icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

bambulka711
10. jún 2024

@ersp už čakám, trošku mám stres, ale budem mať po tom.

katariiinkaa
10. jún 2024

@bambulka711 myslime na teba! ❤️

bambulka711
10. jún 2024

@ersp @katariiinkaa tak, mám to za sebou. Príjemné to nebolo, ale oba vajcovody krásne priechodné 🙂

andyka105
10. jún 2024

@bambulka711 drzime palce moc moc…. Ozvi sa ako to cele dopadlo 🤞😊

katariiinkaa
10. jún 2024

@bambulka711 fuha tak to bola celkom rychlovka 🙂 super správy 😍

bambulka711
10. jún 2024

@katariiinkaa no, prišla som 20 minút skôr, hneď som išla dnu a za 5 minút bolo po aj s folikulometriou 🙈

andyka105
10. jún 2024

@bambulka711 tak to je vyborne… tesime sa s tebou 😉 a mozte sa hned tento cyklus snazit? Povedali ti aj nieco viac?

bambulka711
10. jún 2024

@andyka105 už mám po, oba vajcovody priechodné, budúci mesiac inseminácia 🙂

bambulka711
10. jún 2024

@andyka105 áno, keby nebol partner preč, tak by sme už teraz išli na insemináciu. Ale nebudeme to hrotiť, pôjdeme budúci mesiac.

ersp
10. jún 2024

@bambulka711 super gratulujem 🙂 verim ze o dva tyzdne to budem mat aj ja uspesne za sebou s rovnakym vysledkom 🙂 ratam s tym ze to nie je prijemne ale tu chvilu nejak vydrzim 😀😀

bambulka711
10. jún 2024

@ersp akože, ja som myslela, že im urvem tie rúčky na kresle, ako som sa snažila držať a preniesť ten stres do nich a zároveň zostať dole uvoľnená 🙈

ersp
10. jún 2024

@bambulka711 ako som prekvapena ze to bolo tak neprijemne, csetky fora co som presla ze bolestive to bolo pre zeny s nepriechodnymi lebo tam vznikol velky tlak...no nic uz sa "tesim" na to 😀

bambulka711
10. jún 2024

@ersp mňa bolelo, keď mi to vsúvala dnu cez krčok a potom, keď tam išiel ten roztok taký tlak. Ale ja celkovo zle znášam aj preventívnu prehliadku. Nemôžem povedať, že by to nejak extra bolelo, ja som proste citlivá dosť. Teraz skôr mám také kŕče nepríjemné.

ersp
10. jún 2024

@bambulka711 jaaj, ako mne ked robili stery z krcka ja som ani nevedela o tom, v car sa dr divila ze to necitim 😀 tak mozno to bude plus pre mna 😀😀😀 a kazali ti aj tabletku od bolesti si pred tym dat?

bambulka711
10. jún 2024

@ersp nie, nič mi nekázali. Ešte som sa pýtala koordinátorky, že či si nemám dať spraviť stery na kultiváciu a že nie. A to som čítala, že to všade chcú...
A super, že to necítiš, ja neznášam akékoľvek dotyky na krčku - aj partner, ak ide hlbšie, tak ma to bolí, takže mňa hlavne to bolelo. Ale bola to len chvíľočka, naozaj.

ersp
10. jún 2024

@bambulka711 zaujimave 😀 mne kazali dat si hodinu pred tym tabletku a skor ako mi dali termin musel byt negat ster 😀 to fakt co car to ine podmienky 😀

bambulka711
10. jún 2024

@ersp no ja by som osobne na tie stery radšej išla a teda, neviem, či má nejaký ibalgin schopnosť otupiť takto nervové zakončenia... to skôr niečo na nervy by som si dala 😀 Ale tak, snáď vedia, čo robia. A ster ti robili na čo všetko? Lebo urea a myko a pod. mi robili v januári, ale čakala by som, že nejakú mykózu by chceli mať čerstvú, veď k tomu prídeš hocijako a hocikedy "na počkanie".

ersp
10. jún 2024

@bambulka711 tiez som ostala prekvapena ked mi povedali do telefonu vziat si tabletku, ale ze taku ktora viem ze mi od bolesti zabera 😀 mne robili resp musela som mat negat na vsetky sex. prenosne choroby...

bambulka711
10. jún 2024

@ersp aha, tak tie mi robili v januári, to mám negat. No veď uvidíme, tento mesiac tomu moc nedávam, keďže očakávam ovulku v piatok večer/sobotu ráno a snažiť sa môžeme len v stredu na obed a potom až v sobotu na obed, ale budúci už ideme na IUI. Sme sa tak bavili, že skúsime aspoň 3x IUI a až keby sa to nepodarilo, tak budeme riešiť IVF. Partner tiež nie je nadšený, že by som si mala "pretrpieť IVF", že radšej tam bude chodiť každý mesiac.

ersp
10. jún 2024

@bambulka711 my tiez tak uvidime ako vajcovody ale ak budu ok aspon 2x iui a potom ivf..

bambulka711
10. jún 2024

@ersp no 2x je minimum, ale partner sám prišiel s tým, že skúsme aspoň 3-4x a až potom... Lebo my už by sme mali mať všetko v poriadku obaja, tak do toho vkladáme nádej.

ersp
10. jún 2024

@bambulka711 viem ze u nas v car max 2x a potom sa zacina riesit bud ivf alebo doplnujuce vysetrenia 🙂

bambulka711
10. jún 2024

@ersp áno, ale je to odporúčanie. Nemyslím si, že by ti ho nespravili aj viackrát. Alebo vám niečo iné povedali? Ja iba viem, že tých 2x je kvôli poisťovni, ak nenájdu nejakú zdravotnú príčinu.

andyka105
10. jún 2024

@bambulka711 tak si to teda zvladla…. To su super spravy, tak hadam to bude mat aj vysledoks 2 ciarkami

bambulka711
10. jún 2024

@andyka105 uvidíme, tento mesiac nebude načasovanie úplne optimálne, tak si moc nádeje nerobíme, ale budúci už idem na Letrozol, nejaký inofolic a IUI 🙂

ersp
10. jún 2024

@bambulka711 uprimne nejak som to este nestudovala, ako je to s poistovnami, predpokladala som ze iui sa uhraza len mnou nie ZP 🙂 ja sa teraz modlim nech MS nepride skor ako v sobotu, aby mi to dobre nacasovalo na vysetrenie, lebo tam kde ja idem na tie vajcovody robia toto vysetrenie len utorok a stredu

bambulka711
10. jún 2024

@ersp myslela som tak, že aby poisťovňa preplatila IVF, treba mať buď diagnózu alebo 2xIUI. A kam chodíš, keď taký problém je to a nevedia pružnejšie reagovať?

ersp
10. jún 2024

@bambulka711 na vajcovody nejdem do Car ale do sonoclinic 🙂 maju kvalitnejsie vybavenie, teda chceme mat istotu co najpresnejsieho vysledku 🙂

bambulka711
10. jún 2024

@ersp aha, ja som myslela, že na to nemusia mať nejaké až také špeciálne vybavenie. Ja som bola vyriešená za 5 minút aj s vyzliekanim a obliekanim 😂

nikol114
11. jún 2024

Dobre ranko , tak držím sa zatiaľ hore ale už pomaly klesal a zajtra bude pravdepodobne paad 🥲