icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

bosoriak
10. dec 2014

@zuzu2389 Aha, tak 8dni je veru malo. Skus zbehnut za lekarom, na to sa predpisuje duphaston, aby predlzil lutealnu fazu. A ten hormonalny profil urcite, ako rybkaa spomina. Neviem, ci ti pomoze len kyselina listova, ale skus, ved za to nic nedas.
A naozaj drzim palce. Inak mozno pomoze len samotna navsteva lekara, mna to dost ukludnilo, len to vedomie, ze nieco robim.
Drzim paste.

rybkaa
autor
10. dec 2014

@zuzu2389 teplotu ti možno dvíha inofolic, aj ja som vtedy mala vyššie teploty, aj pred aj po ovulke. Ešte je možné, že sa ti LF predĺži, že sa to ešte ustáli po kyrete, celkovo hladiny hormónov. Ešte ma napadlo - neviem či si to už aj nepísala - po kyrete si v tých 2 cykloch mala ovulku odsledovanú? podľa teploty ti vyšlo že bola?

zuzu2389
10. dec 2014

@rybkaa no po kyrete v tom prvom cykle kym som nedostala kramy som si nemerala teplotu..bo som si myslela ze je to zbytocne kedže som ani nevedela za ako dlho mi pridu kramy a akoto bude po...ale v dalsom cykle som si merala..tam som aj uzivala inofolic..prve dni po kramoch som mala tých 36,6 az 36,7 potom sa mi to znizilo na 36,3- az 36,5 a ovulka mi potom z teploty 36,6 vyskocila na 36,8..ale to si myslim ze som aj tento cyklus mala este taky po tom kyrete...lebo ma museli poriadne v septembri vycistit..19.9. som bola prvy krat na cisteni a o tyzden ma museli cistit znova bo mi tam nechali este kusky, ktore mi nevysli ani same za ten tyzden...takze tak...a teraz sa mi asi len dostava do normalu cyklus..uvidim ako tento mesiac a ak to bude take iste budem volat k lekarovi a pojdem na HP

bubu4125
10. dec 2014

@rybkaa prežilo,a je z nej už 3,5 ročná slečna... Zdravá a veľmi Šikovná... Chvalabohu! Dnes mi teplota klesla a testik som spravila, no je úplne bielucky...

rybkaa
autor
10. dec 2014

@zuzu2389 ano, počkaj ešte tento cyklus, myslím, že sa to dá doporiadku aj samo, môžu to byť ešte následky kyretu, ja som v prvom cykle ovu nemala a druhý bol tiež taký nejasný, potom sa to ustálilo 🙂

rybkaa
autor
10. dec 2014

@bubu4125 no to je skvelé, teším sa s tebou 🙂 to musela byť strašne malinká, keď sa narodila, ale je to bojovníčka 🙂
noo, ak sa jedná o bájny IP pokles a teplota zas vyskočí zajtra hore, môžeš testnúť o 2 dni a ak to klaplo, budeš to vidieť na testíku 🙂

bubu4125
10. dec 2014

@rybkaa nejak strácam nádej... Včera večer som mala strašné bolesti, som myslela, že v tej chvíli dostanem ms... Aj teraz mám bolesti jak toto... A taký čudný výtok som mala pred chvíľou... No,v každom prípade už čakám ms

zuzu2389
10. dec 2014

@rybkaa dakujem...uvidim ..este som len na zaciatku cyklu tak uvidim kedy budem mat teraz ovu..a ako rychlo dostanem po tom kramy...a ty si mala kedy kyret?

rybkaa
autor
10. dec 2014

@zuzu2389 ešte minulý rok na vianoce

zuzu2389
10. dec 2014

tak to mi je luto..ale verim ze ako sme o tie nase mimca prisli tak nam stoja pri nas a coskoro budeme opat tehulky...ja len dufam ze mi to nebude znova trvat dalsie 3 roky kym znova otehu...

katickaaa
10. dec 2014

@zuzu2389 ahoj aj nam sa po 3r podarilo a potratila som v apr a odvtedy skusame ale zatial nic ☹ tak som zacala merat a testovat nech vam vacsi prehlad 😉 mame to tazke mesiac co mesiac my zeny 🙂 treba verit, ze to pride na nas coskoro 🙂

zuzu2389
10. dec 2014

@katickaaa ahoj,,,tak vydim ze nie som sama...no jo...mame to tazke..a hlavne ked sa kazdu chvilku dozvedame ze naokolo su tehotne baby...ak u mna teraz v priebehu 2 mesiacoch po mojom kyrete..otehotneli 2 zeny z mojej rodiny...a to rovno sestra a svagrina..tak to vie potesit...nevravim ze im to neprajem...ale je mi to luto, ze sme mohli byt tehotne vsetky naraz...co uz...mozno otehotniem ked uz budu narodene tie babatka a to moje bude o to viac vysnivane a vytuzene....🙂
a bola si aj u lekara? ked od aprila sa nedari? ci kolky mesiac sa snazite opat?

