Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@zanzilady píšu to, v podstate som si ho pichla ráno, takže už je to 12 dni od pichnutia. Neostáva nič iné, len čakať, či špinenie prestane alebo sa spustí MS. Lebo aj pred dvomi mesiacmi sa mi dlhšie ako 10 dní držalo.
@bambulka711 no jasne chces aj zajtra urobiť test ?
@zanzilady podľa toho, či sa špinenie nezhorší, lebo zatiaľ to bolo len slabulinko ružové. Ak začne tmavnúť, tak nemá zmysel ďalej robiť test. Ale cítim tlaky v podbrušku, kríže, takže skôr v sobotu budem testovať, ak zajtra nepríde MS.
@bambulka711 no som zvedavá 🙂 kiežby to vyšlo ☺️
@zanzilady no kiež by, keď už tá imunológia bola ok. Ale uvidíme, budúci mesiac neviem, či sa nám podarí trafiť a ten ďalší už chceme IUI.
@bambulka711 držím palce 🤞🙏🏻🍀 nech toto spinenie je uhniezdovanie a nie MS 🙏🏻
Ja takto dievčatá, ani neviem kedy mi naposledy vyskočila teplota na 37 😇😁
@bambulka711 ochhhhh nie. :(
@zanzilady priznám sa, aj slzičky zúfalstva sú už
@bambulka711 ale nijeeee 🥺🥺
@bambulka711 ufff, priznam sa ze ja sa od rana sledujem alebo teda chodim cely den v WC a cakam a cakam a zatial ani naznak MS. Pritom dneska by sa mohla rozbehnut.
@andyka105 a dnes si test neskusala?
@andyka105 ja som si poplakala, teraz mesiac asi pauza a ďalší pokus už necháme iba na insemináciu.
@katariiinkaa vies co nie… nakolko mi klesla teplota tak som uz viac neriesila ale stale nic… ani tuk…. Tak ak do soboty nedojde Ms tak sobotu rano spravim test. Ale skor si myslim ze zajtra uz dojde.
Žienky inak pre zaujímavosť.. 5 dní beriem zas gynex (tentokrát už vyššiu dávku ako prvýkrát) a pozrite ako mi to pekne okamžite ustálilo teploty 😍 normálne nechápem... konečne to neskáče hore dole, prvýkrát od potratu. Verím že zas nám gynex šťastie prinesie a o pár týždňov sa budeme zas tešiť z // na teste ❤️
@katariiinkaa drzim palce aj nam gynex prvykrat pomohol. Vtedy som mala tiez dlhe cykly. Teraz mam krasne 28 dni od toho potratu a nechcem si to nahodou pokazit gynexom. Drzim palce 🤞
@andyka105 tiež som čakala či sa to náhodou po ma neupravilo, ale zatiaľ nič. Aj keď teraz posledné 3 dni som mala slabé krvácanie, ale skôr jednorazovo cez deň iba 🙂 Tak uvidíme či to bola prvá "ms" alebo si ešte počkám. Podľa gyn to mohla byť už prvá ms, vraj môže byť po potrate aj úplne iná ako bývala, tak uvidíme. Ale som fakt rada že sa tie teploty ustálili, ten gynex je fakt zázrak.

@bambulka711 gonasi by mala byt len 10 dni nie ? A podľa mna je to trosku viac vidno ako ten prvý.
@andyka105 Dokelu a veľmi klesla ?