Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@andyka105 tak, tak 😍 držme si palce 🙏
@bambulka711 držím palce aby to tam bolo 😉 možno si len fakt nezastihla vrchol
@katariiinkaa vieš čo, ja mávam test tmavý aj 24 hodín a pozitívny skoro celý deň, takže asi malá šanca, že nezachytila pri testovaní 3x denne, ale bodaj by si mala pravdu 😊
Dobre ranko , tak testy spravene sú tam čiarky ale o dosť slabšie ako včera a to som robila z ranného mocu nechápem že poobede som mala čiary ako svet a ráno take slabšie
@nikol114 áno, skús testovať v jeden čas a nestresuj sa zbytočne.
@ersp
@katariiinkaa ďakujem, čiarky začali tmavnúť a prichádzajú klasické bolesti, takže už sa to blíži 💪💪💪
@bambulka711 tak to drzim palce nech to vyde 🙂
@ersp ďakujem, snáď už bude dnes stačiť snaženie, ja mám nervy už z toho, že dráždime imunitu tretíkrát 🙈
@ersp a akou dávkou si začínala ?
@bambulka711 no vidis tak super 😍 podľa mna je možné že si si ju aj psychikou oddialila lebo si vedela že chlap bude preč. Psychika je silný čarodej 😉
U mna konečne stúpa teplota, podľa testov a bolesti prebehla ovu 20DC alebo 21DC, takze nekonečných 10 dni sa moze začať 🙏
@katariiinkaa to veru hej, ale mne sa to všeobecne akosi posúva, len mesiace predtým som si pichla gonasi a tento mesiac je to na prírode 🙂 akurát sedím u lekára, tak sa dozviem o chvíľku, ale test bol takýto doobeda, tak najneskôr zajtra večer by mohla prebehnúť.
@bambulka711 tak ano, ale aspon mate moznost sa snazit 🙂
@kristinkaris 2 cykly som mala 1 tab. denne, a nakolko mi pri druhom folik nenarastol 3ti cyklus bol 1-0-1 🙂
@ersp no folík má 20 mm a skoro sa so mnou pohádal, že som prišla neskoro, že mám chodiť od 10 DC 😂
@katariiinkaa
@bambulka711 ach, mudrlant jeden 😂 vidííš tak ste to nakoniec pekne všetko stihli nakoniec
@bambulka711 tak den dva a hadam praskne 🙂 gonasi ti nedal?
@ersp nedal, ale ani som nepýtala, lebo tak či tak by bolo až zajtra v lekárni a už si nechcem pichať nič. Buď praskne do stredy sám, aby stačilo dnešné snaženie alebo potom o mesiac už IUI.
@katariiinkaa veru, veď som mu povedala, že na čo budem chodiť od 10DC, keď mám odsledované, že ovuláciu mávam najskôr 15DC a test začal tmavnúť až dnes 😂
@bambulka711 supeer 😍 tak tým pádom naozaj môže zajtra večer kľudne prasknúť 😉 už aj veľkosť mal peknú
@katariiinkaa mne zvykne prebehnúť do 12 hodín od testu, tak dúfam, že praskne do rána 🙏
@nikol114 krásne silné sú 😍
@katariiinkaa dnes som 20dpo tak snáď nebudú slabnúť
@nikol114 skús testovať obdeň v rovnakom čase, nech sa zbytočne nestresuješ ❤️
@bambulka711 posnažím sa dnes to bolo take ze som tomu včerajšku neverila 😀 akokeby sa mi snívalo 😀
@nikol114 ja ti verím, musí to byť krásny pocit ❤️ verím, že aj ja to aspoň raz v živote zažijem a všetky, ktoré sa snažíme tiež.
@bambulka711 veru že je , určite mne asi pomohlo to že som vôbec na to nemyslela.
Držím všetkým palce ❤️
@nikol114 mne nepomohlo ani to 😂 jeden mesiac som napríklad vôbec nepočítala dpo, netušila som vôbec, koľký som a aj tak tá mrcha prišla. Ale tento mesiac to už vyjde aj nám určite 🙏

@andyka105 no ja vám poviem zajtra okolo 13.30, či mám tento mesiac ovulku 🙈