Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@nikol114 uvidíme, ja mám zatiaľ klasický PMS, kde by som najradšej v práci treskla dverami a s plačom odišla 😂
@bambulka711 😀😀😀 ja ani nemusim mat pms a trieskam dverami od nervou 😀😀😀
@bambulka711 nesledovala som na sebe ziadne zmeny, vsetko bolo tak ako po ine mesiace. Po ovu bolest prs a pred ms bolest odoznela. Aj v ten mesiac som to tak mala a si hovorim, zas to nevyslo 😕 a potom na 16dpo teplota vyskocila nad 37°C, tak som spravila test a tam dve ciarky. Tehotenske priznaky prisli az neskor, okolo 9tt.
@ersp to aj ja, ale pri PMS sa k tomu pridáva aj ten plač a pocit zúfalstva, že je to tu ako u debilov na dvore 😂😂😂
@adka3321 ďakujem. Jasné, príznaky nečakám, len tie prsia nebolia, tak ma to zaujalo. Tak si aj ja hovorím, že zase to dostanem, tuším to funguje. Inak, my sa doma bavíme stále tak, že už plánujeme IUI a chlap sa pýta, ako tá miestnosť vyzerá a že musí hlavu trénovať, aby to tam zvládol na odbere 😂
@bambulka711 to mne staci ked maly je cert a neposlucha 😀😀😀 potom pride na rozum otazka ci chcem vazne este jedneho takeho diablika doma 😀😀
@ersp to ti verím. Ja mám len psa občas na stráženie a niekedy mám dosť, keď "furt dačo" 😂😂
Ahojte dievcata, ja dnes 9dpo jednorazovo som mala dneska hnede spinenie, ale velmi slabe, tak predpokladam ze MS sa pomaly rozbieha. Nevadi, dalsi mesiac dalsia sanca.
@andyka105 a koľko mávaš LF?
@bambulka711 12-13 dni. Minuly mesiac som mala 15 ale to som brala dvojitu davku vitexu a divne som mala aj ovu vyznacenu takze ten moc neberem. Cize pocitam sobotu-nedelu dojde MS
@andyka105 tak to by si aj dosť skoro začala špiniť. Ale aj ja som to tak mávala...
@andyka105 možno implantačné, aj na dpo by to celkom sedelo
@katariiinkaa
@andyka105 myslím, že víkend budeme mať napínavý 😂
@bambulka711 tak toto je uz fajn kym som nebrala vitex tak som zacala spinit uz 5dpo 🤦♀️
@andyka105 a vitex berieš po ovulke? Mne nejaký zostal, tak by možno nebolo odveci ho minut.
@katariiinkaa ano preslo mi to hlavou pri kazdom tehotenstve som to mala ale nechcem to brat zatial vazne 😂
@bambulka711 vitex je na progesteron? 🙂
@bambulka711 ano iba po ovulku ho berem. Vies co tym ze ho berem v podstate len 10 dni tak mam este dost 😂
@ersp ano vitex je akoby prirodny progesteron, alebo teda pomaha telu produkovat viac progetseronu.
@ersp áno, viem, že som ho na to brala. Mám macu, tá sa má tuším do ovulku a vitex po ovulke. Ja tiež mám problém so spinenim a mám LF 10-11 dni.
@bambulka711 j macu pred ovu tiez som brala a tiez inofolic combi premium som skisala tento mesiac ale tiez do ovulky len 🙂 po uz davam len kyselinu listovu 🙂
@ersp ja musím kvôli tým kortikoidom kopec vitamínov, ale našťastie som zohnala už nejaký multi vitamín, ktorý obsahuje skoro všetko, tak sa mi 10 vitamínov scucne do jedného, keď domíňam tie jednotlivé. Plus ešte teda ja musím aktívnu formu kyseliny listovej, konské dávky Dčka a aspirín protect 🙈 sa smejem, že to mám namiesto večere 😂
@bambulka711 haha to hej, ako mne v car vraveli ze ak nie je problem kys. listova staci, plus na moje pco inofolic 😀 ale tiez raz za 2 dni Dcko, Cko 1000mg ak nezabudnem, denne pred ovu Maca 2x, 1x E, 2x inofolic, 2x kasicka materska 😀😀 ale po ovu uz len kys. listova a Dcko 🙂
@bambulka711 ale ked sa niekto pozrie na moj stol kolko tam vitaminou sa musi chytat za hlavu 😀😀😀 teraz mi tam pribudol este spray tandum verde a pastilky na hrdlo, lebo doma sme vsetci nachcipany 😀
Dobre ranko dievcata, tak ja hlasim spinenie pretrvava, test negativny, teplota vysoka🤷♀️ tak len dufam te sa rychlo rozbehne MS
@andyka105 ach, škoda. Ja možno otestujem v piatok, to budem 10dpo, ale mi to príde skoro.
@bambulka711 pockaj na 12dpo nech uz je jasnejsi vysledok 🙂
@ersp no ak sa dožijem 12 dpo, lebo štandardne to už je 1-2 DC 😂
Ahojte dievčatá tak ja som bola znova u doktora včera som nespinila a dnes som zase začala tak som išla , zase má prestrasil že to môže byt mimomaternicove :( mala by som byt v 3tom týždni na ultrazvuku zase nič nebolo vidno, zobrali krv tak zajtra budem múdrejšia :(

@bambulka711 ahoj no mne prestali chutiť rohliky a moje najobľúbenejšie pizzové taštičky z lidlu 😀 to bolo podozrivé 😀