icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

majoralka
24. jún 2024

@katariiinkaa krásne čiarky 🤗🎉😍 gratulujem, teším sa s tebou 💞

bambulka711
24. jún 2024

@nikol114 musí to byť veľmi náročné a všetky držíme palce. Na kontrolu HCG nechceš ešte raz skočiť, aj keby ako samoplatca? Možno by ti to pomohlo...

katariiinkaa
24. jún 2024

@majoralka ďakujem krásne ❤️

katariiinkaa
24. jún 2024

@nikol114 ahoj, veľmi veľmi ti držím palce nech je všetko v poriadku 🙏 na tvojom mieste by som si zbehla ešte na odber ako samoplatca (keď ti gyn nechce spraviť další alebo niečo) a bola by si možno kludnejsia keď uvidis že to stúpa v poriadku ako má 🙏 myslime na teba

nikol114
24. jún 2024

@bambulka711
@katariiinkaa ahojte ďakujem krásne za povzbudenia 🙂 veľmi mi pomáhate s odberom nebude problém urobí mi koľko len chcem len dnes nerobí tak skočím zajtra

majoralka
24. jún 2024

@nikol114 s tým odberom je to super, tak držím aj ja palce, nech krásne rastie 🤞 testy sú krásne, dúfam že to bude Ok ❤️

katariiinkaa
24. jún 2024

@andyka105 haha chod a daj potom vedieť hlavne! 😂🙏

dracik07
24. jún 2024

@katariiinkaa ja odpadnem😍, gratulujeeeeem nech krásne silnie a nech je to prezproblemove 🙏🍀❤️

katariiinkaa
24. jún 2024

@dracik07 ďakujem krásne ❤️ verim že bude

ersp
24. jún 2024

@bambulka711 ahoj, tak hlasim po kontrole v car 🙂 ovulacia potvrdena, asi prebehla v sobotu, zlte teliesko sa naslo 🙂 co sa tyka dalsieho postulu chceme este pct test buduci cyklus a dr vravela ze ak iui tak len pri lavom vajecniku, tym ze pravy vajcovod siel az pod tlakom moze byt tam problem...ivf sa neapominalo, iba ak to chceme posurit, ale verime ze to pojde aj inak..este mi nic na ovulaciu nedavala, ze lepsie uz ked pojdeme do iui aby som ich nemala dlho, lebo ze viac ako 2-3cykly mi ich predpisat nemoze...horsie je ze odkedy sme dosli z car mi zacalo byt divne a mam teplotu 37,5-38, ale verim ze aj keby sa nieco uz poovulacne deje ze to neuskodi (skusala som aj odspodu merat bazalnym po hodinovom lezani a 38.04)..

bambulka711
24. jún 2024

@ersp a prečo pct test, ak smiem vedieť. Nie je úplne zbytočný, ak idete na IUI? Či sa mýlim? Mala si protilátky na spermie? Aj keď je pravda, že jeden ster už človeka nezabije. A čo sa liekov na ovuláciu týka, tak možno blbá otázka, ale tie sa berú 3-8DC a ako budeš vedieť, ktorý vaječník bude ovulovať? 🤔 Ja sa chystám Letrozol brat.

ersp
24. jún 2024

@bambulka711 tym ze mam za sebou uz porod a mohpl krcok narusit a tiez chceme 3 deti (mame 1 zatial) chceme najst pricinu aj pre buducnost 🙂 ako je to na nas vieme ist na iui hned ,ale radsej by som vedela kde je problem 🙂 praveze nebudem vediet ktory vajecnik..dr vravela ze ma zeny co tam chodia polroka a stale zly vajecnik, mna hlavne tesi ze teraz je z dobreho takze funguje aj ten, vo february zas bol pravy, cize sa striedaju v nejakej kombinacii 🙂

bambulka711
24. jún 2024

@ersp no veď práve, že to dopredu nikdy nevieš. Ale je pravda, že ak nemáš s ovuláciou problém, tak lieky asi ani netreba. Ja ich mám v pláne preto, lebo sa mi stále posúva ovulácia na neskôr a predsa už ani kvalita nebude najlepšia si myslím.

