Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@katariiinkaa 😍😍😍 veľmi verím že to sú krásne začínajúce // ✊🙏🍀❤️
@katariiinkaa uvidíš držím palce ☺️🍀
@dracik07 @kristinkaris ďakujem ❤️ snáď to nebol len vadny test, uvidíme zajtra
@katariiinkaa možno malo farbiva
@eliska1986 na 8-9dpo mi príde že ak je to čiarka, tak sa ukázala naozaj skoro takze ani nemôžeme čakať aby bola nejako extra silná. Uvidíme zajtra 🙏
@katariiinkaa pocuj pozerala som tvoj graf a nemas 1 dpo uz 14.6. a nie tak ako ti zaznacila aplikacia? Ze by si bola uz 10 dpo
@zuza265 neviem, ťažko povedať. Ale ono je to v podstate jedno. Počkám pár dni a uvidíme 🙂 podľa testov mi to ale vychádza takto ako mi to vyznačilo, keďže ešte 14. ráno som mala pozitívny ovu test
@katariiinkaa och, ta ciarka je naozaj dost vyrazna… velmi velmi velmi drzim palce aby to vyslo. Este je tam mozno dvojek….. vtedy si vraj rychlo silne ciarky 🤞🤪 ja dnes 7dpo testovat sa nechystam 😂🤷♀️
@katariiinkaa ano vsimla som si tam pluska. Ale kukla som teplotu a vyvoj (predsa test je menej presny), zas neviem ako si mala bolesti, pocity atd. To len, ze na 10 dpo by to bol super test🤗 drzim palce
@zuza265 no veď toto.. a na 8 dpo je to extra super test 😂 preto som zatiaľ skeptická, uvidíme zajtra ako to ráno ukáže
@katariiinkaa verim ti. Aj ze ten cas sa vlecie😂 velmi drzim palce nech tam ta ciarka zajtra proste je❤️
Ahojte dievčatá, som tu nová a veľmi by som poprosila o Váš názor, sledujem si ovulaciu už pár mesiacov podľa BT, vždy mi deň po ovulaci vyskočila aspoň o 0,2-0,3•C, avšak posledné dva mesiace mi stúpa deň po dni len o 0,1•C. Prikladám aj graf, pozitívny test ovulacny mi vyšiel na 13DC, avšak to nemám zaznamenané, keďže som chcela podľa teploty ako mi to ukáže. Mám dve aplikácie a jedna mi zaznačili ovulaciu na 14DC a druha na 15DC. Chcela by som sa opýtať, či to nie je zle keď mi rapídne nevyskoci teplota po ovulaci a či aj podľa vás vychádza tá ovulacia na 14DC.
Ďakujem vopred 🥰🥰
@simonka3333 podla mna to vyznačilo správne 🙂 určite nie je zle keď teplota stúpa postupne, viacero z nás to tak má. Dôležitý je rozdiel v predovulacnych a poovulacnych teplotách. Držím palce!
@simonka3333 ahoj, tiež si myslím, že to máš správne. Ale určite by som ti odporučila kúpiť digitálny teplomer, ktorý meria na 2 desatinne miesta. V DMke stojí pár eur 🙂
@bambulka711
@katariiinkaa
Ďakujem Vám veľmi pekne dievčatá ☺️,
ak nevynde tento mesiac kupujem nový digitálny teplomer 😀
@katariiinkaa gratulujeeeeeem 🙂
@bambulka711 ďakujem 🙏 hlavne dufam že to tentokrát už dopadne všetko v poriadku
@katariiinkaa gratulujem☺️ podla mna si fakt 11 dpo. Paradna ciarka!
@katariiinkaa ja ti tak v dobrom závidím. Snáď sa v piatok aj ja dočkám 🙂 určite dopadne najlepšie tentokrát.
@katariiinkaa krásne ☺️držím palce nech to tentokrát vyjde 🍀
@bambulka711 budem ti držať palce veľmi 🙏❤️ vieš čo ja po tomto pokuse neverím že ten gynex + conceive gel je náhoda. My sme to použili v dvoch cykloch a v oboch som akoby zázrakom otehotnela.. dovtedy nič absolútne. Takze ja si myslim že nám toto combo pomohlo veľmi. Ale samozrejme to sme my.. co nám pomohlo iným abolútne nemusí. Daj v piatok vedieť ako si dopadla 🙏 budem na teba myslieť
@zuza265 @kristinkaris ďakujem ❤️
@katariiinkaa no ja tiež používam niečo ako conceive, ale tak, u mňa boli iné problémy... A hlavne, som stará raketa. Jaj, ja sa tak teším a tfuj tfuj tfuj, nech už len tmavne krásne.
Ahojte dievčatá , tak ja píšem lebo sa musím nejako vyrozprávať , začala som špiniť hnedé výtoky od štvrtka dostala som aj lieky ale neviem nejako sa to nezlepsilo. Mám obavy môžem byt tak v 3tom týždni som pod dohľadom lekára vraj je to normálne ale aj tak viete ten strach je neskutočný veľmi má to ničí a obavám sa toho najhoršieho :( keďže na done ešte nič neni vidno pochybujem že keď pôjdem na kontrolu o týždeň te už niečo bude vidieť
@katariiinkaa jeeeeeej gratulujeeeem to je krasne 😍😍😍 normalne mam chut si spravit test 😂😂😂 ideme s muzom do eurovei tak mozno na tajnasa odbehnem kupit test a zajtra spravim 😂🤦♀️
@nikol114 ja ta uplne chapem. Ja som tiez spinila a teda u mna bol gestacny len bol dva tyzdne prazdny a bez zvacsovania, nakoniec to aj samo odislo. Je to velmi tazke, ale mysli pozitivne. Aj keby sa nahodou nieco pokazilo, co velmi dufam ze nie, stale je velmi vysoka pravdepodobnost ze sa ti rychlo podari opat. Vid katka. Drzim moc moc palceky.

@bambulka711 ono aj z týchto čiarok sa potom stali riadne koľajnice, len to dopadlo ako missed abort mesiac po tom, takze ucidime čo to bude teraz 🙏