icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

bambulka711
19. jún 2024

@hsjdudhdbd áno, aj mne to tak vychádza, že až ten 30DC bola

ersp
19. jún 2024

@bambulka711 pisala som gyn a ze kludne sa mozme snazit, ale ja mam aktualne mega boleati este tak uvidime vecer 🙂 rovno som kukala spravy z car co sme tam pri prvej prehliadke mali ovulacii potvrdenu a pravy vajcovod co vlastne bol da sa povedat upchaty, tak mozno tam bol problem 🙂 teraz ide z laveho vajicko a lava strana je ok tak dufam 🙂 o tyzden dovolenka aspon nebudem mat cas uvazovat nad testami 😀

bambulka711
19. jún 2024

@ersp uvidíš, netreba to siliť. Pri 15 mm ovu zajtra aj tak nebude. Ak by si bola turbo rýchla, tak najskôr pozajtra, ale skôr si myslím, že cez víkend 🙂

ersp
19. jún 2024

@bambulka711 ja ratam na vikend 🙂 uvidime ci dnes ci zajtra nech niesu plavci stary 😀😀😀 a v pondelok ideme aj tak do car tam budem vediet ci ovu bola 🙂

bambulka711
19. jún 2024

@ersp presne, ono hlave prospieva, keď je človek v kľude. My sme sa včera tiež už nesnažili, ja som nechcela, že veď sme sa v pondelok a to musí stačiť. A keď nie, tak k mesiac...

ersp
19. jún 2024

@bambulka711 no v klude, u nas posledne tri dni boli tak narocne ze twn klud moc nieje..inak krvacala si po vysetreni aj ty?

bambulka711
19. jún 2024

@ersp myslím v kľude a tým, že musíme sa snažiť. Áno, dva dni cca som špinila. Aj ma upozornili, že môže zo mňa mierne tá tekutina ísť, ale to som nepostrehla.

ersp
19. jún 2024

@bambulka711 ja len krvacam a este stale bolest brucha, takze idem pospat kusok 😀

bambulka711
19. jún 2024

@ersp odpočívaj, tým, že ti to aj silou pretlačili, tak to bude bolieť zrejme dlhšie. A plus samozrejme aj tá tekutina do podráždila zrejme. Daj tomu deň-dva 🙂

ersp
19. jún 2024

@bambulka711 tiez si myslim ze to den dva bude bolestive 🙂

nikol114
20. jún 2024

Ahojte dievčatá tak dnes som začala mat hnedý výtok hneď som utekala na gyndu , zobrali mi krv na ultrazvuku ešte nič neni vidno podľa digi testu som 2-3tyzden,
Zajtra budú výsledky z krvi tak drzte palce ❤️

bambulka711
20. jún 2024

@nikol114 držím palce, daj vedieť. Vraj je to bežné v začiatkoch, ale dobre, že si nič nepodcenila ✊✊✊

nikol114
20. jún 2024

@bambulka711 ja som sa tak zľakla našťastie mám gynekológa len 200metrov od prace 😀😀😀😀

ersp
20. jún 2024

@nikol114 kym nie je krv malo by to byt ok, moze sa este zavrtavat viac do maternice, predsa v tom zaciatku je velmi vela procesov 🙂 drzim palce

ersp
20. jún 2024

Nam sa uz asi ovu blizi, skusim este vecer ci zosilnie, dnes by mal mat foliku 17-18mm, dnes to s muzom poistime kedze este ziadny plavci tam niesu, kedze som 8dc este len a po kramoch sme este nestihli nic 😀😀

katariiinkaa
20. jún 2024

@ersp vyzerá to super! 😍 určite do večera ešte viac zosilnie

bambulka711
20. jún 2024

@ersp tento mesiac vás to asi riadne zaskočilo 😂

kristinkaris
20. jún 2024

Ja hlásim 1dc 🥰

ersp
20. jún 2024

@bambulka711 velmi zaskocilo 😀😀😀

ersp
20. jún 2024

Myslim ze dnes synator pojde spat zo zapadom slnka, vino sa uz chladi a na vecer program jasny 😀😀😀

bambulka711
20. jún 2024

@ersp haha, niekto bude mať pekný večer, držím palce. Tuším budeme skoro rovnako odpočítavať 😂

bambulka711
20. jún 2024

@kristinkaris teraz neviem, či to gratulovať alebo byť sklamaná 🙈

ersp
20. jún 2024

@bambulka711 to veru ano 😀😀 ale vajecnik ma az boli kde ma prasknut folikul 😀 noo ty si 2dpo? Plus minus par dni, ak sa nepodari predsa pojdeme na iui spolu 😀😀😀

bambulka711
20. jún 2024

@ersp no, ja mám tak každú ovuláciu, že mám aj týždeň bolesti. A veru, aj to možno vyjde, ja mávam neskôr ovulku, väčšinou 17dc. Ale idem na Letrozol.

ersp
20. jún 2024

@bambulka711 ja standardne 40dc 😀😀😀 ale ak sa nepodari urcite na clostyl alebo nieco podobne aj ja pojdem

bambulka711
20. jún 2024

@ersp no uvidíme, ako to bude. Styk sme mali v pondelok večer a ovulka bola podľa mňa v utorok tesne po obede, takže načasované sme to hádam mali dobre. Určite to bolo do 36 hodin. Ale nejaká som skeptická, že by sa to takto "na poslednú chvíľku" podarilo.

ersp
20. jún 2024

@bambulka711 ja to mam eate viac natesno jak ty, neboj bude jak ma byt😉

bambulka711
20. jún 2024

@ersp nám pred chvíľkou bocian nad domom preletel 😂✊

ersp
20. jún 2024

@bambulka711 nam sa tu krutia par mesiacov a nic :D

bambulka711
20. jún 2024

@ersp tak asi musíte vranu vyzerať 😂