ersp
24. jún 2024

@bambulka711 ja mam ovulaciu ale 40dc, cize liekmi sa to riesilo, ale kym pojdeme fixne na iui nebudem nic brat, teraz zazrakom dosla 10dc 😀

bambulka711
24. jún 2024

@ersp jaj, hotová jadrová fyzika 🙈 si hovorím, prečo niekto otehotnie pri prerušované súloži z nejakých kvapociek lásky, v ktorých je 10 spermií a my tu robíme stojky na hlave pomaly a nič 😂

ersp
24. jún 2024

@bambulka711 ved praaave, ale dr dnes vravela ze ma velmi vela parov co prve prirodzene a druhe nie a nie sa podarit 🙂 inak ty si vravela ze si stara raketa a tusim kolko mas 34?

bambulka711
24. jún 2024

@ersp v novembri už 38 🙈

ersp
Autor odpoveď zmazal
ersp
24. jún 2024

@bambulka711 dnes som videla niekolko starsich parov, takze este si mladaaa 🙂

bambulka711
24. jún 2024

@ersp no, partner má 54, ale on má výsledky ako plemenný žrebec. No darmo, kedysi sa aj chlapi vyrábali kvalitnejší 🙈 pokus o vtip...

ersp
24. jún 2024

@bambulka711 myslim ze dolezitejsi je vek zeny 🙂

bambulka711
24. jún 2024

@ersp to určite áno, veď preto som u nás ten "problém" ja 😂 uvidíme, v piatok budem 10dpo, skúsim možno test.

ersp
25. jún 2024

@bambulka711 ja asi na dovolneku testy neberiem len duphaston a asi az po dobvolenke budem riesit ci sa podarilo.. to budem tak 15DPO :D

bambulka711
25. jún 2024

@ersp ja tento rok moc dovolenku neplánujem, tak nemám tento problém. Nejak si ju nechávam po IUI a prípadne IVF, keby sme sa až tam nedajbože dostali 🙈

bambulka711
25. jún 2024

Dievčatá, v mesiaci, keď sa podarilo, cítili ste sa inak? Ja som 7 dpo a vôbec nemám citlivé prsia, čo väčšinou mám už od 4-5dpo max.

sandra299
25. jún 2024

@bambulka711 ja som sa vôbec necítila inak. Vies ono tie zmeny si reálne ťažko všimneš ak sa príliš nepozoruješ a potom hrozí že si veci vsugerujes.
Inak ta dovolenka, ja by som na tvojom mieste sla pred IUI/IVF. Pomoze ti to na psychiku, zmena prostredia a tak, plus keď budeš tehotná budeš na rizikovom a si dochodila 🙂 porozmyslaj nad tým 😉

bambulka711
25. jún 2024

@sandra299 no veď práve, že nejak extra sa nepozorujem, len dnes som si toto uvedomila. A dovolenku som myslela preto, aby som v práci nemusela hlásiť dôvod 🙈 inak, ja som v tomto asi čudná, ale keď mám voľno, tak na to viacej myslím, lebo mám na to čas 😂

ersp
25. jún 2024

@bambulka711 my potrebujeme uz vypnut, tak ideme, pytali sme sa v car ci to uskodi a ze nie ze s kludom mozme ist 🙂

ersp
25. jún 2024

@bambulka711 mna v niektorych cykloch prsia bolia v niektorych nie 🙂 ale ked som mateja cakala okolo 8dpo som skor mala pocit ze mam v prsiach kamene 😀

bambulka711
25. jún 2024

@ersp ja by som šla, ale myslím, že keby v práci pýtam voľno, tak ma šéfstvo vystrelí oknom. A hlavne, aj tak už dosť "provokujem" neskoršími príchodmi kvôli lekárom a tak. Našťastie nemusíme nosiť potvrdenky. Nechcem to vešať v práci na nos, kým to nie je nevyhnutné.
A teda uvidíme, mala by som (ne)dostať v nedeľu MS, tak za pár dní už budem vedieť.