Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@katariiinkaa veru, aby sme sa stretli znova v rovnakej skupine 😊
Baby a do kedy zvyknete mat plodny hlien? Ja uz som 2 dni po ovu a stale pozorujem plodny hlien 🤔 neni to divne?
@andyka105 hm, to je celkom zvláštne. Ja mávam 1-2 dni po ovu už klasicky "krémový" biely hlien. Uvidíš zajtra ako teplota 🙂
@andyka105 ja ho nepozorujem vôbec ani pred ovuláciou, ale ak bol nechránený styk, niekedy ešte na druhý deň sem tam vytečú "spermie" s lubrikačným gélom.
@bambulka711 lubrikant nepouzivame a sex bol v den ovu…. To my skor pride jak ten bielkovy hlien…. Hmmmm no uvidime…. Ja vacsinouuz den po ovu mam kremovy vytok.
@andyka105 podľa mňa máš dnes ovu aj ten graf by sedel 🙂
@kristinkaris ale krcok mam uplne nizko to my nesedi 🤷♀️
@andyka105 a test si nerobila už dnes?
@andyka105 pretože môže prave prebiehať vtedy už ide krcok nižšie
@kristinkaris a prosím ťa, nevieš, že ako rýchlo "zbehne dole"? Lebo ja som teraz skúšala a už je dole a tvrdý, tak predpokladám, že tiež už som po, ani bolesti už nemám. Mi len potom nejak nesedí, že snažiť sa aj v deň ovulácie, resp. deň po, keď už je krčok dole vtedy 🤔
@bambulka711 ako rýchlo zbehne to neviem .. ono krčok ide dolu ale nič čo by spermosky nezvládli prejsť :d od posledného ovu testu nastáva reálne ovulacia 48 až 72 hodín a vajíčko vydrží 12 až 24 hodín
@kristinkaris inak, tieto údaje ma vždy zaujímali. To ženské telo je neskutočné 🙂
@bambulka711 nie test som uz neskusala uz som nemala doma
@kristinkaris ono v podstate mi to je jedno ved poistime urcite aj dneska, len ma to tak zaujimalo…. Ale teraz uz ked som kukala tak mam uplne sucho tak to bol mozno len nejaky zabludeny pozostatok hlienu 😂
@andyka105 aj tak tie teploty sú ešte nízke a na dnes by to sedelo podľa 6 meraní spätne keď kuknes …
@bambulka711 presne aj mňa to fascinuje :d
@andyka105 no kto vie, môže to byť kadečo, uvidíš zajtra, čo povie teplota a keď to poistíte, tak presne, ako píšeš, je to jedno.
@kristinkaris inak, aj vy bývate také unavené počas ovulácie a bolí vás hlava? Ja včera a dnes mám pocit, že by som zaspala aj v stoji na zastávke 🙈
@bambulka711 no hej urcite poistime tak uvidime ako zajtra
@kristinkaris aj minuly mesiac som mala pri teplote 36,3 ovu a potom pomaly stupala nahor. 🤷♀️
@bambulka711 našťastie nie :D ja mávam iba citlivé prsia
@andyka105 inak kamoske nastala ovu až keď sa jej teplota zdvihla a nie keď bola práve v poklese potvrdené Dr … to človek sa nemôže veru spoľahnúť na nič ani na tie teploty 😅
@kristinkaris veru nemôže. Ja tiež nemám ovuláciu 24 - 36 hodín po ovu teste, ale pekne krásne do 12-24 hodín. A veru, folík mi nerastie 2 mm denne, ale 1 mm a teplota mi tiež nestúpa skokovo, ale pekne postupne a ani mi neklesá pred MS, ale až po nej 😂😂😂
@kristinkaris sranda, vsak uvidime zajtra aka bude 🤷♀️ v kazdom pripade dva dni hore dole max mi to da este nadej ak nahodou budu testy biele 😂
@katariiinkaa možno to bolo niekde v strede, lebo ani FF si nie je isté. Hlavne, že bola 🙂
@andyka105 ja si tiež myslím, že ti ju vyznačilo správne
@andyka105 nesedí to podľa teplôt predchádzajúcich ale veď to je jedno ☺️
@bambulka711 ahoj, tak uz aj ja som po, ako v jeden moment som videla vsetkych svetych a bolest brucha mam este stale..no vajcovody su priechodne, pravy spriechodnili pod tlakom, ale podarilo sa 🙂 co ma prekvapilo dnes na 7dc dominantny folikul vlavo 15 mm a ovulacia tak o tri dni, takze bude este pokus prirodzene 🙂
@ersp gratulujem, presne, tiež v jednej chvíli som im skoro na kresle urvala tie držadlá 😂 iba ma naspäť položili, že pokojne ležte. A super, nech sa podarí, držím ✊✊✊ ja dnes potvrdená ovulka, takže 1DPO 🙂
Inak, ja mám aj po vyše týždni pocit podráždenej sliznice v pošve 🤷
@bambulka711 dakujem 🙂 no nas caka necakane snazenie a v pondelok v car hadam potvrdia ze uz ovu bola 🙂 este som pisala avojej gyn ci sa po vysetreni mozme snazit alebo zajtra 🙂
@ersp mne povedali, že sa máme hneď snažiť a dokonca, keby sme stíhali, tak aj na IUI hneď ideme. Keby viem, že až teraz bude ovulka, už by sme mali za sebou 😊 ale ak mal len 14-15 mm, kľudne to nechajte na zajtra.
Uzivala som tri mesiace po pvu utrogestan . Ovu som mala ukazkovu na 18den cyklu. Tento mesiac som nezacala uzivat utrogestan ale doktor mi hovoril ze cyklus by mal byt este ok a az na ten dalsi sa to moze zase cele pokazit a moze sa mi posunut ovu. Ale podla teploty mi vyslo ze som dostala ovu az niekedy okolo30dna co myslite ?

@bambulka711 uvidíš, dobre bude 😉❤️ verím že budúci týždeň to tu zaplavíme dvoma krásnymi čiarkami všetky 🙏