Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
Ahojte tak my dnes smer car som strašne zvedava na výsledky 🤔
@majoralka môj skáče tiež 😅 ale tým horším smerom a do toho už 9 dňové spinenie
@bambulka711 nechces skusit to vysetrenie vajcovodov ? Nech mas istotu, ci nie je problem tam 🙂
@katariiinkaa ahoj, ja som po kyrete a hysteroskopii mala prvú MS takú ze najskôr špinenie a potom také mierne krvacanie ktoré trvalo asi 3dni a celkovo sa mi ms skrátila len na 3 dní z toho prvý deň špinenie a potom 2 dní slabšie krvacanie a dosť.. po prvom MA kde som sa sama vyčistila si už nepamätám presne lebo som hneď ďalší mesiac ostala tehotná ale mávala som bolestivu skôr ovulaciu prvé mesiace. Ostala som po druhom MA na 4 cyklus od kedy sme sa začali snažiť a zatiaľ všetko v poriadku
@ersp rozmýšľam nad tým, len neviem, či sa to môže robiť v cykle, kedy je aj IUI. Ty si už bola?
@mimuska328 ahoj, ďakujem pekne za skúsenosť 🙏 predné to mi odpísala aj moja gyn, že ta ms moze byt teraz iná a že je teoreticky možné že to päťdňové občasne krvácanie už bola ms, tak uvidíme. Snáď sa aj nám podarí takto rýchlo po ma otehotnieť znovu 🙏
@katariiinkaa držím palce 🙏
@andyka105 😁 v poslednom case je to skakave jak tatry 😁 nie neskusala, ani nechcem skúsiť 😁 skor tak pondelok by som spravila 😇
@kristinkaris ja cez MS nemeriam, lebo kedysi som merala a vzdy mi to skákalo a bola som z toho mimo, preco 😁 tak meriam až po
@bambulka711 ja som pochypila ze tento cyklus este nejdete na iui 🙂 ja idem 25.6 🙂
@ersp tento mesiac ešte nie, keďže nevieme, ako to vyjde a chlap je cez plodné dni 3 dni preč 🙂 mňa len prekvapuje, že v CAR mi napríklad povedela, že ona nevidí dôvod toto vyšetrenie. Neviem, dostala som sa tento mesiac do nejakej rezignácie, asi sa mi aj mozog zastavil. Tak som sa tešila s výsledkov imuno, podvedome si dala nádej, že to už vyjde a zase nič ☹
@majoralka cez ms ani ja ale ja mám len také jemne pošpinovanie :/ to sa ms ani nedá nazvať
Tak baby hlasim 1DC
@zanzilady hej sme v tom s
@bambulka711 dve…… hadam to tento cyklus dopadne lepsie 😉
@andyka105 njn, ja tento mesiac tomu šance nedávam, pochybujem, že spermošky u mňa prežijú 3 dni 🙈
@bambulka711 tak ale mozno prave toto naladenie ze to aj tak nevide tomu dopomoze…. Mne to tak pomohlo ked som otehotnela prvykrat po korone si vravim no a teraz minimalne 3 mesiace nic lebo ved po korone je horsi spermiogram a neviem co vsetko… tak si vravim nevadi aspon mi gynex zatial napravi cyklus a ja spoznam podla merania ako to u mna funguje a bum hned vtedy sa to podarilo. Druhykrat sa podarilo ked sme si prvykrat povedali po malom ze uz presiel rok a ideme do dalsieho a maly mal vtedy oslavu a nejako som to zatial neriesila a podarilo sa akurat som teda potratila a odvtedy sa neviem odosobnit a brat to stylom mam v p..i ved bude ako bude. Tak mozno sa to aj u teba prave takto podari 🤷♀️🤞 drzime si palceky
@andyka105 no veď áno, ja som to teraz dosť dlho nejako neprežívala, len teraz už prišla taká frustrácia...
Noo takže mne dal dr na 20 dni norethisteron kvôli spineniu potom ms a začneme s clostilom .. amh vyšlo 7,9 takže pco sa potvrdilo
@bambulka711 nam zas neodporucaju iui bez tohot vysetrenia, zaujimave ze co car to iny pohlad 😀
@ersp uvidíme, premyslíme to a keď tak asi skúsim aj to. Človek už do toho vrazil toľko, že nejakých 200e ma už nevytrhne 🙈
Dobre ráno žienky , dlho som tu nič nepridala ale mrkala sa tu jedným očkom 😀 u mna to je zaujímavé čakala som ovulaciu neskôr a ona prišla skôr 😀😀 a to ani hlien som nejako nezaznamenala a už vôbec ovu testy nič neukazovali a ovu väčšinou mám 26dc alebo neskôr 😀 to snaženie nebolo nejaké intenzívne 😀
@bambulka711 jasne, len tie vajcovody sa musia hned po ms najneskor do 10-11dc robit 🙂
@ersp áno, viem, len neviem, či potom je šanca, aby sa napríklad v tom cykle podarilo, ak sú priechodné. Teda jasné, že lepšie vedieť a stratiť cyklus, ako mať nepriechodné a snažiť sa... Nepovedali vám?
@bambulka711 my sme dohodnuty v car tak ze pridem na konzultaciu uz s vysledkom priechodnosti a bude sa planovat co dalej na novy cyklus, ak budu priechodne clostyl/letrozol a iui, ak nepriechodne budeme riesit ivf 🙂
@ersp rozmýšľam, že v pondelok zavolám do reprofitu, či nemajú voľné miesto. Tento cyklus aj tak asi netrafime a akurát som 3dc.
@bambulka711 mne vedeli dat zo dna na den,ale just v termine kedy mne trebalo skusal dr co to vysetruje na statniciach 😀😀😀
Ahojte, ja dnes 17dc, vcera nasadeny duphaston, a dnes (vrchny test) ma celkom prekvapil 😀nie je uplne pozit, ale ked som ich porovnavala v marci s drmax tak ked bol dr max pozit tento bol cca takyto 😀 mna by ani nenapadlo robit test ale nejak hlien sa objavil necakane 😀 standardne mam 60 dnove cykly

@zanzilady oki odkazem 😂 ale zatial to tak nevyzera 😂