Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@ersp aj so svetelnou navigáciou 😂
@bambulka711 ved toto 😀😀😀 nam sa tu len lastovicky uhniezduju 😀
@bambulka711 gratulovať 😁 je to začiatok stimulovaneho cyklu
@kristinkaris tak gratulujem a nech je tento mesiac váš 🥰
Ahojte tak výsledky z krvi boli pozitívne mala som hcg 656 tak snáď všetko dobre bude
3.7 mám ísť na kontrolu snáď už bude niečo vidieť 😀
Ahojte, ja vás tu potajme spehujem ale keďže chodím už do práce na 2 zmeny a 7-8 hodín len stojím tak vás len prečítam ako sa máte a padám do postele. Sama som zvedavá dokedy toto budem zvladat
Čo sa týka nás tak včera sme boli na kontrole a krásne rastieme, dnes by sme mali byť podľa mojej ovu (11+0tt) ale podľa utz by som dnes mala byť 10+3tt.
@nikol114 zo ❤️ gratulujem 😍 a nech všetko dotiahnete do úspešného konca 🙏🍀✊❤️
Ja mám tiež kontrolu 3.7 🥰. 😁
@andyka105 @ersp @kristinkaris @bambulka711 @katariiinkaa @zanzilady na vás často myslím a verím že sa čo chvíľa dočkáte krásnych vyťažených // 🙏🍀✊❤️
@dracik07 jeeej ahooj 😍 tak to som rada že sa vám takto krásne darí ❤️
@dracik07 veľmi sa teším, že je všetko v poriadku. A o týždeň budem už aj ja vedieť, či sa náhodou nezadarilo po hyfosy na poslednú chvíľku 😊
@bambulka711 silno držím palce 🙏🍀✊❤️
Tak podla teploty to dnes vyzera na 1dpo, uvidim co povedia zajtra v car ci sa ovulacia potvrdi a uz len cakanie 🙂😀
@ersp držím palce, daj vedieť, ako si dopadla 🙂
@katariiinkaa to nevyzerá na kanálik. Skús ešte zajtra, či stmavne, držím palce 🙂
@katariiinkaa presviet si test od spodu a hned uvidis ci je siva alebo ruzova 😉
@ersp no mne sa zdá že ružová, len sa mi to zároveň zdá nejako skoro aby sa na teste niečo ukázalo, tak som trochu skeptická 😅 nebyť tej teploty tak ani netestujem.. nič no, skúsim ešte zajtra a uvidíme či sa zas niečo ukáže alebo to bol vadny test.
@katariiinkaa skus iný test tieto robia oveľa horšie koľajnice
@kristinkaris ja teda neviem, ale mne ešte žiadny nespravil takúto čiarku. To je jasne viditeľné, žiadny duch 🤷 tebe spravili už takúto výraznú?
@bambulka711 ja tiež nemám skúsenosť že by mi nejaký spravil takúto falošnú, tak uvidíme zajtra
@bambulka711 mne mamatest uz zial spravil a nebolo z toho nic...ja uz radsej neskor spravim test ale drmax
@ersp Uvidiime zajtra 🙏
@bambulka711 mne už áno práveže aj baby v skupine dávali že ako duchuju keď kuknes snazilky
@katariiinkaa @kristinkaris
@ersp sama som zvedavá, lebo že robia menej výrazné čiarky po limite, to už som zažila, alebo ak bolo biochemko, ale toto mi príde riadna čiarka už. V každom prípade dúfam, že mám tentoraz pravdu a je to naozaj čiarka ✊✊✊
Akurát som našla moje testy z predošlého tehu, síce to vtedy nedopadlo dobre (MÁ) ale takto vyzerali testy na 11dpo. Ale vravím, stále som trochu skeptická tým že je dosť skoro a keby ta teplota nevystrelila ani by som test nerobila 🤷♀️dam vam zajtra vedieť že ako 🙏 veľmi dufam že to naozaj bola čiarka a že zosilnie 🙏
@katariiinkaa no, ale tu je presne tá čiarka o dosť menej výrazná. Veľmi ti držím palce ✊✊✊
@bambulka711 ďakujem ❤️

@bambulka711 asi spravime pristavaciu drahu ak je poslepsi 😀😀