icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

andyka105
26. jún 2024

@bambulka711 co uz…. Hlavne nech rychlo dojde MS. Predpokladam ze v sobotu rano by mala dojst. Piatok by mala klesnut teplota ak nahodou neklesne tak testnem este ale nedavam tomu sancu.

ersp
26. jún 2024

@bambulka711 uvidiiis 😀😀

katariiinkaa
26. jún 2024

@nikol114 ako myslis v 3 týždni? Koľko dpo si? A aké hcg si mala naposledy? Tiež u mna mali pri poslednom tehu podozrenie na mimomaternicove.. ak chceš tak kľudne mi napis 🙏

kristinkaris
26. jún 2024

Baby neviem či máte skúsenosť ale skúsim beriem 4 deň clostilbegyt a ja mám úplne veľa plodného hlienu ;D je to normálne? Tak skoro obvykle mávam ms aj 8 dni dnes som 6dc a kramy už nikde :D iba teda ten plodný hlien

bambulka711
26. jún 2024

@katariiinkaa podľa mňa je to myslené tak, že 3 týždne po ovulácii, teda 5 týždeň?

katariiinkaa
26. jún 2024

@bambulka711 už sme si pisali cez správy 🙂

ersp
26. jún 2024

@kristinkaris podla mna je to dobre, ja pri clostyle som nemala takmer ziadny plodny hlien a aj v car mi vraveli ze clostyl blokuje tusi estrogen a teda sa tvori menej hlienu a nizsia sliznica

ersp
27. jún 2024

Dievcata no ako? Kto najblizsie testuje? Ja som 5dpo, nachcipana jak pes a zajtra mame ist na dovolenku...davam aj davala som si tieto dni pastilky a sprej ktore by asi tehotne nemali tak verim ze aj ked sa zadari nebude to mat nasledky...

bambulka711
27. jún 2024

@ersp ja som 9dpo a neviem, či mám alebo nemám testovať zajtra 😊

lenka1801
27. jún 2024

Ahojte chcela by som sa vás opýtať na váš názor...
Takto vyzerá môj graf, ovu bola podľa neho 8dc a dnes som teda 22dc. A keďže som sa dočítala, že LF je skoro vždy rovnaká a teda u mňa 14dní (+-1 deň), Tak mám rátať, že ms mi príde už 29.6. (namiesto 1.7.) teda skôr? Ďakujem 🙂

katariiinkaa
27. jún 2024

@lenka1801 ano presne tak 🙂 príchod ms záleží od toho, kedy bola ovulka. Jednoducho posunutá ovulka = posunutá ms, skoršia ovulka = skoršia ms.

lenka1801
27. jún 2024

@katariiinkaa ďakujem pekne 🙂 tak to ma aj teraz potešilo, že dostanem skôr 😁

ersp
27. jún 2024

@bambulka711 a nejake zmeny pozorujes ci nic? 🙂

bambulka711
27. jún 2024

@ersp nie, tento mesiac ani prsia nebolia, sem tam ma pichne na pravej strane, ako pred ovulkou a nervózna som, že keby pohľad vraždil, tak polka kancelárie je pod fialkami 😂😂😂

ersp
27. jún 2024

@bambulka711 no pekne, v bruchu picha aj mna kde tu hlavne vlado kde bola ovulka ale pripisujem to skor este tomu hyfosy 😀

bambulka711
27. jún 2024

@ersp hej, ja mám stále pocit podráždenej sliznice... Ale možno si to len namýšľam. A tiež som mala ovulku vpravo, ale ja aj keď mám vľavo, vždy ma bolí pravá strana. Mám nejaké pokazené receptory alebo čo 😂 uvidíme, väčšinou na 11-12 dpo dostávam menzes, tak cez víkend ho očakávam ako na koni 😂

andyka105
27. jún 2024

@ersp mne ak zajtra neklesne teplota tak testnem. ms cakam v sobotu a vzdy my den pred klesa teplota tak uvidime. Spinim uz velmi malo. Ale to tiez zvyknem mat ze na den my to prestane a potom sa naplno rozbehne Ms takze cakam za v sobotu dojde. 😏

ersp
27. jún 2024

@bambulka711 alebo aj nepride :D

bambulka711
27. jún 2024

@ersp to by bolo najlepšie, ale myslím, že nesklame ani tento mesiac a pekne sa posnaží 😂

ersp
27. jún 2024

@bambulka711 tak ja som vnutorne dost rozpoltena ci chxem aby nam to vyslo alebo nie..tym ze som 4ti den KO, hrdlo si ani necitim, cmulam vsetky mozne patrilky, preje, teplota chvalabohu do 38 tak mam respekt..

bambulka711
27. jún 2024

@ersp podľa mňa to takto skoro nemôže mať nejaký vplyv. Veď ovulku si mala ešte predtým...

ersp
27. jún 2024

@bambulka711 to hej, ale tak ako sa vravi taky ten alerm je furt tak...ja len dufam ze do zajtra bude lepsie lebo ako cestovat 14 hodin v takomto stave ma urve

bambulka711
27. jún 2024

@ersp určite to bude ok. A možno je to dobré znamenie 😊

ersp
27. jún 2024

@bambulka711 nemyslim, lebo mam to od 2dpo, uprimne uz dlho som nezazila taku bolest hrdla 😀 ukludnuje ma to ze mamca so segrou otehotnela pri silnom zapale plus na atb 😀 ale testy 5ks som zabalila ak nahodou 🙂

andyka105
27. jún 2024

@ersp ja som so synom otehotnala pocas korony. Tiez som bola nastavena ze nic z toho a nakoniec to vyslo. Mozno prave preto motyka vystreli. 🤞

bambulka711
27. jún 2024

@andyka105
@ersp to inak aj mne bolo povedané, že vtedy je imunitný systém zamestnaný inde a spermošky majú ľahšiu cestu. Asi ma chceli ukľudniť 😂

ersp
27. jún 2024

@bambulka711 tak teda hadam to bude aj u nas tak 😀😀😀
@andyka105 tak to mi dava nadej, u nas k by sa podarilo prirodzene by bol mega zazrak pre nas

katariiinkaa
28. jún 2024

Dobré ránko, tak my sme sa z výsledku 1-2 (pondelok) presunuli na 2-3 (piatok) 🙏❤️ zatiaľ vyzerá že hcg naozaj stúpa tak ako by malo, tak verim že to tak bude aj naďalej pokračovať. Všetkých čo sa chystáte čoskoro testovať držím veľmi veľmi palce, myslim na vás všetky ❤️

bambulka711
28. jún 2024

Dobre ránko dievčatá, tak ja som teda skúsila test a pripravujem sa na MS a návštevu CAR.

andyka105
28. jún 2024

@bambulka711 tak sme v tom spolu u mna test tiez biely. Dufam zajtra dojde MS a budem to mat rychlo zasebou