Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@bambulka711 uvidiiis 😀😀
@nikol114 ako myslis v 3 týždni? Koľko dpo si? A aké hcg si mala naposledy? Tiež u mna mali pri poslednom tehu podozrenie na mimomaternicove.. ak chceš tak kľudne mi napis 🙏
Baby neviem či máte skúsenosť ale skúsim beriem 4 deň clostilbegyt a ja mám úplne veľa plodného hlienu ;D je to normálne? Tak skoro obvykle mávam ms aj 8 dni dnes som 6dc a kramy už nikde :D iba teda ten plodný hlien
@katariiinkaa podľa mňa je to myslené tak, že 3 týždne po ovulácii, teda 5 týždeň?
@bambulka711 už sme si pisali cez správy 🙂
@kristinkaris podla mna je to dobre, ja pri clostyle som nemala takmer ziadny plodny hlien a aj v car mi vraveli ze clostyl blokuje tusi estrogen a teda sa tvori menej hlienu a nizsia sliznica
Dievcata no ako? Kto najblizsie testuje? Ja som 5dpo, nachcipana jak pes a zajtra mame ist na dovolenku...davam aj davala som si tieto dni pastilky a sprej ktore by asi tehotne nemali tak verim ze aj ked sa zadari nebude to mat nasledky...
@ersp ja som 9dpo a neviem, či mám alebo nemám testovať zajtra 😊
@lenka1801 ano presne tak 🙂 príchod ms záleží od toho, kedy bola ovulka. Jednoducho posunutá ovulka = posunutá ms, skoršia ovulka = skoršia ms.
@katariiinkaa ďakujem pekne 🙂 tak to ma aj teraz potešilo, že dostanem skôr 😁
@bambulka711 a nejake zmeny pozorujes ci nic? 🙂
@ersp nie, tento mesiac ani prsia nebolia, sem tam ma pichne na pravej strane, ako pred ovulkou a nervózna som, že keby pohľad vraždil, tak polka kancelárie je pod fialkami 😂😂😂
@bambulka711 no pekne, v bruchu picha aj mna kde tu hlavne vlado kde bola ovulka ale pripisujem to skor este tomu hyfosy 😀
@ersp hej, ja mám stále pocit podráždenej sliznice... Ale možno si to len namýšľam. A tiež som mala ovulku vpravo, ale ja aj keď mám vľavo, vždy ma bolí pravá strana. Mám nejaké pokazené receptory alebo čo 😂 uvidíme, väčšinou na 11-12 dpo dostávam menzes, tak cez víkend ho očakávam ako na koni 😂
@bambulka711 alebo aj nepride :D
@ersp to by bolo najlepšie, ale myslím, že nesklame ani tento mesiac a pekne sa posnaží 😂
@bambulka711 tak ja som vnutorne dost rozpoltena ci chxem aby nam to vyslo alebo nie..tym ze som 4ti den KO, hrdlo si ani necitim, cmulam vsetky mozne patrilky, preje, teplota chvalabohu do 38 tak mam respekt..
@ersp podľa mňa to takto skoro nemôže mať nejaký vplyv. Veď ovulku si mala ešte predtým...
@bambulka711 to hej, ale tak ako sa vravi taky ten alerm je furt tak...ja len dufam ze do zajtra bude lepsie lebo ako cestovat 14 hodin v takomto stave ma urve
@ersp určite to bude ok. A možno je to dobré znamenie 😊
@bambulka711 nemyslim, lebo mam to od 2dpo, uprimne uz dlho som nezazila taku bolest hrdla 😀 ukludnuje ma to ze mamca so segrou otehotnela pri silnom zapale plus na atb 😀 ale testy 5ks som zabalila ak nahodou 🙂
@bambulka711 tak teda hadam to bude aj u nas tak 😀😀😀
@andyka105 tak to mi dava nadej, u nas k by sa podarilo prirodzene by bol mega zazrak pre nas
@bambulka711 tak sme v tom spolu u mna test tiez biely. Dufam zajtra dojde MS a budem to mat rychlo zasebou

@bambulka711 co uz…. Hlavne nech rychlo dojde MS. Predpokladam ze v sobotu rano by mala dojst. Piatok by mala klesnut teplota ak nahodou neklesne tak testnem este ale nedavam tomu sancu.