icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

ersp
28. jún 2024

@bambulka711
@andyka105 to mi je ľúto, ja sa o pár dní pridám k Vám

bambulka711
28. jún 2024

@ersp
@andyka105 ja už cítim spodok brucha, takže čakám, že dnes začnem špiniť a zajtra príde MS, najneskôr v nedeľu :(

andyka105
28. jún 2024

@bambulka711 ja praveze som uz prestala spinit, krcok stale dole, teplota no povedzme ze hore. Ale ratam ze som iba 10dpo a teda este dva dni ma cakaju😂

bambulka711
28. jún 2024

@andyka105 tak ja tiež 10dpo, ale mávam LF v najlepšom prípade 12 dní, ale väčšinou 10-11. A ovuláciu som mala už okolo obeda, takže už 10dpo končí. Nevadí, bojujeme ďalej, sklamaní sme obaja dosť.

kristinkaris
28. jún 2024

Ahojte tak môj grafik zatiaľ takto uvidím či pôjde ta BT už dolu sranda ako lieky ovplyvňujú 🤔

andyka105
28. jún 2024

@bambulka711 veru, aj ja mavam 12 dni LF takze predpokladam ze niekedy cez vikend dojde najneskor v pondelok. Ale mohla by uz zajtra, buduci piatok mame oslavu a nechcelo by sa mi mat kramy 🫣

bambulka711
28. jún 2024

@andyka105 tak to ja až taký problém nemám, tie moje 3 dni prežijem vždy pomerne ok

ersp
28. jún 2024

@kristinkaris ja som pri clostyle mala celkom sialene grafy 😀 skor by som to nechala na folikumetriu 🙂

andyka105
28. jún 2024

@bambulka711 no ja po porode mam dost silne tie prve tri dni ja skor skrz toho ze si potom nemozme s muzom uzit 😂🤦‍♀️ ale tak to zas ked my uz budu koncit tak je fajn, len hlavne nech najneskor v pondelok dojdu.

kristinkaris
28. jún 2024

@ersp vážne ? Úkaz by ma to celkom zaujímalo ☺️

ersp
28. jún 2024

@kristinkaris Tot moj prvy, 16dc gonasi, 17dc ovulacia, pritom podla grafu som uz nad liniou 😀😀

kristinkaris
28. jún 2024

@ersp ale celkom pekný graf to bol 😁
A teraz niečo berieš na ovu?

ersp
28. jún 2024

@kristinkaris aktualne nic...tento mesiac ale sama od seba dosla a este aj v predstihu na 10dc, ani by som o nej nevedela ale 7dc som mala hycofy a tam ze dominantny foliku a v pondelok v car pptvrdili ze som po ovu uz...teraz ak sa nepodarilo dalsi cyklus pct test a potom mi az daju nieco na ovu..

kristinkaris
28. jún 2024

@ersp tak to ti pekne nabehla ta ovu ☺️ držím palce až to vyjde a nebudete už musieť riešiť ďalej 🙂

ersp
28. jún 2024

@kristinkaris dufam v to 🙂 akurat cestujeme na dovcu, ale zbalila som aj trsty, lwbo uz chlap furt sa pyta kedy bude vysledok 😀😀😀

bambulka711
28. jún 2024

@andyka105 podľa mňa dostaneme rovnako 😂🙈

bessdonna
28. jún 2024

baby zase som po ms,takze ja uz druhy den meriam bt.tesim sa na meranie cely mesiac,aby som videla ako je na tom moja ovulacia.skusat nebudeme este,lebo sme sa rozhodli,ze az od augusta,po dovolenke😶

andyka105
28. jún 2024

@bambulka711 ano ano, kedy ju ty cakas? Ja som bola dnes kupit testy, skusim este zajtra uvidime. Ale nemyslim si 🤷‍♀️

bambulka711
28. jún 2024

@andyka105 no ja som dnes 10 dpo, takže v nedeľu najneskôr. Väčšinou dostávam na 12 dpo +- deň.

bambulka711
29. jún 2024

@andyka105 ahoj, tak ja dnes opäť bielo na teste. Ty si ako dopadla?

andyka105
29. jún 2024

@bambulka711 ahoj, tak graf klesa ale klesa pomaly tak neviem je to divne. Odllzila som ranny moc a cakam kym sa moj drahy zobudi a spravim test. Krcok mam stale dole. Vacsinou uz den pred Ms my zvykne vybehnut tak neviem. Ale tie teploty su dost nizke na tehu takze nemyslim si. Ked spravim test dam vediet 😉

andyka105
29. jún 2024

Pripajam aj graf

katariiinkaa
29. jún 2024

@andyka105 pozri na moje teploty, nič nenaznačovalo tomu že z toho bude tehu kým nebol pozitívny test, až potom teplota stúpla konečne. Take nízke teploty po ovulke som nikdy nemala ako tie prvé dpo teraz. Takze stále moze byt že to vyšlo 🙏 držím palce

katariiinkaa
29. jún 2024

@bambulka711 aaach škodaaa 😕 tak další cyklus keď vás čaká IUI, uľahčite spermoškam cestu a verim že to bude výherný cyklus 🙏

bambulka711
29. jún 2024

@katariiinkaa uvidíme, ešte netečie krv a ani nič nenaznačuje, že by mala prísť. 10 dpo už býva krv na krčku a teraz som 11 dpo a nič. Že by sa mi hormóny upravili?
@andyka105 aspoň, že nemeriam, nemám nervy 😂

katariiinkaa
29. jún 2024

@bambulka711 no vidis, tak potom šanca stále je 😉

bambulka711
29. jún 2024

@katariiinkaa áno, topiaci sa aj slamky chytá 🙈

andyka105
29. jún 2024

@bambulka711 ja si to tiez kazdy mesiac poviem a potom my to predsa neda 😂 teraz si tiez hovorim ze muz ma teraz 3 tyzdne dovolenku takze nebudem merat a necham ro na nahodu… no uvidime.

bambulka711
29. jún 2024

@andyka105 mne to veľmi rušilo spánok a celkovo ma to znervóznilo. A tým, že som chodila potom už aj na folikulometriu a osvedčili sa mi aj testy, tak meranie som vynechala. Uvidíme, čakám MS a snáď budúci mesiac už bude náš. My budeme mať ročné výročie snaženia 🙈

andyka105
29. jún 2024

@bambulka711 nam sa syn podaril presne na prve vyrocie svadby, s tym ze pocas svadby sme mali prvy cyklus co sme sa snazili, takze presne po roku sa podarilo. V oktobri mal maly rok a v novembri vysiel pozitivny test, akurat teda nasledne potrat. Takze teraz zas cakam nejake rocne vyrocie alebo daco aby sa to konecne podarilo. 🤷‍♀️