icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

bambulka711
22. máj 2024

@ersp tak nám držím palce. Ja od zajtra beriem progesterón. Aj v nádeji, že sa zadarilo, aj v nádeji, že ak aj nie, tak aspoň oddiali menzes. Budúci mesiac by som potrebovala o 2-3 posunúť ovulku 🙏

bambulka711
22. máj 2024

@ersp @andyka105 @katariiinkaa @kristinkaris dievčatá, prišli výsledky z reproimuno... Všetko v norme 🥳 ešte čakáme na antispermie, ale tie už aj marci boli ok, tak snáď sa to len potvrdí 🥳🥳🥳

katariiinkaa
22. máj 2024

@bambulka711 supeeeer 😍😍

ersp
22. máj 2024

@bambulka711 tak to super ked sa to upravilo 🙂

bambulka711
22. máj 2024

@ersp veľmi sa teším. Tam je naozaj šanca, že sa to podarí prirodzene, max. IUI že skúsime 🥰

ersp
22. máj 2024

@bambulka711 tak to super 🙂 my skor ako sa pustime do iui tie vajcovody sa skontroluju a uvidime 🙂

bambulka711
22. máj 2024

@ersp nad tým ešte uvažujem, ale akosi verím, že tie sú ok. Počkám na teba a tvoje dojmy 😂

ersp
22. máj 2024

@bambulka711 ja mam ak sa nic nepokazi 25.6 termin tak budem hlasit 🙂 ako ja som mala navyber od dr v car, ale vravela ze u nich je nepisane pravidlo ze iui 2x a dost kym sa nevysetri co treba 🙂 iui sice nie je nakladne ako ivf, ale tiez hormony do tela, nervy, stresy, pripadne sklamanie, ze sme dali na radu dr najprv vysetrit co vieme a potom si dat dalsi plan ci iui ci ivf 🙂 lebo ja sice mam pco ale inak nevidi problem, jedno tehotenstvo mam za sebou uspesne, bez potratu, takze sa snazia najst najprv pricinu 🙂

bambulka711
22. máj 2024

@ersp jasné, no ja zase mám ovuláciu prirodzene, takže jedine to gonasi, aby sme to snaženie nenatahovali a nedrazdili imunitu. Uvidíme, o 12 dní najneskôr budem vedieť, ako tento mesiac. A keď tak asi tiež skúsime priechodnosť, ale ja asi laparkou radšej.

andyka105
22. máj 2024

Baby mam z vas radost
@bambulka711 su to skvele spravi ze vsetko je v poriadku, tak len dufat ze dalsi cyklus uz nebude treba nic riesit a dockame sa z teba //.
@ersp Tak dufajme laparka pomoze alebo sa aspon najde nejaka pricina a dalsi cyklus by uz mohol byt uspesny.

Ja som dnes 7dpo. Cakam a odratavam…. Minule cykly mi o takomto case uz pomaly zacinalo spinenie na MS. Tento cyklus som zatial raz krvacala ked sme boli s muzom spolu tak to sa tam mozno len nieco poskrabalo. Uvidime ako dalej 🤷‍♀️

ersp
22. máj 2024

@bambulka711 ja sa skor laparoskopicky bojim byt uspata, kedze este nikdy som nebola tera radsej hyfosy 😀 drzim palce nechno 2 tyzdne ukazes 2 ciarky 🙂

ersp
22. máj 2024

@andyka105 dakujem 🙂 u nas su len 2 moznosti, priechodne a iui, nepriechodne ivf 🙂

kristinkaris
22. máj 2024

Ahojte no tento mesiac ma ten graf prekvapuje každý deň .. ovu stále očakávam a teda dúfam že už príde 🙂

katariiinkaa
22. máj 2024

@kristinkaris tiež stále čakám 🙄 plodný hlien už mám asi 3 dni, ale testy stále negatívne.. BT stále nízka.. ach, hrozné je to čakanie fakt

kristinkaris
22. máj 2024

@katariiinkaa u mňa ten hlien je tak že raz je potom nie aj to iba tak jednorazovo 🙄

kristinkaris
Autor odpoveď zmazal
kristinkaris
22. máj 2024

@katariiinkaa ukaž grafik☺️

katariiinkaa
22. máj 2024

@kristinkaris u mňa sú po potrate tie teploty ešte také rozhádzanejšie ako bežne bývajú, ale pri tých posledných 2 vzostupoch som mala pocit že na mňa niečo lezie, tak možno to bolo aj tým.. ťažko povedať. Každopádne gyn na kontrolnom sone po potrate videla že vajíčko už rastie, čiže ovulka by mala normálne prísť.. už len čakať kedy sa jej uráči 😒 hlien mám už fakt také 3 dni, čiže dúfam že konečne v najbližších dňoch.. Teplota mi už klesla naspäť do bežných predovulačných hodnôt, tak fakt dúfam že sa čoskoro obe dočkáme 🙏 aspoň spolu (snáď) budeme môcť odrátavať dpo potom, haha 😀 aj tie DC beriem fakt s nadhľadom, realne netušim ktorý som dc... prvý dc som nastavila ako prvý deň potratu, čiže je to take nepresne v tomto tento cyklus.

