hádam že bude všetko v poriadku 🫶🏼. Prajem ti krásne týždne tehotenstva ešte 🫶🏼❤️.

nikaasc
8. máj 2024

Ahojte dievčatá, ja som vás doteraz iba potichučky sledovala, ale musím sa pochváliť.
Od októbra minulého roku sa snažíme a vo februári som sem písala ohľadom ovu testov, kde mi @dracik07 odpisovala. Môj cyklus začínal a končil vždy ako jej aj keď som sa nikdy neozvala😀🙈, iba s tým rozdielom, že ovulácia prebieha neskôr okolo 18DC. Keď som videla, že sa jej to tento mesiac podarilo už som si myslela, že budem pokračovať na svojej ceste ďalej sama. Ale niečo je asi vo vzduchu tento mesiac a ja pokračujem v jej šľapajách 🤣. Dnes ráno som testovala- slabší je sluníčko a silnejší mamatest. Nie sú to ešte koľajnice , ale myslím , že už to nie je ani duch , ktorého treba loviť lupou. Ďalší test mám v pláne o dva dni. Dúfam, že všetko dobre dopadne.
A všetkým vám želám aby ste si našli aj vy vaše vytúžené čiarky. 🍀🥰

katariiinkaa
8. máj 2024

@nikaasc potichučky gratulujem! 😍❤️ ach žienky ja sa tak teším z toho ako sa tie pozitívne testiky tento mesiac rozbehli 🙏

dracik07
8. máj 2024

@nikaasc jeeeeej gratulujem 😍 a som rada ak som vtedy aspoň trošku pomohla a poradila ❤️ Naozaj sa veľmi teším. Ani nevieš ako ma to potesilo

A viete čo som rada a pyšná na nás a na túto skupinku ❤️🥰 keď si úplne "cudzie" ženy ktoré sa ani nepoznajú dokážu takto pomôcť, poradiť a v tých ťažších chvíľach sa povzbudiť a podržať sa 😊

dominka2611
8. máj 2024

@nikaasc aj ja potichúčky gratulujem 🫶🏼.

Tiež by som vám chcela žienky poďakovať ako či už mňa alebo iné žienky podporujete 🫶🏼. Je to neskutočne aká je táto skupinka super ako sa tu vieme podržať, poradiť, pomôcť si ❤️. ĎAKUJEM VÁM ŽIENKY 🫶🏼❤️.

bambulka711
8. máj 2024

Dievčatá, ja vám všetkým gratulujem 🥰 a rozmýšľam, kto tu so mnou vôbec ešte zostáva...

katariiinkaa
8. máj 2024

@bambulka711 ešte nás tu veru dosť ostáva, aj keď sa to nezda 🙏

ersp
9. máj 2024

@bambulka711 ja tu este ostavam, my sme druhy cyklus bez moznosti snazenia sa kvoli ureaplazme...verim ze o tyzden budu uz vysledky v poriadku a aspon sa peidame s pokusom 🙂

dominka2611
9. máj 2024

Ahojte žienky. Dnes som si znova robila test ale mám pocit že je test slabší a testy vôbec nesilnejú😖😭

dominka2611
9. máj 2024

Prikladám aj graf

andyka105
9. máj 2024

@marinecka95 tak progesteronom urcite neublizis, max si trocha pretiahnes cyklus ale myslim si ze za pokus to urcite stoji.
@nikaasc Velmi velmi potichucky gratulujeme 😍 skusala si aj inu znacku testu?
@bambulka711 este sme tu minimalne 4 co registrujem 😉 nas to caka o mesiac…… treba proste tuto skupinu vyprazdnit 😊
@dominka2611 fuha, veru je to divne…. Kedy by mala dojst MS? Ja tam nevidim ziadny rozdiel medzi 13 a 15dpo, nemoze byt ze si viacej vypila?

dominka2611
9. máj 2024

@andyka105 je pravda že teraz pijem omnoho viac vody ako predtým. No mám obrovský strach teraz 🫣😖.

andyka105
9. máj 2024

@dominka2611 no bohuzial s tym vela nenarobis, progesteron si si uz nasadila, a teraz len dufat ze to dobre dopadne…. Popripade skus aj cez den a skus kupit napr drmax testy niektorym babam vraj cez den ukazuje lepsie jak rano. Skus nepit a necikat 2-3 hodiny a skus dalsi test.

dominka2611
9. máj 2024

@andyka105 Mne test ukázal až na 13DPO druhú čiarku tak ja si aj osobne myslím či mi HCG pomalšie stúpa. A potom mám ešte takú nádej že mi testy neukazujú pekne čiarky kvôli PCOS lebo ja ani ovulačne testy nemám nikdy pozitívne aj keď ovu prebehla.

dracik07
9. máj 2024

Ahojte,
@dominka2611 ak si viac píla tak ti môže ukázať slabšiu. Ale je pravda že rozdiel medzi 13 a 15dpo nie je žiadny. Livsan sú spoľahlivé, ale skús este iný test. Ak to tam je tak ti ukáže aj iný. A včera si mala silnejšiu čiarku, tak uvidíš aká bude zajtra. Držím palce ✊
@jankasvo čakáme na dnešný testik 😊

majoralka
9. máj 2024

@bambulka711 ja tu ostávam ako inventár 🫣😁 dnes som 2dc, takže zas znova 🥺
@nikaasc gratulujem 👏❤️
@dominka2611 do kelu, veru nesilnejú 🥺 alebo nepila si vodu alebo niečo? Skus aj iný test

katariiinkaa
9. máj 2024

@dominka2611 dufam že začnú zas silnieť pekne 🙏 ale ono keď uzivas progesteron, tak teplota sa bude kvôli nemu držať hore. Tiež som ho brala, mne testy silneli ale pomalšie, aj hcg stúpalo tak všelijako.. následne sa progesteron vysadil a do 2 či 3 dni som začala krvácať. Telo si s tým nastastie poradilo same. Držím však palčeky nech to nebude tvoj prípad a nech je nakoniec všetko v poriadku ❤️🙏 ešte mozes skúsiť ist na krvný hcg odber aspoň 2x aby si videla či hcg stúpa tak ako má. Podľa tohto mne zistili že niečo nebude úplne ideálne.

patulka2
9. máj 2024

@bambulka711 ja som tu stale len nemam moc casu sa zapajat 😊

jankasvo
9. máj 2024

@dracik07 ahojte, ja som robila až dnes mamatest ale nebol ranný moc vypila som aspoň pol litra vody a bola cikat asi 100x😁😁

katariiinkaa
9. máj 2024

@jankasvo gratulujeeeeem 😍😍😍

jankasvo
9. máj 2024

@katariiinkaa dakujeeeeem 🥰

dominka2611
9. máj 2024

@jankasvo gratulujem 🥰❤️

dracik07
9. máj 2024

@jankasvo ja som to vedelaaaa, gratulujeeeeem 😍🥰❤️

jankasvo
9. máj 2024

@dracik07 ďakujem, teším sa ale aj sa bojím takto pred rokom som potratila tak sa teším opatrne🥰❤

marinecka95
9. máj 2024

@andyka105 uvidíme 🙂
@jankasvo gratulujem potíšku ☺️

dracik07
9. máj 2024

@jankasvo to ti verím, som na tom podobne. Už len veriť a dúfať že všetko bude v poriadku 🙏✊❤️
Kolky dpo si?

jankasvo
9. máj 2024

@marinecka95 ďakujem 😊

@dracik07 Tak si držíme palce, dnes som 12DPO

marinecka95
9. máj 2024

@jankasvo verím, že sa k vám pridám 🙂