icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

katariiinkaa
18. máj 2024

@bambulka711 kráásny 😍 držím palce! verím že tento cyklus bude ten váš.

bambulka711
18. máj 2024

@katariiinkaa kiež by sme si našli všetky už tie čiarky. Ja teraz končím 6-ty týždeň na kortikoidoch, tak sa snažím si nedávať príliš veľké nádeje.

kristinkaris
18. máj 2024

No ja takto

bambulka711
18. máj 2024

@kristinkaris tiež sa ti to blíži 🙂

kristinkaris
18. máj 2024

@bambulka711 och snáď máš pravdu 🤞🏻

bambulka711
18. máj 2024

@kristinkaris no ja mávam tieto testy úplne svetlé a deň dva pred pozitívnym mi takto stmavne. Ja keď tam nie je tmavá čiarka hneď, ani nečakám 5 minút a letí do koša.

katariiinkaa
18. máj 2024

@kristinkaris tiež krásne vyzerajú už 🙏

kristinkaris
18. máj 2024

@bambulka711
@katariiinkaa uvidím zajtra ale nedávam tomu moc nádej

andyka105
18. máj 2024

@bambulka711 aha vidis to ma nenapadlo vymazat test…. Teraz mi to uz pekne vyznacilo i ked si myslim ze ovu bola 15dc ale tak v podstate to je jedno uz som urcite po ovu a teraz uz len cakat. 😉

bambulka711
18. máj 2024

@andyka105 jasné, hlavne, že bola a že ste sa tulili 🙂

katariiinkaa
18. máj 2024

@andyka105 tak tým pádom odpočítavanie moze začať 😉 verim že o týždeň tu uvidíme krásne 2 čiarky 😍

andyka105
18. máj 2024

@katariiinkaa bodaj by to tak bolo 😉
@bambulka711 ano ano tulili a podstivo 😂

bambulka711
19. máj 2024

@andyka105 no ja som mala dnes ráno už o dosť svetlejší test, ale viem, že sa ráno testovať nemá. Tak som pichla gonasi a uvidíme, čo zajtra lekár povie 🙏

kristinkaris
19. máj 2024

Ahojte no dnes o niečo zosilnel uvidím v priebehu dňa že čo a teplota klesla na 36,37☺️

andyka105
19. máj 2024

Mne teplota trocha stupla ale mali sme vcera party takze tu dnesnu teplotu neberem moc do uvahy. I ked merala som aj o 6aj o 7 a keby zapisem tu o 7 a odcitam 0,1 tak by to bolo stale v rovine. Takze ovulacia uz urcite prebehla.

kristinkaris
19. máj 2024

Ešte stmavol 😯

bambulka711
19. máj 2024

@kristinkaris tak šup do postele 😊🙏

katariiinkaa
19. máj 2024

@andyka105 @kristinkaris @bambulka711 konečne som sa dočkala plodného hlienu aspoň, tak verím že je to dobré znamenie 🙏 ovu testy zatiaľ negatívne

bambulka711
19. máj 2024

@katariiinkaa ten ja inak nikdy nemávam, ani nemám pocit, že by bol krčok otvorený, ako sa píše 🤷 neviem, či to len nepoznám, ale mám pocit, že sa mení iba poloha a tvrdosť, hlien nepozorujem naťahovací vôbec, iba počas styku 😥

katariiinkaa
19. máj 2024

@bambulka711 ja som tiež mala pocit že žiadny nemám, ale posledné cykly sa už ukázal. My inak používame aj conceive gél, použili sme ho prvýkrát akurát v cykle kedy sa konečne zadarilo, tak dúfam že sa zadarí čoskoro znova 🙏 krčok si inak tiež neviem vobec sledovať 😀 nejako to neviem rozoznať. Jedno čo tak cítim či je vyššie alebo nižšie, ale to je tak všetko.

bambulka711
19. máj 2024

@katariiinkaa no ja používam niečo podobné ako ten conceive, ale mám pocit, že je to u mňa zbytočné. No uvidíme, chcem ísť na kontrolu tento týždeň, tak za 2-3 týždne budeme vedieť, či liečba zabrala.

katariiinkaa
20. máj 2024

Dobre ranko, ja sa nestačím diviť nad mojim grafom tento mesiac 😅 zas mi to vyznačilo ovu, ale realne pochybujem že by vtedy bola.. tie teploty potom sú dosť nízke na to aké ich bežne mávam, ale tak predsa je to prvý “cyklus necyklus” po potrate takze to beriem s nadhľadom. Ešte do toho ten pokles pred 2 dňami.. no neviem neviem, cele sa mi to nezda vôbec.

andyka105
20. máj 2024

@katariiinkaa nooooooooo ja mam tiez inak poovulacne teploty nizsie jak zvycajne ale aj tie predovulacne som mala nizsie. V tvojom pripade by som asi tiez povedala ze ovu je vyznacena spravne no a ten pokles? Nooooo nechcem nic hovorit ale takyto jednorazovy pokles pod ciaru naznacuje uhniezdenie. 🤞 uvidime za par dni ked budeme vsetky testovat 😉

bambulka711
20. máj 2024

@katariiinkaa
@andyka105 ja mám takýto pokles na 5-6 dpo zakaždým skoro a tehotná som ešte nebola. Som to potom zisťovala a vraj to súvisí so zmenou hormónov a implantačný pokles je mýtus 😥 kiež by sme vedeli, že kde je pravda, že?

katariiinkaa
20. máj 2024

@bambulka711 veď práve.. to ženské telo je take nevyspytateľné že čo u jednej znamenalo tehu, u druhej nemusí znamenať vôbec ale vôbec nič 🤦‍♀️ a potom aby sa v tom človek vyznal..

kristinkaris
20. máj 2024

@katariiinkaa ak zajtra stupne teplota tak ovu bola podľa mňa na 29dc 🙂Alebo 30

kristinkaris
20. máj 2024

U mňa takto 🙂 aj keď ovu sa ešte nekoná ale som rada že tie teploty sa držia relatívne v jednej línii 🙂 zmenila som stravu a je sranda ako to vidno v tom grafe 🙂

katariiinkaa
20. máj 2024

@kristinkaris moze byt, ono tie DC sú teraz toez podľa mna skreslene lebo ako 1dc som si dala 1 deň potratu v podstate.. čiže je to cele take kadejaké. Ale aspoň to budem mat odsledovane 🙏

andyka105
20. máj 2024

@bambulka711 ja som tiez nikdy nemala pokles. Akurat spinenie som mala pri oboch. Ale teraz uz ani spinenie by som nebrala lebo to spinim uz 5 dni pred MS 🤦‍♀️😂 veru keby sme vedeli ako to naozaj funguje.

katariiinkaa
20. máj 2024

@andyka105 jedno čo som si všimla ešte je že sa mi zas spravil kutik, čo mne sa spravil 2x za život - prvýkrát keď som bola tehotná a druhýkrát teraz 😂 tak bodaj by to malo nejakú súvislosť zas, ale samozrejme pochybujem 😅 len mi to príde vtipne že už keby aj toto vedel byt príznak tak už to moze byt fakt všetko 😂