Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@bambulka711 tak ja takto test biely, nemam sice skusenosti s tymito testami ale uz by som cakala riadnu ciarku takze uz len cakat na ms.
@andyka105 no niečo tam vidím. Koľko dpo si? Ja 11 a krv nikde, tak ešte maličkú nádej živím.
@bambulka711 no bud 13 alebo 11 🤷♀️ uvidime ved to ze neviem ci tieto testy duchuju alebo nie
@andyka105 ukáž ešte graf, pozriem. Nechce sa mi rolovať 😊
@bambulka711 ved to ze aj ja to vzdy viac a viac vidim ale nejako sa mi tomu nechce verit… cakala by som uz silnejsiu ciarku
@andyka105 tiež tam niečo vidím 🙏
@andyka105 podľa mňa si 11 dpo 😊 a polovica žien vraj nemá čiarku pred 13 dpo ✊✊✊
@bambulka711 no uvidime zajtra alebo v pondelok spravim dalsi 😊
@andyka105 držím palce ❤️
@katariiinkaa ano dakujem 😊
@andyka105 mňa už začalo bolieť podbruško a kríže, len neviem, či z celodenného upratovania alebo sa hlási MS. Špinenie zatiaľ nič. Možno vitex pomohol tentokrát.
@bambulka711 mne vitex urcite pomohol, spinim iba jeden dva dni max. Pred tym aj 7 dni pred MS. U mna zatial nevyzera na ms, jedine ze krckok je vysoko. 🤷♀️
@andyka105 ja ho beriem možno iba tak 4 dni teraz, tak neviem, ale hlavne, že nešpiním. Aj keď by som aspoň nebola v neistote.
@bambulka711 hej presne, ale tak ja som spinila ale prestalo to tak teraz neviem 🤷♀️
@bambulka711
@andyka105 a mate aj nejake priznaky na tehu? Ja som 7dc dnes a vobec sa moje telo netvari na ms...vzdy pri progesterone ma od zaciatku uzivania boleli prsia a teraz nic 😀😀
@ersp nie, tento mesiac ma ani prsia nebolia. Dnes som začala cítiť podbruško, ale či sa púšťa MS alebo je to z celodenného poskakovania, to neviem. V každom prípade už sme obaja pripravení na CAR a o dva týždne.
Dobré ránko dievčatá, tak u mňa bielo 🥲
@bambulka711 to mi je luto, ale kym neni ms stale sa moze objavit
@ersp no neviem, dnes 12 dpo... Už by tam aspoň duch snáď bol 🤷
@bambulka711 uhniezdenie je velmi individualne medzi 5-10 dnom a hcg je v moci detekovany po cca 3 dnoch od uhniezdenia, teda stale sa daaa verit
@ersp uvidíme, krčok je stále čistý, čo sa mi ešte nestalo na 12 dpo, krv netečie. Len všetky baby už majú čiarky na 9-11 dpo, tak si už nedávam nádej a pripravujeme sa na IUI. Hlavne teda partner je zlatý, že sa musí psychicky vyzbrojiť, aby to tam zvládol na povel. Musí to byť pre nich veľmi náročné.
@bambulka711 moj chlap to nejak neprezival, ako vravel ze je to divne ked vie ze miestnost je urcena len na to, ale rychlo spravil co treba a bol s5 🙂 no uvidis, ako ja krcok nesledujem, mne pride ze je kazdu minutu inde 😀 ja som dnes 8dpo a uvidim kedy budem mat odvahu na test ale asi az v piatok, to uz budeme mat kupelnu osobitne od zvyska rodiny 😀😀
@ersp no ja iba krv kontrolujem, lebo na krčku sa mi objavuje skôr, takže viem, že už sa mám pripraviť. Podľa polohy a tvrdosti ani ja neviem.
To je dobre, že to tak rýchlo zvládol. Môj chce, aby som tam išla s ním, že bude potrebovať moju prítomnosť, tak snáď to nejako zvládneme 🙏
V piatok si teoreticky 13 dpo, to bude akurát 😊
Dobre ranko baby, mne klesla teplota pod ciaru tak vaham ci vobec ma zmysel testovat.
@andyka105 to asi ani nie :( tuším sme úplne rovnako na tom 🙈
@bambulka711 veru, takze som 12dpo a zajtra dojde MS vacsinou to tak mavam. I ked laka ma strasne test ale je to asi zbytocne pri takom poklese to asi tehu nebude.
@bambulka711 tym ze sme sa snazili odporucila dr duphaston 14 dni a potom test takze piatok bohate staci test
@andyka105 tak, ak ti to má pomôcť a odložila si ranný moč, tak urob a budeš mať dušu na mieste.
@bambulka711 nic, nevidno na nom ani tolko jak vcera 😢 co uz tak nech zajtra rychlo dojde MS

@andyka105 ja verím, že sa dočkám raz tých dvoch čiarok a úspešne to dopadne. Aj keď je čoraz ťažšie to brať easy.