Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@katariiinkaa tak to super 🙂 ja spravim este jeden test zajtra a uz to neham plynut ci bola ci nebola 🙂 vcera mna ani nenapadlo teatovat, boli sme na svadbe, len hlien sa objavil tak si vravim skusim 😀😀
@ersp no ja akurát pozerám cenník v Reprofite BA a tam majú len v celkovej anestézii. Tak teraz som zmätená, som myslela, že hyfosy je to, že ti vstreknú nejakú kontrastnú tekutinu a na ultrazvuku pozerajú. Ale bola som v tom, že sa to robí pri vedomí a až ak je problém, tak sa uspáva 🤷
@bambulka711 ano robi sa to pei vedomi, ja nejdem priamo do car ale na kliniku ktora sa na to a vsetky druhy sona specializuju 🙂 co mi vravela do telefonu je to kratky cca 15 min ambulantne vysetrenie, moze byt kusok bolestive, mam si dat hodinu predtym tabletku id bolesti 🙂
@bambulka711 tuaim vacsinou v nemocniciach robia pod narkozou a vedia tusim ich rovno prefuknut, je to vraj presnejsie (cca 15% z hycofy moze vyjst falosne nepriechidne), ale ja tiez pod narkozu nechcem, ak vyde hycofy nepriechodne chceme rovno ivf 🙂
@ersp ja som z toho akási nesvoja. Viem, že asi teda to treba radšej spraviť, len sa bojím, ako to zvládnem. Akože, rodiť sa chystám a nejaký zákrok mám bobky 🙈
@ersp tak, som objednaná. O takomto čase budúci pondelok 😂
@bambulka711 tak to ti teda drzime palce 🤞
@bambulka711 to daaas 🙂 este ma aj predbehnes 😀😀😀
@bambulka711 a aj si sa pytala ci sa v tom cykle mozes snazit? A ides teda na prefuk ci len zistit priechodnost?
@andyka105 no zatiaľ len priechodnosť a podľa výsledkov sa uvidí. A nepýtala, ale čo som čítala, tak to ničomu nebráni. A tento mesiac aj tak neviem, či to načasujeme, lebo chlap je akurát 14-17DC preč, takže tam budú 3 dni medzi snažením... Takže to nechávame na náhodu.
@bambulka711 jasne chapem, tak hadam budete mat dobre vysledky 😊
@andyka105 dik, no snáď hej a keď áno, tak ďalší mesiac už IUI... Priznám sa, tento mesiac to na mňa doľahlo, ale bojujem ďalej.
@bambulka711 neboj priechodnost Vas posunie dalej a mozno lepsie nasmeruje 🙂 my sme uz 3ti cyklus bez snazenia, dva sme nemohli kvoli uree, tento mesiac som na duphastone, ktory som nechcela posuvat aby ta priechodnost datumovo vysla...uz3ti den mam silnejsie ovulacne testy, 2 dni bol aj hlien, dnes trochu bolest, tak neviem ci si telo robi zo mna srandu zas 😀 ale neboj dalsi cyklus je nas 🙂
@kristinkaris fuha, to vôbec netuším. A graf ako vyzerá?
@katariiinkaa viesco teplota je hore ale to spôsobuje ten norethisteron
@kristinkaris a prečo užívaš norethisteron? Ten slúži na oddialenie menzesu, aspoň ja som tak mala.
@bambulka711 stimulujeme cyklus najprv musíme navodiť ms a potom pridáme clostilbegyt
@kristinkaris aha, zaujímavé, zase niečo nové.
@bambulka711 tiež som bola prekvapená že práve norethisteron ale na duphaston ja reagujem tak že príde iba spinenie tak musel dať niečo silnejšie
@kristinkaris tak ono v podstate norethisteron funguje tak, že zabraňuje krvácaniu a keď vysadíš, mala by prísť MS, takže logiku to má 🤔
@bambulka711 áno a keď príde tak nasadim clostil zatiaľ mi dal dávku iba 1tbl za deň a ak nezareagujem tak ďalší cyklus navýši na 2x1
@kristinkaris ja som si mala tento mesiac nasadiť Letrozol, ale tiež si ho nechávam až na IUI, lebo vraj sa nemá dlhšie ako 3 mesiace brať.
@bambulka711 nemá no ale letrozol je tuším bez obmedzenia
@kristinkaris aj tam je 3 mesiace. V každom prípade už som sa rozhodla nechať hormóny v rukách CAR a nedávať si nič.

@ersp waaau no vidis 😍 prijemne prekvapko pri tých dlhých cykloch, tiež take mávam a to čakanie je fakt nekonečne. Nedavno som mala zrejme prvú ms po potrate, tak testujem že ako sa to vyvíja. Zatiaľ takto 🙏