Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@kristinkaris ahoj ja mam rovnaky problem, ale pri duphastone, v piatok som zacala uzivat a od soboty silne ovutesty 😀
@ersp duphaston mi to tiež robil 😁
@bambulka711 jasne ja som sa tiež tak rozhodla 🙂
@katariiinkaa a už si mala nakoniec ms ? ☺️ viem že si čakala na ovu
@kristinkaris mne môj gynekológ káže, ale už to nechcem zbytočne. Hlavne ešte pred vyšetrením, či to vôbec má zmysel. Už nech je pondelok 😂🙈
@kristinkaris takze ovu ani nemusim cakat, len zblbli testy 😀😀😀
@kristinkaris anoo, vyzerá že to bola nakoniec prvá ms po potrate, konečne 🙏 tak teraz čakám zas na ovu 😂 muž je doma cely mesiac, tak aspoň to nemusím časovať a čakať kedy mu zas vyjde ísť do prace.. čas mame výnimočne fakt kedykoľvek 😂
@bambulka711 dobre to dopadne uvidiiis 😉
@bambulka711 to verím :D
@ersp no u mňa to bolo falošne pozitívne ale tak možno ☺️
@katariiinkaa tak to super ☺️
@bessdonna ahoj, je to aplikácia fertility friend 🙂
@bambulka711 dakujem pekne,idem kuknut,ale neviem ci som tam uz aj nevyplnovala udaje,neslo mi to stiahnut.som taka lava na tie aplikacie
Dobre ranko baby, tak ja dnes 6dc a zacinam merat 🤦♀️ kupujete niektora v rakusku ovulacne testy? Chystame sa dnes zajtra do rakuska a tak som myslela ze tam to bude mozno lacnejsie tak musim kuknut
@andyka105 ja kupujem z amazonu, ale nejako sa mi zdá, že zase zdvihli poštovné 🙈
@bessdonna jeden čas to aj mne blblo, tak dávnejšie, ale už je to ok.
@bambulka711 akurat som vychytala akciu 1+1 v benu tak som rovno aj kupila 😂
@andyka105 haha super, ušetrené! 😅 ja tak beriem teraz z dr max 2+1 a k tomu stále nájdem nejaky zľavovy kod na 25% a takto vychadzaju 3 balenia (21 testov) 9,99€ takže win win 😂 kupovala som z amazonu tie easyhome ale odkedy zdvihli poštovné tak som neobjednávala ďalšie už
@hsjdudhdbd z tohto grafu si úplne istá nie som, ale ak už prebehla, tak skôr 14DC. Skús ešte ďalej merať, či sa iba neposunula a nevyskočí ti zajtra teplota.
@bambulka711 mala som hlien okolo15dc a bolest vajecnikov v tom case tak tiez som mala pocit ze prebehla ale nasledna teplota ma zmiatla
@hsjdudhdbd ono sa mohlo stať, že sa chystala, ale nakoniec neprebehla. Alebo prebehla, len nástup teploty je pomalší. Hlien býva väčšinou pred ovuláciou. Ale každá sme iná, mohlo sa stať čokoľvek 😊
@nikol114 ono je to asi najlepšie. Ak má MS prísť, príde aj bez testovania a merania. A ak tam je fazuľka, tak platí to isté. Držím palce 🙂
Dobré ránko dievčatá, ešte dopijem rannú kávu a pomaly vyrážame smer CAR. Držte palce, aby to dobre dopadlo 😊
@bambulka711 drzim palce a daj vediet 🙂

Ahojte, nám dnes prišla zásoba conceive gelu, tak verim že sa znovu pošťastí 🙏 už sa aj hlien začína meniť po ms z krémoveho na vodnatejsi, tak už len vystihnúť tu správnu chvíľu. Držím vam všetkým palce ❤️ pozerám že dosť vyšetrení sa tu chystá, tak nech vam to všetko dobre dopadne žienky 🙏