andyka105
22. máj 2024

@katariiinkaa mne doktor pri potrate vravel ze krvacanie z potratu sa za MS nepovazuje ale tak ja som si to tiez zaznacila ako MS a ze dalsia MS dojde do 4 tyzdnov. Niektory vravia 4-6 tyzdnov skoro ako sestonedelie….
@katariiinkaa @kristinkaris baby neskusali ste nieco na zkratenue cyklu? Ja ked som mala 50 dnove cykly tak som bola na prasky z toho ze to tak dlho trva a citila som sa ukratena o mesiac snazenia… 🤷‍♀️ hadam vam uz zachvilu nastane ovulacia a mozte sa pridat k odratavaniu 😊

katariiinkaa
22. máj 2024

@andyka105 ja som si nasadila zas čistý inositol, tak uvidíme.. Ono človek by aj rád niečo skúsil, len všetko treba brať aspoň 3 mesiace aby bolo vidieť aspoň nejaké výsledky a zas skúšať milion veci naraz by sa nemalo. Takže je to cele komplikovane s tymto.. nikdy nevieš čo ti sadne, čo nesadne, takže človek ani nevie proste čím začať. Preto som dala teraz zas čistý inositol a uvidíme no. Ale cítim sa presne tak ako hovoríš.. stále za tým vidím to ako máme o 3-4 šance ročne menej

andyka105
23. máj 2024

@katariiinkaa hej hej ja som mala tiez to iste pred prvym tehotenstvom som mala dlhe cykly…. Velmi dlho som studovala a zvazovala co skusit a co nie… nakoniec som skusila gynex a ten my hned na druhy cyklus skratil zo 40-45 dnoveho cyklu na 28 dni. Lebo som zacala brat od polky cyklu tak preto az ten dalsi asi my stiahol a ten druhy riadny cyklus sa zadarilo. Teraz po potrate po prvej MS my hned nabehol 28 dnovy cyklus co sa strasne cudujem akurat zacinam spinit na MS od 7-8dpo takze teraz bojujem s tym. Berem druhy mesiac Vitex. Dnes som 8dpo a zatial nespinim. 🤷‍♀️ tak uvdime 😂

bambulka711
23. máj 2024

@andyka105 prosím ťa, vitex berieš po ovulácii? Tiež uvažujem, či no nezacat brat. Som 4dpo

kristinkaris
23. máj 2024

@katariiinkaa tiež som si nasadila čistý inositol☺️

andyka105
23. máj 2024

@bambulka711 hej len od ovulky po MS. Minuly mesiac som brala jednu tabletu a stale som spinila, tento mesiac som brala 1 tabletu od ovu a od nejakeho 4dpo som si zacala davat dve tablety…. Zatial nespinim tak uvidime ale zajtra budem 9dpo tak uz asi dam iba jednu

bambulka711
23. máj 2024

@andyka105 tak vyskúšam, veď ublizit by to nemalo.

andyka105
23. máj 2024

@bambulka711 tiez si myslim ze by to nemalo ublizit a podla mna to neni ani ten druh doplnkov co by nejako rozhadzal cyklus.

bambulka711
23. máj 2024

@andyka105 o to sa nejak nebojím... som dnes inak neskutočne nervózna, asi už mi prepína z tých hormónov 😂

kristinkaris
24. máj 2024

Prosim vás môžem mať cystu pri takýchto teplotách ? Včera a dnes také jemne špinenie ovu testy negat

andyka105
24. máj 2024

@kristinkaris hmm nemam skusenost, ked som mala cystu tak som nemerala BT a vtedy my len po sexe zacalo masivne krvacanie a sli sme rychlo do nemocnice. Ked mas len jemne spinenie nemoze to byt bliziaca sa ovu? Predsa len testy niesu vraj az tolko spolahlive. 🤷‍♀️ ved tento cyklus my vyznacilo ovulku a podla toho som na 1dpo mala pozitivny test. 🤷‍♀️ tak neviem ze comu verit skor

lenka1801
24. máj 2024

Ahojte, môžem sa k vám pridať? 🙂 Prvý mesiac si meriam BT. Chcela by som spoznať svoj cyklus . Dnes mi graf označil ovu takto ale je to vypočítané na základe kalendára, vraj na základe BT nie je možné určiť ovu. Viete mi poradiť prečo? ja osobne si myslím že ovu bola 21.5. čo by ste vy na ten graf povedali? Cyklus mávam 27 dňový +- 1 deň
Ďakujem krásne 🙂