Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@bambulka711 tiež si to myslím 19dpo som ešte ani raz nemala
@bambulka711 ale môže to byt aj tým že som druhý cyklus mala clostyl či náhodou tu neni ten problém že sa mi ta LF trochu predĺžila minuly cyklus som mala 16
@nikol114 nemyslím si, aspoň mne teda LF neposunulo ešte nič, ani duphastom. Ale nie som lekár 🙂
@bambulka711 veď ani ja nesom lekár len nahlas rozmýšľam a toto bola jediná zmena teda hormonálne lieky za posledný rok
@nikol114 no mne jedine, čo dokázalo oddialiť, bol norethisteron. Ale ja byť tebou otestujem a uvidí sa 🙂
@nikol114 a chorá niesi ? Tuším si spomínala dačo také
@kristinkaris našťastie niesom vtedy Jak mi úplne vyskočila teplota tak som sa zle cítila ale našťastie ani teplota ani nič normálne som cely deň fungovala
@nikol114 tak super ☺️☺️
@nikol114 myslím že sme viac nedočkave ako ty 😂😂
@katariiinkaa presne 😂
@kristinkaris
@katariiinkaa
@bambulka711
@adka3321 akurát spravený top test ešte nestihol vyschnúť
Ja odpadnem normálne odpadnem skúsim aj ráno
@nikol114 gratulujem ❤️❤️ myslim že je to už jasne
@katariiinkaa už len nech sa udrží 🥲 bože normálne som nečakala že sa toho dožijem
@nikol114 krásne gratulujem 🍀
Dúfam že neni falošný :( to by má porazilo
@nikol114 krása, gratulujeeeeeem. No to je riadna čiarka už, s veľkým Č!!!!
@bambulka711 nemyslim si ze by hyfosy nieco sposobilo, ono ja praveze od vela znamych pocuvam ze prave po hyfosy otehotneli 🙂
@bambulka711 ja tiez uz chcem vediet vysledky z toho vysetrenia 😀
@ersp no uvidím, zajtra chcem skočiť na folikulo, že ako to vyzerá. V pondelok mal 14 mm, tak sa asi zas niečo zablokovalo. Lebo nemám pocit, že by ovu už bola a nezachytila som :(
@bambulka711 nemusel dorast, mne uz 13mm sa stalo ze nedorastlo ked som mala 2hy mesiac clostyl..
@ersp prosim ta a keď si brala clostil mala si aj nejaké vedľajšie účinky ?
@ersp njn, ale cítim už zase tlak, tak možno ešte z toho niečo bude a zajtra ešte skúsime. Ak nevydá, tak potom o mesiac už v CAR.
@kristinkaris trosku ma prsia boleli a zjedla by som aj travy popri ceste 😀 ale inak nic takeee

@nikol114 veď aj ja, ale u teba vyzerá, že MS mešká už.