katickaaa
10. dec 2014

@zuzu2389 po kyrete som bola 2x u dr. povedal ze vsetko ok a mozeme sa veselo snazit dalej ale priatel ma malo a pomale spermie tak u nas je to take ze moze ale aj nemusi sa zadarit-ale tak vieme ze sa to da 😉 len je to na dlhe trate u nas...ale chcem bud.rok ist na take komplet vysetrenie ci som ozaj fit 🙂 ale nemala som ziaden problem doteraz aj cyklus v poho aj ovulku mavam...ach jaaaj...ja mam dve kamosky co teraz porodili,tak mi tiez luto ze ja som mohla to moje uz mat ☹

zuzu2389
10. dec 2014

@katickaaa veru je to luto...ale neboj budeme mat aj my raz mimca...🙂
no ja som bola aj na diagn.laparke, manzelovi kontrolovali spermie...sice mal aj on problem ale vitaminmi sa mu upravili spermie a uz ich ma na 1..a nic ine nenasli...akurat ze ja mam maternicu otocenu naopak ci ako...a mam vajecniky mramoroveho vzhladu...tak je asi tahsie vajickam ich opustit..ale co som si vsimla ovulku som mavala aj mi pekne vajicka vzdy rastli..tak neviem...uvidime ako dlho bude zas toto trvat kym sa zadarí

rybkaa
autor
10. dec 2014

@zuzu2389 mne sa podarilo otehu na prvý šup, teraz som mala problémy s krčkom, ale aj tie sú už ok, takže začíname tento mesiac zase naplno skúšať, tak som zvedavá, či sa znova podarí viacmenej hneď 🙂 držím ti palce

zuzu2389
10. dec 2014

@rybkaa tak to si mala stastie...aspon vies ze to ide aj hned...ja mam strach ze to znova nepojde ako prvy-krat...kedze to neslo tak dlho..ale tak dufam ze uz teraz tak dlho cakat nebudem musiet...

butterfly333
10. dec 2014

@bubu4125 moja čo to ta teplota? Kedy ms nemá prísť??

bubu4125
10. dec 2014

@butterfly333 neviem čo jej je... Či aj to,že som nespala doma, ale u svokry... Nedeľu očakávam neočakávanú mrchaňu...

butterfly333
10. dec 2014

@bubu4125 no dúfajme že to bolo len z toho. No držím palce. Ja dnes 37,0 8DPO bože tak sa bojím že to zas nevide.

bubu4125
10. dec 2014

@butterfly333 no to dúfam aj ja... Som strašne zvedavá na zajtrajsiu teplotu, ak klesne, príde mrcha... No,musíme veriť... Aj keď už strácam nádej, veriť musím... Keď to mne nevyjde tento mesiac, tak budem sklamaná oveľa viac ako inokedy... Zrejme kvôli Vianociam

butterfly333
10. dec 2014

@paskolinka aj ja som mala na 4DPO pokles čo to znamená???

rybkaa
autor
10. dec 2014

@paskolinka jaj prepáč,si to asi pletiem,že si mala kratku; ty si mala spinenie;už neviem kto je kto 🙂
periny akurát dnes prezliekam ako si vedela? 😀 na prádlo kašlem,aj flanelové pyžamo má svoje čaro,hlavne keď je už na zemi zmetane 😀 ak by som sa ja navliekla do pradelka,mm by sa rehotal do rána a nič by nebolo 🙂 dnes 8 dc,už štartujeme na plno,teším sa na testovanie konečne 🙂

paskolinka
11. dec 2014

@butterfly333 no asi nic, teda mňa to nic neznamenalo. Dnes teplota padla na 36.37, takže dnes najneskôr zajtra čakám ms

mawiya
11. dec 2014

@paskolinka ahoj mojka. ja dnes idem tiež dolu a v sobotu čakám krásavicu červenú. som troška sklamaná, že to nevyšlo, ale tak aspoň bude veselo pod stromčekom.

bubu4125
11. dec 2014

@rybkaa
@mawiya
@butterfly333 ahojte, tak čo myslíte? ja som z toho jeleň

mawiya
11. dec 2014

@bubu4125 cica a testla si? 🙂

zarzisia
11. dec 2014

Dobre ranko 🙂
tak ja meriam este zajtra a uz potom len cakam na prichod/neprichod MS bez merania 🙂 http://www.fertilityfriend.com/home/4a8aef A inak ak nic, tak vo februari budem svoju 30tku oslavovat nemocnicnou stravou 😠

@rybkaa Este raz dakujem za tie testiky zlatko a musim to tu napisat- ty tak nadherne pises 😨 To pisane pismo na obalke- ako ucitelka mojej neterky v 1. triede by sa mala ist k tebe zaskolit 🙂

paskolinka
11. dec 2014

@mawiya a stale nic na testiku? lebo vsak aj ked ide teplota dole, stale je pekne vysoko... navyse u teba, co stale ako cencul 😉

senta_sofia
11. dec 2014

@zarzisia jakoze s tymto vyskokom cakas kraaamy, neblazni 😀

zuzik1927
11. dec 2014

ahojte, co vy na to? bola ovu druheho alebo tretieho? skusit zajtra test? ved mozno nejakeho ducha tam najdem :D