icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

ersp
17. jún 2024

@bambulka711 mozno teraz to bude to prave orechoveee a vyde to 🙂

bambulka711
17. jún 2024

@ersp poviem ti o dva týždne. Držme si palce ✊

ersp
17. jún 2024

@bambulka711 drzim drzim 🙂

bessdonna
18. jún 2024

baby prosim vas,mam problem s meranim bt.zacinala som tento mesiac,dnes som 9dpo a 5.25mam budik,ale dcerku som pocula o 5,tak vravim odmeriam a idem ju kuknut.cize meranie bolo skor.v poslednych dnoch teplota 37,25 a dnes 37,31.nepocula som pipanoe tak som odmerala este 2* a bolo 37,17,potom 37,06.baterka?ci to,ze iz som sa mrvila?za dcerkou s potom nemusela,tak som pokracovala v merani,ja blba teraz neviem,ktory udaj je ok,neni to jedno.

bambulka711
18. jún 2024

@bessdonna to je úplne normálne, že teplota takto skáče. Zapíš prvú teplotu a poznac si, že si merala skôr. Dôležitý je hlavne deň výskok po ovulácii a ten je 0.3 stupňa cca, takže to uvidíš 🙂

bessdonna
18. jún 2024

@bambulka711 dakujem.no islo mi o to,ci mi to od 9dpo zacne klesat 😂a teraz neviem.ale dozviem sa ked dorazi menzes😂

bambulka711
18. jún 2024

@bessdonna to nevadí, väčšina žien má skôr prudký pád... Ale jeden deň určite až tak nezaváži, uvidíš zajtra ;)

bambulka711
18. jún 2024

Dobré ránko dievčatá, tak môj tvrdohlavý folík má 22 mm a ani za nič prasknúť, ale už sme si povedali, že viac sa snažiť tento cyklus nebudeme a budeme dúfať, že do zajtra rána praskne a včerajšie snaženie musí stačiť 🙂

kristinkaris
18. jún 2024

@bambulka711 fuha nieje 22 už moc ? Aby sa z neho cysta nestala

bambulka711
18. jún 2024

@kristinkaris nie, je to ok, vraj optimálna veľkosť je do tých 24 mm. Mala som už aj 26 mm a praskol. Cysty sa mi, ťuk ťuk, našťastie nerobia. A test bol včera pozitívny, tak predpokladám, že dnes už praskne 🙏

andyka105
18. jún 2024

Tak baby dufam ze zajtra mi uz vyznaci ovu. 🤦‍♀️

bambulka711
18. jún 2024

@andyka105 podľa mňa áno, všetko tomu nasvedčuje... Skús si zapísať už aj fiktívne zajtrajšiu teplotu a uvidíš, že vyznačí 🙂

katariiinkaa
18. jún 2024

@andyka105 vitaj v klube 😂ja dnes podľa mojich výpočtov 2 alebo 3dpo.

andyka105
18. jún 2024

@bambulka711 ano je to tak skusila som a vyznacilo. Tak len dufat ze naozaj bude taka a ze mi to zas neklesne 😂🤦‍♀️
@katariiinkaa ano aj ja predpokladam ze dneska 2dpo. Aku dlhu mas LF ja obvykle 12-13 dni tak buduci vikend ocakavam MS

bambulka711
18. jún 2024

@katariiinkaa
@andyka105 dievčatá, neutekajte mi tak 😂 klesnúť už by nemalo, veď si mala pozitívny test 🙂

katariiinkaa
18. jún 2024

@andyka105 LF mavam 14 dni, buducu stredu chcem skusiť test, keď samozrejme vydržím. Ale rada by som vydržala aspoň dovtedy.

@bambulka711 vieš čo asi prvýkrát sa mi stalo že takto viacero žien má cca naraz so mnou ovulku a že možme čakať spolu 😂 väčšinou mi všetky ušli aj o týždeň-dva a ostala som sama

kristinkaris
18. jún 2024

Ahojte no ja som včera ukončila norethisteron tak do 48 hodín očakávam ms 🙂

katariiinkaa
18. jún 2024

@kristinkaris držím palce nech už v tomto cykle pekne príde ovulacia 🙏

kristinkaris
18. jún 2024

@katariiinkaa dúfam že clostil zaberie 🍀

andyka105
18. jún 2024

@bambulka711 tak nemala som uplne pozitivny test lebo cez den som netestovala a zrejme nezachytila vrchol. Ale aj ked som skusala dat test prec aj tak my ovu vyznacilo. Aj podla krcka by to sedelo. A ty bysa mala mat dves ovu ci?

bambulka711
18. jún 2024

@katariiinkaa ja som na tom podobne, tiež som väčšinou niekde mimo ostatných 🙂
@kristinkaris držím palce, nech všetko ide podľa plánu 🙂

bambulka711
18. jún 2024

@andyka105 áno, ja som mala včera poobede pozitívny test už, o 18tej totálne tmavý. Ráno mal 22 mm folík, ale mám pocit, že ovu prebehla tesne pred obedom podľa pocitov.

bambulka711
18. jún 2024

Dievčatá, myslíte, že styk 36 hodín pred ovu je "skoro"?

katariiinkaa
18. jún 2024

@bambulka711 nemyslím si 🙂 Príde mi to tak akurát, predsa len nejaký čas trvá kým spermošky prídu na správne miesto. Dokonca aj podľa štatistik je 1-2 dni pred ovu najvyššia šanca.

kristinkaris
18. jún 2024

@bambulka711 ďakujem no snáď áno 🍀

bambulka711
18. jún 2024

@katariiinkaa super, lebo ak sme mali styk včera a teoreticky by ovulka bola zajtra ráno, tak by ten čas tak vychádzal - tak že či vôbec tam je šanca, alebo budem mať zase pokojné 2 týždne pred MS, že šak, nie je šanca 😊

katariiinkaa
18. jún 2024

@bambulka711 určite je tam šanca 😉ja som tento cyklus zas brala gynex a používali sme znovu aj conceive gél - to bolo combo ktoré nám zabralo prvýkrát hneď v prvom cykle, tak veľmi veľmi dúfam že to bude tentokrát znovu úspešné.

bambulka711
18. jún 2024

@katariiinkaa držím palce. My tiež používame niečo podobné, ale mám pocit, že to hyfosy mi nejak podráždilo sliznicu, tak neviem... Už sme dnes rozmýšľali aj nad gonasi, ale keďže budúci ideme už na umelé, tak sme sa zhodli, že tento mesiac sa "očistím". Aspoň môžem spokojne testovať 10dpo 😂

katariiinkaa
18. jún 2024

@bambulka711 bola by sranda keby presne tento cyklus vam to vyšlo 😀 veľa takych pribehov som čitala, že akurat pred umelym im to vyšlo. Aj tu v skupinke bola jedna žienka, tej dokonca tyždeň pred konzultaciou ohľadom umeleho alebo tak nejako vyšiel pozitivny test 😀

bambulka711
18. jún 2024

@katariiinkaa kiež by si mala pravdu ❤️ ale pri mojom šťastí nám nevyjde ani 4 IUI a dobojujeme sa až k IVF 🙈