Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@bambulka711 kúpila by som ine. To sú mamatest a tie mi biedne ukázali čiarku dokonca appka to vyhodnotila ako peak a nebol
@mimuska328 ďakujem, tak skúsim zajtra kúpiť drmax, lebo naozaj tu čiarku ledva vidno. Akože mohla sa posunúť ovulka, ale prvýkrát testujem týmito.
@bambulka711 tiež mám rovnaku skúsenosť.. biedne čiarky ukazovali stále. Vrátila som sa k dr max 🙂 keď urobíš rezerváciu v lekárni vopred online a si v ich klube tak majú 2+1 na výrobky dr max 🙂 do toho je stále k dispozícii online nejaká zľava na 25% alebo 30% (ak nebudeš vedieť nájsť kľudne mi napis a pošlem ti kodik) a tým pádom ma 3 balenia testov (21 kusov) vychádzajú na 10€ čo je super cena na to ako kvalitne ukazujú 🙂 pozri napr toto sú teraz moje dr max testy
@bambulka711 boze mi sme tento mesiac nejako rovnako, jak som si myslela ze ovu bude tak zatial to tak vobec nevyzera a je to divne 🤦♀️ dufam sa mi velmi neposunie lebo ma picne, nechce sa mi tolko cakat. Asi to bude tym vitexom, uz minuly mesiac mi o den posunul ovulku a to ho berem len od ovu po Ms
@katariiinkaa vďaka, registráciu mám, ale nejak som zabudla heslo a nedá sa mi obnoviť :( nechodí mi vôbec ten mail. Ale mám kartu, tak skočím zajtra osobne.
@andyka105 no, mne to aj vyhovuje tento, keďže partner sa zajtra na obed vracia. Len aby sa do zas nejak extra nenatahovalo, lebo buduci mesiac umelé by sme nemuseli stihnúť 🙈
@nikol114 Ahooj, no ako? Skúsila si?
@bambulka711 ozaj ty si uz bola v centre ze aky postup resp co ta caka na iui ? Ze jaky je postup? 🙂
@ersp no my sme plánovali už v apríli, ale zastavila to imuno. A postup je taký, že vlastne, keď dostanem MS, tak tam zavolám, aby sme si dohodli termín folikulometrie. Potom, keď bude mať folikul dobrú veľkosť, tak si pichnem injekciu a prídeme potom do centra. Najprv partner, aby odovzdal spermie (teda ja pôjdem s ním, lebo že samému to nepôjde) a potom o 2 hodiny cca idem ja. A ja si teda ešte dám Letrozol, čo mám od gynekológa a asi si kúpim inofolic ešte, lebo stále sa posúva ovulka. Dnes 17dc a test bledý 😓
@bambulka711 tak super, verim ze nas to caka obdobne, ale u nas budu musiet byt tabletky aby ovu prisla 😀 aach zeby anovulak?
@ersp vieš čo, mne sa nejak stále posúva ovu, kľudne aj 19-20 DC, takže ešte to beriem tak, že by mohla prísť. V pondelok mal folikul 14 mm, ale tento mesiac to nechávame na osud už. A ja tiež som šetrila Letrozol na IUI 🙂
@bambulka711 ale ak pride je to dobre, mne ovu nepride, vlastne na duphastone som 3ti mesiac cize 3 mesiace bez ovu...
@ersp fuha to máš ako ja tiež ovu chodí strašne neskoro ale už o pár dni začínam s clostilom dúfam že zaberie
@ersp no to áno, väčšinou aspoň cítim nejaké bolesti, ale tento mesiac nič, tak asi v pondelok skočím na folikulometriu, nech sa pozrie, či bola alebo nič
@kristinkaris tak ja mam 60 dnove cykly, cize ta ovu ak je je dost neskoro, cize pri duphastone sa k ovu nedostanem..
@bambulka711 to asi najlepsie 🙂 my ideme potom po vajcovodoch dalsi pondelok do CAR tak som zvedava na postup, co dalej bude s nami
@ersp uvidím, dnes sme poistili a možno ešte v pondelok skúsime... A potom už kašleme na to. Ale sa mi zdalo dnes, že kúsok tmavší bol test, tak možno ešte do pondelka sa niečo objaví. A ideš teda teraz v stredu?
Ahojte, tak ja tiez stale cakam. Vcera som uz mala dost silny test ale bohvie 🤷♀️ boli sme na vylete tak som testovala len rano a vecer. Pre istotu sme vcera poistili, skusime este dnes ak by nahodou ovu prebehla dneska v co dufam. Boze tento mesiac bude o par dni dlhsi 🤦♀️
@bambulka711 ano v stredu idem 🙂 celkom sa tesim aj bojim zaroven 😀
@andyka105 no ja som na tom tak isto, dnes 18DC a test včera síce začal tmavnúť, ale zrejme budeme tiež "musieť" poisťovací večer spraviť ešte zajtra.
@ersp hej, sú to také zmiešané pocity, ale mne sa po tom uľavilo, že viem, ako na tom som a že sa môžeme snažiť, že to má zmysel 🙂
@bambulka711 no ja uz som dneska netestovala. Krcok mam vysoko tak predpokladam ze dnes prebieha ovu. Uz kaslem na to a len budem dufat ze zajtra stupne teplota. Ty si mozno tiez len nezachytila vcera vrchol.
@nikol114 no ja už by som testovala, nech som kdekoľvek 😂
@bambulka711 inak aj ja ale tento mesiac som si povedala že už sa neblaznim 😀😀😀 ale to je už moc zajtra bude deň D 😀

@nikol114 tak to sa ti naozaj krasne drzi teplota. Zajtra by si mohla uz naozaj skusit test…. Takto nas nechavat v nevedomosti 😂drzim palce 🤞